Hvordan man Iron en Skjorte

Hvis du ikke ved, hvordan man jern en skjorte korrekt, vil du ende op med brænde mærker på din favorit trøje. Lad os derfor starte artiklen med det forberedende arbejde er nødvendig for at stryge en skjorte. Først og fremmest, så tjek den etiket den skjorte, som vil give dig oplysninger om, hvilken type tøj materiale, der anvendes i skjorten. Det er normalt også bærer instruktion om hvilken temperatur jern bør sættes til for korrekt strygning af skjorten. Derefter oprettede strygebræt i et rent område. Læg skjorten på strygebrættet med brystet side på toppen. Hvis skjorten er i en knappet tilstand, knappe den, herunder på knappen i ærmerne og kraven. I tilfælde af shirten har rynket op efter vask, dæmpe den med lidt vand, før du stryge det. Strygejernet skal fyldes med vand (destilleret vand foretrækkes) op til sit maksimale niveau og indstille temperaturen niveauet for jern som anbefaler på skjorten etiketten. Vent et minut eller to, før du begynder at gøre det strygning.
Hvordan man Iron en Skjorte Fast?
For nemheds skyld er det tilrådeligt at opdele skjorte i forskellige sektioner og jern hver af dem trin for trin. Dette vil også bidrage til strygning skjorten ret hurtigt. De vigtigste skridt til at jern en skjorte er som følger:
Strygning kraven; Der er mange mennesker, som ellers kan styre resten af ​​skjorten, men ikke ved hvordan man jern en skjorte krave. Dette skyldes, strygning kraven er en smule tricky. Men når du kender teknikken, vil det ikke udgør en stor del af et problem. Læg kraven af ​​trøjen lige på strygebrættet og stryg indersiden del først. Start fra spidsen af ​​kraven og flytte jern indad. Tænd den igen og jern den anden side på samme måde. Efter, at folde kraven, som du gør, når iført den skjorte og flytte spidsen af ​​strygejernet hen over folden. Du kan også henvise til, hvordan man folde en skjorte.
Strygning åg, Åget er den del af skjorten, der forbinder kraven og selve skjorten. Du skal tage den ene skulder ad gangen. Skub shirt til den smalle ende af strygebrættet og læg den med indersiden af ​​det åg op og stryge det. Du kan have til at flytte strygejernet på dette område to gange, hvis de rynker er for meget. Nogle mennesker finder det let at stryge åg med knapper op i kraven. Gentag den samme proces for den anden skulder.
Strygning ærmerne, Nu er det tid at stryge op på ærmerne. Mens strygning ærmerne, har man tages, at de eksisterende krølle holdes intakt. Placer det ene ærme langs brættet med forsiden opad og jern inde og uden på manchetten først. Derefter jern muffen fra manchetten mod skulderen og igen flytte jernet ned til manchetten. Tilsvarende, jern bagsiden af ​​ærmet så godt. Den samme metode strygning skal gentages for de øvrige ærme.
Strygning Sammenslutningen af ​​Shirt, den letteste del af stryge en skjorte, er at jern selve skjorten. Læg den forreste paneler af shirt og begynder stryge et panel fra området nær kraven og gå op til sømmene. Hvis skjorten har fået lomme, så det bør være stryges først. Når du er færdig med hovedafsnit både front paneler, skal du bruge spidsen af ​​jern til arbejde på de områder, der ligger i mellem knapperne. Næste er den bageste del af skjorten. Vend skjorte over og sprede det helt og derefter stryge bagsiden af ​​skjorten. Det vil være nemmere, hvis du deler den bageste del i to halvdele og jern hver halvdel på et tidspunkt.
Læse nogle mere interessante artikler om mænds tøj.
Håber du nu har fået en klar idé om, hvordan man jern en skjorte perfekt. Endelig vil jeg gerne give dig et par værdifulde tips. Sørg for, at strygejernet er opvarmet ordentligt. Det er vigtigt, fordi hvis temperaturen er for lav så rynkerne vil forblive på skjorten mens for meget varme vil ødelægge shirt med svide mærker. Må ikke gå for en te pause i mellem stryge en skjorte eller andet grimme brændemærker er bundet til at blive vist på skjorten. Efter strygning, hænge skjorte korrekt for at undgå rynkedannelse forfra. Knappen op kraven knappen på skjorte på bøjlen, som vil bidrage til at bevare skjorte i form.

Rock Hairstyles
Forårsfest Temaer
Heater Core Fjernelse
Sådan foldes en Pocket Square
Hyacinth Blomster
Unikke citater og ordsprog
Stue: Udsmykning Ideer til Stuer
Han er interesseret – Skilte
Sådan Gør Hair Gel
Franske kvinder Navne
Justerbar Gulv Lamp