Hvordan man kan fjerne statisk elektricitet

Nogle gange oplever du, tøj klamrer sig til din krop, hår stående på efter fjernelse af et uldent kasket, eller sætte på en silke skjorte eller endda et chok, når du rører nogen, det er intet andet end statisk elektricitet! Før vi lærer at fjerne statisk elektricitet, så lad os vide, hvad der præcist statisk elektricitet. Ophobning af elektriske ladninger på overfladen af ​​et materiale, hvilket nok ikke leder af elektricitet kaldes statisk elektricitet. Da der ikke findes strøm af aktuelle det er kendt som ‘statisk’. Denne regel indebærer to materialer, hvoraf et enkelt over (+) elektroner og den anden havde over (-) elektroner. Dette sker, når disse materialer bliver trukket fra hinanden eller gned sammen. Statisk elektricitet virkninger omfatter tiltrækning, frastødning, gnister eller chok.
Som nævnt ovenfor, er statisk elektricitet forårsaget på grund af at trykke på eller gnide af to genstande mod hinanden. Dette fører til triboelectric retning, hvor elektroner fra overfladen af ​​et materiale som overføres på den anden side. Derfor vil en mister elektroner over (+) afgift og en, der vinder vil få overskud af (-) afgift. Nu, at du har en rimelig idé om, hvad statisk elektricitet er, og hvordan det er skabt, lad os vide, hvordan man kan fjerne statisk elektricitet i huset, tøj og hår.
Lær Sådan løses Statisk elektricitet
Eliminer Statisk elektricitet i Hair, fedtet og glat hår er tilbøjelige til dette problem. Eliminering statisk elektricitet er nemt vha. en god balsam til dit hår. Sørg for at du slet ikke anvender den til rødderne eller over hovedbunden. Anden måde er at bruge et hår lotion, hårspray, gel eller mousse på din håret. Sørg for at tage det på håndfladen og derefter anvende det over håret, ikke over rødderne og hovedbund. En af måderne til at fjerne statisk elektricitet fra håret børste er at sprøjte vand eller hår spray på det. Du kan også tørres af med en tørretumbler ark tilgængelig på almindelige forretninger. Du skal holde dit hår og hår børste ren. Normalt føntørring vil føre til problemet med Flyaway hår, så hvis det er muligt at holde håret lidt fugtig.
Eliminerer statisk Electricity i tøj; Using stof blødere is Kunsten at keep statisk electricity fra tøj. Brug en skyllemiddel til sidste skylning og vride cyklus i din vaskemaskine. Brug tørretumbler ark til at fjerne statisk elektricitet i tøj, især uldne, nylon og polyester tøj. Du kan placere de plader inde i sweater eller nogen outfits eller beklædningsforretninger pose at holde sig væk statisk elektricitet. Tør hud kan lave tøj klamrer sig til din krop, så gælder en fugtcreme. Kan du bruge følgende afhjælpe at fjerne statisk elektricitet fra tøjet. I løbet af de sidste vask, sætte ½ kop eddike eller borax i maskinen. Using outfits lavet af naturlige materialer er den bedste idé, behøver de ikke har meget problem som at der i tilfælde af plastmateriale. Synthetic tøj sædvanligvis klamrer sig til kroppen, så bære en bomulds lag i mellem din krop og tøj.
Eliminere statisk elektricitet i Parlamentet; fjerne statisk elektricitet fra huset er ikke meget vanskelig. Her er nogle nemme måder at gøre det. Husk statisk elektricitet produceret på grund af tørre forhold, så bare øge luftfugtigheden i dit hus. Du kan blot bruge en luftfugter regelmæssigt. Brug et anti-statisk potion spray på dine møbler og tæpper med jævne mellemrum. Sted tørretumbler ark i hvert par af dine sko. Reducere brugen af ​​tæpper i dit hus hvor det er muligt. Læs mere om fordelene ved en luftfugter.
For at eliminere statisk elektricitet og gør dit hus statisk-bevis, bare vælger ting, der forhindrer opbygningen af ​​statisk elektricitet. Ved hjælp af naturlige materialer, befugtningsapparater og spring brug af syntetiske materialer er nyttigt. Hold tørretumbler ark praktisk at undgå, at irriterende klamrer!

Soveværelse Color Idéer
Tårn Piercing
Gør ægteskabet til at fungere efter utroskab
Tankevækkende citater
Love Tattoo Design
Sweet 16 Fødselsdag Invitationer
Dining Room Paint Colors
Lotion til tør hud
Sådan at tale med kvinder
Hvordan man undgår tømmermænd
Funny Interview Spørgsmål