Hvordan man kan forbedre korttidshukommelsen

En god hukommelse er en meget kraftfuld aktiv at have, som vil hjælpe dig i alle områder af livet. En god hukommelse vil hjælpe dig i dine studier, på arbejdet, i din hverdag, og selv i dit sociale liv. Men ikke alle har en naturlig evne til at huske godt. Heldigvis modsætning til visse i Born talenter, er der en række trin hvordan man kan forbedre korttidshukommelsen og lange Therm hukommelse. Du kan øge din evne til at huske det ved at udøve din hukommelse, tidskrævende en nærende kost og leve en sund livsstil.
Metoder til at forbedre korttidshukommelsen
Brain Øvelser: Ligesom vi bruger motion for at tone vores krop, kan vi bruge motion til skærpe vores sind. De samme principper motion gælder også her, jo mere du træner din hjerne, jo bedre vil du være i stand til at behandle og huske information. Brain øvelser for at forbedre korttidshukommelsen er baseret på nyhedsværdi og sensorisk stimulation. Ideen er at udfordre dig selv, så du kan bruge hjernen veje du ikke har brugt før. Du behøver ikke et særligt ‘udøve «, for selv børste tænder med din recessive hånd vil være tilstrækkeligt. Dette vil udnytte mindre udbredte forbindelser på recessive side af vores hjerner. Alternativt kan du prøve ‘neurobic «øvelser, som involverer laver opgaver forskelligt, såsom dressing med dine øjne lukkede. Lære noget nyt er godt for din hjerne, selv noget enkelt som et spil kort eller en opskrift. Læs mere om forbedre hukommelsen spil.
Fokus: Du skal være opmærksom på ethvert emne for din hjerne at fatte det. Du er nødt til at give et emne omkring 8 sekunder af din fulde opmærksomhed for et stykke information at nå de pågældende hukommelse center i din hjerne. Prøv at fjerne distraktioner, og ikke multitaske, når du har brug for at koncentrere sig.
Forstå din læringsstil: Mens de fleste mennesker er i stand til at lære bedre ved at læse eller se, hvad de have at vide, kan du lære bedre ved at lytte til nogen. Hvis dette er tilfældet, er det bedre for dig at registrere oplysninger, som du forsøger at lære og lytte til. Det er vigtigt for dig at forstå, hvad din læringsstil er, og bruge denne metode til at få informationer. Læs mere om hukommelse forbedring tips.
Organiser Information: Organisering oplysningerne en erhverver er nyttigt at fastholde den. Dette kan betyde, at indførelser i adressebøger, datebooks og / eller kalendere, eller gøre listen og noter. Hvis materialet er kompliceret, gør notater om det og organisere noterne i kategorier senere. Samtidig med at konstaterer, indeholde billeder sammen med ord.
Tegn Tilslutninger: Mens lære noget nyt, at relatere det til de oplysninger, du allerede kender emnet prøve. Ved at trække forbindelser mellem nye og eksisterende oplysninger, kan man finde det nemmere at huske. Selv om emnet er helt nyt, er det næsten altid muligt at relatere det til noget du allerede kender. Læs mere om, hvordan hukommelsen magt.
Mnemonic Devices: En anden måde at forbedre korttidshukommelse er gennem aliaser anordninger, der er lidt tricks bruges til at huske oplysninger, der som regel indebærer inddragelse af materiale til et billede, en sætning eller et ord. For eksempel kan en visualisere en mikrofon at huske navnet ‘Mike’, eller huske sætningen ‘Mine Meget ekstraordinære mor lige tjent os Ni Pies’ at lære navnene på de planeter «(tilbage da Pluto var en planet).
Læse om:; Memory Enhancement Teknikker, hukommelse forbedring Øvelser, hvis du ønsker at forbedre korttidshukommelsen, begynde at leve et sundt liv. Hvis du spekulerer på, hvad forbedres korttidshukommelse, omfatter de regelmæssig motion, håndtere stress, søvn sufficeintly og ikke ryge. En sund kost, der er baseret på frugt, grøntsager, fuldkorn, og sunde fedtstoffer også bidrager til at forbedre hukommelsen. Incude B-vitaminer, især B6, B12 og folinsyre, antioxidanter som vitamin C og E, og beta-caroten og omega-3 fedtsyrer i din kost. En anden overraskende faktum er, at have en positiv holdning, og fortæller selv, at du kan lære og huske et stykke af oplysninger vil faktisk hjælpe dig at huske det.

Gennemsnitlige omkostninger for Finish en Kælder
Hvordan til franske Braid
Udendørs Bryllup Receptioner
Fransk Land rhus
Hvordan at slippe af mørke pletter fra Acne
Terrarium Planter
Bremse Rotorer erstatning
Sange til Moms
Erstat stikkontakt
Hvordan du udskifter Forlygte Bulb
Lille badeværelse Idéer