Hvordan man kan afslutte Indervæg

Når du er færdig hængende drywall, vil du opdage, at leddene, hvor to gipsvæg paneler mødes bliver knust. Dette giver et lurvet se til nyinstallerede gipsvæg. Desuden er der problemer som ridser, udstående skruehovederne, dips og kamme over hele overfladen af ​​gipsvæg. Alle disse mangler dukker op, især efter interiør maling eller tapet installation, samt drywall mister sin visuelle appel. Selv om du er nybegynder, kan du opnå den rigtige form for konsistens til din gips hvis du ved hvordan man kan afslutte gipsvæg. Læs mere om hvordan du hænge gipsvæg.
Hvordan man kan afslutte Indervæg?
Før du starter efterbehandling gipsvæg, skal du sørge for at udstyre dig selv med nogle vigtige gips efterbehandling udstyr. Disse omfatter drywall tape, fælles sammensatte eller gipsvæg mudder, gips knive af forskellige bredder, mudder gryde og en spand vand. Der er tre trin i færdiggørelsen af ​​drywall. De er som følger:
Trin # 1: Det første trin omfatter tape leddene og skruer i gipsvæg. Identificere placeringen af ​​drywall sømme og drywall hjørner skruer. Tage målinger af hver af leddene og drywall hjørner og skære gipsvæg tape pr længden af ​​leddet. Hvis du vælger fiberglass gipsvæg tape, så kan du ansøge direkte på gipsvæg. Men hvis du bruger papir tape, skal du sætte nogle fælles sammensatte første i en ensartet lag. Derefter indsætte tape over mudderet med en nænsom hånd. Tag et kniv og gnid det over at flade båndet yderligere. Således fælles overfladen bliver glat og selv med resten af ​​gipsvæg.
Trin # 2: Her alle koniske leddene, bånd er skruehuller dækket op med drywall sammensatte. Taget tilstrækkelig mængde drywall forbindelsen i den blanding panden og tilsæt vand det at lave en blanding, hvis konsekvens i hverken for tynd eller stiv. Nu gælder det første lag med et bredt gipsvæg kniv på fejl i den drywall herunder bånd, som du har indsat. Efter påføring, sprede pels af mudder op til 6 inches på begge sider. Lad første lag tørre helt op, så anvende det andet lag, som skal spredes til omkring 10 inches. Tilsvarende gælder det sidste lag efter det andet lag er tørret op. Normalt tager det 24 timer for den fælles sammensatte at tørre, men det kan tage længere tid så godt. Du kan også refererer hvordan mudder drywall for mere oplysninger processen.
Trin # 3: Den sidste trin i drywall efterbehandling is sandspredning på drywall sammensatte, hvor det har dannet ru pletter. Sørg for at beskytte dig selv mod virkningerne af slibes støv ved at bære beskyttelsesbriller og en beskyttende masken. Det bør være startet, når den mudder grundigt har tørret. Brug sand papir, der er enten finkornet eller medium kornet. Under slibningen, skal du sørge for kun blidt pres på gipsvæg. Prøv ikke slibes depressioner eller små hakker, da det kan sand ned for meget af den fyldte materiale. Derefter tørres slebet støvet med en let fugtig klud. Dermed din gipsvæg er klar til maling. Du kan også gå gennem, hvordan man tekstur gipsvæg for mere information.
Drywall Finishing Tips
I dette afsnit har vi nogle gode tips til dig der kan hjælp med at opnå en bedre finish. Når det kommer til at vælge drywall båndet, er der to forskellige typer af bånd, der kan bruges. Den ene er glasfiber tape og den anden er papirstrimmel. Fordelen ved glasfiber tape er, at det ikke tager meget tid til at indsætte på drywall, og dermed sparer en masse tid. Papiret tape det tager længere tid, men vil give dig en meget stærkere finish. Så hvis du ikke har så meget tid ved din side derefter vælger glasfiber tape ellers papir tape bliver bedre. Når du blander den sammensatte, skal du ikke pisk det urimeligt som en masse luft vil få tiltrukket den proces, som vil medføre bobler på gipsvæg leddene. Under slibningen det sammensatte, man aldrig anvende enhver tung kornet sandpapir, da det vil tage en større mængde af det fælles stof fra den belagte overflade. Læs mere på gips efterbehandling teknikker.
Håber du har forstået hvordan man kan afslutte drywall den rigtige måde. Det mest vitale ting, som er nødvendig, samtidig med at en afslutning på gipsvæg er en masse tålmodighed. Det er et job, du kan udfylde på en dag eller over en weekend. Det vil tage lang tid, og så meget mere, fordi du skal give tilstrækkelig tid til hver af de lag drywall fælles stof til hærde grundigt.

Kombination Skin Type
Hvordan man rent lædersko
Cosmos Flower
Sådan får du Blonde Hair
Cool bil Øgenavn
Rose Water Fordele
Hvordan man Spot en Liar
Sange til Begravelser
Party Mad Idéer
Olie Business Bliver Big Business for amerikanske indianere
Fungerende Øvelser