Hvordan man kan dræbe edderkopper

Edderkopper er til gene for ethvert hjem og kontor. Med mere end 35.000 kendte arter, er de meget forskellige med hensyn til størrelse og farve. Men du kan let genkendelige dem fra deres 4 par ben, hvilket ikke ses i andre insekter (de fleste har 3 ben par). Selv edderkopper normalt ikke bider mennesker (bortset fra nogle få arter), deres spind give en nusset udseende til interiør i rummet.
Mange gange, have edderkopper eller dem i udendørs indgår som en gavnlig insekt til biologisk bekæmpelse af skadedyr, som de forbruger, og til at eliminere almindelige skadedyr. Selv i indendørs, er edderkopper effektive til at fange insekter lige fra myrer for myg. Ikke desto mindre grimme spind opvejer fordelene ved edderkopper i at kontrollere andre skadedyr. I denne artikel vil vi diskutere naturlige metoder til, hvordan man kan dræbe edderkopper.
Hvordan man kan dræbe edderkopper naturligvis?
Blandt de forskellige typer af edderkopper, er de mest almindelige arter, der kommer ind i vores hus ulv edderkop, SAC spider, kælder spider og hus edderkop. Træffes på et blik, disse insekter er allestedsnærværende, og du kan finde edderkopper inde i bilen, roaming omkring huset, i tagene eller hjørner af rummet og i haven. Nævnt nedenfor er effektive tips om, hvordan man dræber edderkop, som du kan følge for at slippe af med dette silke spinning insekt:
Se efter skjul: For at dræbe edderkopper i dit hjem, først forstå deres bolig websteder. De foretrækker clutters og bygge deres spind i varme og mørke områder, som f.eks lufthuller, væg revner, skabe, kældre, kældre, osv. Tag en note til de specifikke skjulesteder for edderkopper, så du kan styre dem effektivt. Forsegl revner i kældre og vægge (hvis nogen), inden du forsøger andre måder at dræbe edderkopper. Vide mere om spindelvæv vs spindelvæv.
Hold huset rent: Som en del af den rutinemæssige rengøring, kan du rydde op i områder, der er modtagelige for edderkoppen angreb. Hvis det er muligt, støvsuge edderkopper på stedet for at dræbe dem. Glem ikke, at de foretrækker spinning deres spind on clutters eller ting, der er placeret i en uordnet måde. Så sørg for at fjerne dem så meget som muligt at slippe af med edderkopper.
Brug Diatoméjord: Uanset om du ønsker at dræbe edderkopper i kældre eller andre angreb websteder, overveje at bruge diatoméjord (kiselgur). Det er en mild, men effektfuldt kiselholdige stof, der sælges på markedet som en hvid løs form. Du kan bruge denne pulver til at dræbe edderkopper i din bil eller skabe. Drys diatoméjord i alle edderkoppen boligen pladser samt omkring huset for at kontrollere dem.
Anvende Eddike eller æterisk olie: En anden måde at dræbe edderkopper er at bruge sprit eller eddike sprays. Du kan udfylde noget af denne løsning i en sprayflaske. Når du bemærker nogen edderkop kravle i gulvet, spray en kraftig dosis af væsken. Løsningen vil bedøve edderkop i et par minutter, så du har tid nok til at smadre den. Andre end alkoholer, æteriske olier som rosmarin, citrus og kanel olie er effektive til at dræbe edderkopper. Lær mere om, hvordan man kan slippe af edderkopper.
Det var alt om, hvordan man dræber edderkopper i den naturlige måde. Gør dit hus utilgængelige for fejl, der er livretter for edderkopper. I tilfælde af tunge edderkop skadedyrsangreb, kan du bruge kemiske sprøjtemidler, der er formuleret til at dræbe edderkopper. Men anvende dem som sidste udvej, når miljøvenlige tips undlader at vise effektive resultater. Det anbefales ikke at dræbe edderkopper udenfor, indtil og medmindre de er giftige. Efter alle, hjælpe disse uhyggelige webcrawlere med at holde kontrol over andre skadedyr omkring huset.

Tragus Piercing smykker
Bil Stereo Fjernelse
På Rebound: Picking dig op når livet dig ned!
Ansigtsmassage Techniques
Spiselige Massage Oil
Hvordan man kan komme videre efter en pause op
How til Pincetter øjenbryn
Pap Pejs
Forsinket Fødselsdag Meddelelser
Rat Fjernelse
Populære Interior Paint Colors