Hvordan man gør noget Nice til din kæreste

Nogle gange, du bare vågne op og erkende, ‘Oh my god! Jeg elsker ham så meget! ‘, At der er næppe ord at beskrive det. Du har lyst at gøre noget, men ender med at blive forvirret. Her nogle ideer til, hvordan man gør noget rart for ham.
Et ynkeligt Brev: Hvis du havde en kamp med din kæreste, skrive et brev til ham forklare, hvad der gik galt, hvordan du ked af din side og hvor meget, du elsker ham. Han vil føle, at du tager dig af ham og ønsker, at forholdet til arbejde. Mænd kan virkelig godt lide undskyldninger! Her er nogle måder at sige undskyld til din kæreste.
Syng en sang: Jeg er sikker på du kender melodi synger han oftere. Praktisere af hans mest foretrukne sange og synge det for ham, eller optage det i din stemme og give ham cd’en. Hvis du er et godt guitarist, synge det med musikken. Dette kan være én af de søde ting at gøre for din fyr.
Skriv og komponere en sang: Sammensæt en romantisk sang til kæresten. Du behøver ikke at være et godt lyricist eller en sanger for den sags skyld. Din sang bør afspejle din sande følelser og kærlighed til ham. Han vil ikke tro det, men du vil blive sikkert kysset for dette!
Message in a Bottle: Gøre noget romantisk til din kæresten. Skrive et kærlighedsbrev, skrive om alle de ting, du elsker ved ham. Skriver dette brev på et papir, der giver det et brændt look, dvs brænde kanterne af dette dokument omhyggeligt. Det vil give papiret et fantastisk look. Når du har skrevet dette brev rulle det og sætte det i en tom vinflaske. Dette kan hjælpe med at løse dine spørgsmål om, hvordan man gør noget rart for ham.
Cook: Fyrene elsker god mad, især noget af deres veninder lave mad til dem. Cook hans foretrukne fad og pynte bordet med stearinlys, vin og mad. Overrask ham med en romantisk middag.
Foretag et opkald: Hvis han arbejder for det første text ham, at du skal tale med ham. Efter du kalder ham, bare lade ham vide, hvor meget, du elsker ham. Simpel?
Tekst: Hvornår var sidste gang du havde sendt ham en sød budskab? Selv om det var i går aftes, sende en SMS besked, der vil smelte hans hjerte. Fortælle ham hvor meget du elsker ham og omsorg for ham, og han er »den person ‘med hvem du ønsker at tilbringe hele dit liv med.
Ramme en Foto: Hvis du stadig overvejer, hvordan man gør noget rart for din kæreste, ramme nogle specielle billeder af jer begge, eller nogle håndskrevne erindringer, og gave det til ham. Hvis du ønsker at tilføje et personligt præg, gør de rammer derhjemme alle af dig selv.
Massage: Der er mange specielle ting, du kan gøre for din kæreste, og en af ​​dem er en dejlig kropsmassage. Giv ham en beroligende, afslappende rygmassage. Det vil få ham roligt ned, og han vil elske dig mere for dette. Et hoved massage vil også gøre mirakler.
Shopping: Gå shopping for ham, men ikke med ham. Købe mange ting, ikke nødvendigt dyre men en samling små gaver. F.eks. Hans foretrukne fodboldhold nøglering eller kasket, en t-shirt, sokker, kuglepenne, en køletaske, osv. Saml alle disse ting og gave det til ham i en stor gave-indpakkede box Mere om personlige gaver til kæresten.
Kort: Gør sød lille kort med nogle kærlighed citater skrevet på hvert kort. Sæt nogle af disse kort i hans lomme, nogle på hans pung og nogle i sin taske, når han ikke har bemærket det.
Pool «em Up:! Fortæl din kæreste, at du ønsker at spille en omgang pool. For det første, han måske egentlig overrasket, men han vil virkelig sætte pris på at du også er under en vis interesse i hans hobbyer. Spil bare et spil og man vil vide, hvorfor er han så afhængig af poolen!
Fang en Match: Sport are noget hver fyr elsker at se. Og alle piger skulle ‘forstå deres kærlighed til sport (jeg kan aldrig!). Giv ham en overraskelse ved at købe ham billetter for at se hans foretrukne sport, vi endnu en gang kvinder kan tage en vis interesse for ting, de kan lide at gøre, det er ikke så svært.
Kaffe: Lav en varm kop kaffe og sætte det i en termokande. Drive indtil hans hus, hente ham op og tage ham en have, eller en park, eller endda i din terrasse for en varm kop kaffe.
Læs mere på:; Romantisk Ting at gøre, ting at gøre for din Boyfriend, Sjov Spørgsmål til Spørg din kæreste; Det var nogle tips til, hvordan man gør noget rart for din kæreste. Så hvis du er enig med nogen af ​​de ovennævnte ideer, gå foran og sætte dem at bruge nu, vil han elske dig for det!

River Birch Tree
Plantning Hyacinth Løg Indoors
Accident Undgåelse Kursus
Daisy Flower Typer
Chain Link Fence Dele
Tag haglskader
Makeup Pensler: Rengøring Makeup Pensler
Kombination Skin Type
How at lægge Carpet
Hvordan man kan være en god kysser
Glow in the Dark Paint