Hvordan man kan afgøre ringstørrelse

Vigtigheden af ​​en ring i en mands liv opstår, kun når han ønsker at foreslå ægteskab med den dame, han elsker. På den anden side, når det kommer til kvinder der ikke er nogen fast vigtigheden af ​​en ring. De vil elske det når som helst! I begge tilfælde er det vigtigt at kende den andens ring størrelse til at købe en ring, der passer perfekt. Ring, især diamant eller platin dem, er en temmelig dyrt smykke og du ikke ønsker at gå galt i den størrelse afdelingen efter at have tilbragt et anstændigt beløb på det. Du kan følge instruktioner og tips om hvordan du kan afgøre ringe størrelse nedenfor og sikre du køber den perfekte stykke runde smykker til alle, du ønsker.
Instruktioner om hvordan man Bestem ringstørrelse
Følg trinene nedenfor for at lære at måle ringe størrelse:; Brug saks og skala til at måle og skære en strimmel papir, som er 5 i længden og ca ½ i ånde. ; Tag denne strimmel papir og trække den op rundt i bunden af ​​den finger, du ønsker at tage måling af. ; Pick up en blyant eller pen og lave en markering på indpakkede papir på det ydre ende på plads The Strip overlapninger. ; Brug din skala igen for at måle afstanden fra mærket du har lavet tidligere, på ydersiden ende af strimlen. Runde op din måling til nærmeste mm. ; Se nu på skemaet nedenfor, der viser ringe størrelse og bestemme din ringstørrelse præcist. ; Tabel til fastlæggelse af ringstørrelse
Når du har fulgt instruktioner om, hvordan bestemme din ring størrelse og har opnået målingen i papirstrimmel. Se denne tabel for at finde de tilsvarende ringe størrelse baseret på din måling.
Ring Størrelse i USAMeasurement (mm) Ring Størrelse i UK, 241D, 2.543E, 344F, 3.545G, 446H, 4.547I, 549J, 5.550K, 651L, 6.552M, 754N, 7.555O, 856P, 8.557Q, 959R, 9,560 S, 1061T, 10.562U, 1163V, 11.565W, 1266X, 12.567Y, 1369Z, 13.570Z + 1; 1471Z + 2; 14.573Z + 3
Tips til at fastslå, ringstørrelse; Hvis du ruller papirstrimmel omkring din finger, gør det ikke meget stram. Dette vil gøre det vanskeligt for dig at få ringen over knoerne. ; At sikre, at ringen ikke er for stramt på fingeren base eller står over for problemer med at gå over knoerne, foretage målinger på begge disse steder. Dette vil tillade dig at ændre ringe størrelse, der passer til dine behov. ; Du skal huske på, at dine fingre er sandsynligt, at svulme op i god tid, så tegner sig for det samme, når du tager målinger. ; Vær forsigtig ved ikke måle din ring størrelse, når fingrene er kolde. Når det er koldt, er de mindste. Mål enten når temperaturen er varm eller under afslutningen af ​​den dag som din finger er længst tid. ; Der vil være tidspunkter, hvor du ville være at købe en ring til at overraske nogen, og som et resultat du ikke har det privilegium at bestemme deres ringe størrelse i foreskrevet tidligere. På sådanne tidspunkter kan du spille lidt smart og har det på din måde. Bede vedkommende om at låne hans / hendes ring til dig og fortælle dem, du tager det til guldsmed for at få det renset. Når du er der, kan juveleren nemt måle ringen størrelse. En anden måde er at samle op i ringen og på en legende måde at skubbe den i en af ​​dine fingre, indtil det nægter at gå ned videre. Et varemærke vil blive dannet der. Du kan gå til din guldsmed hurtigt og bede ham om at sammenligne det punkt ved hjælp af en gradueret værktøj og få ringen størrelse. I tilfælde af tvivl, gå til en størrelse større, da det er enklere at gøre det lille, selv om det ikke passer.
Hvis du ønsker at købe nogen en forlovelsesring, læs mere på:; Sådan køber du en Diamond Engagement Ring; Dyrt Engagement Rings, Engagement Ringe til mænd; Næsten alle guldsmede kan hjælpe dig med at afgøre ringe størrelse, hvis du ikke er tilpas i figuring det ud selv. Men at lære hvordan man kan afgøre ringe størrelse vil hjælpe dig, når du køber ind for smykker online og også på tidspunkter, du ønsker at overraske den anden person. Så læg denne viden til god brug, når behovet opstår.

Hvordan at slippe af Sukker myrer
Sådan må Smokey Eyes
Hvordan man Wear Bandana
Sådan Gør Shampoo
Rengøring Vinyl flisegulve
Hvordan man Fight en parkeringsbøde
Bil Detailing Priser
Maleri Ideer til en planteskole
Funny bryllupsløfter
Sådan ændres en generator
Forår Wedding Invitationer