Hvordan man forbliver organiseret

Ved du hvad alle succesfulde mennesker har til fælles? Nå, det første er de intelligente. Derefter drages de i hårdt arbejde. Og det vigtigste kvalitet af alle organiserede person er at han altid er godt forberedt på forhånd for alle eventualiteters skyld, der måtte opstå dagen efter eller i fremtiden. For at blive en succes og at være forberedt på i morgen, er det meget vigtigt, at en person er velorganiseret. Selv arrangeres er ikke nem og bestemt ikke noget, man kan blive på en dag. Men med konstant indsats og nedenstående tips, kan nogen har en organiseret hjem, arbejde og livet. Læs mere på husholdning.
Hvordan man forbliver organiseret på Arbejdspladsen
Ting To Do List; For at være godt organiseret på arbejdspladsen, den første ting, du skal gøre er at gøre en ting at gøre listen hverdagen. Husk at stille denne liste, en dag før dvs. til næste dag, før forlader til hjemmebrug dagen før. Med avanceret computerteknologi, kan du forberede denne liste i dit system også. Når du er klar over, hvilken slags og mængden af ​​arbejde at du skal gøre den næste dag, får du automatisk vil kunne planlægge det mere hensigtsmæssigt.
Slippe af med den Clutter, er det meget vigtigt, at du smider alle de uønskede aviser, filer, ting du har på dit skrivebord. Også fil papirer og filer, du har brug for hver dag pænt. Dette vil spare en masse tid og indsats fra din side hver dag.
Gøre én ting ad Klokkeslæt Det er meget vigtigt at uanset opgave du har planlagt gøre første, får færdig, før du tager op en ny opgave. Som du allerede skal have observeret, mens de arbejder, at tage op to ting ad gangen, det meste af tiden, resulterer i dårlig kvalitet i arbejdet og for det andet, forsinkelse i færdiggørelsen også.
Har Vigtige opgaver først, selv om du kan lide at gøre nogle andre ting på en bestemt tid, hvis en opgave kommer op, hvilket er det meget vigtigt fra din chef eller organisations synspunkt gøre det først. Finishing vigtige opgaver vil fjerne enhver slags udefrakommende indblanding såsom dit chef kontrollere på dig igen og igen hvilke fremskridt du har lavet på opgaven osv. Når du er færdig denne opgave, vil du kunne fokusere mere på andre opgaver. Læs mere på effektiv arbejdstilrettelæggelse
Hvordan man forbliver organiseret på Home
Donere Uønsket Stuff; Hvis der er bestemte tøj til din klædeskab, som du ikke har slidt i over et år nu, er det meget usandsynligt, at du kommer til at bære dem i fremtiden. Samme gælder for gamle sko, bøger og andre ting dit hus. Så enten du donere disse ting, eller blot lægge dem i en skraldespand pose og smid dem væk, for at fjerne rod i dit hus.
Lav en fil, lave en fil, der indeholder alle de vigtige papirer, regninger og kvitteringer. Kassér dem, du ikke behøver.
Fix Steder for Alt, for at organisere dit hjem er det meget nødvendigt, at du har en fast plads til alt, såsom tøj, sko, bøger, ekstra køkkengrej, medicin kasse osv. Dette vil hjælpe dig med at finde disse ting nemt når du har brug dem.
Ren en ting af gangen; Når du har faste pladser til hver og alting, start rengøring af huset. Start med en reol eller et skab på én gang. Organiser og rene det først og derefter gå videre den næste.
Inddrag dine familieindstillinger; Såsnart du rengør huset, er der ingen garanti at det vil forblive den måde evigt, især hvis du har børn. Så gør dem så godt som din ægtefælle forstå, hvor meget arbejde er gået ind organisere huset, ved at inddrage dem i denne opgave dig også. Denne måde vil tænke to gange før griseri op ting i hus.
Læs mere på:; Sådan Organiser Clutter; Home Organization Tips; Sådan af Forbliv Organized i College
Læg mærke til Syllabus; College Life kan kaste mange overraskelser i de unge og inden for et par dage, de indser, hvad det er at være på din egen. For at være organiseret i college, er det vigtigt, at eleverne laver en egentlig notat af pensum, der er fastsat i klassen den første dag. They skal skrive alle de vigtigste datoer, der er specificeret i pensum, såsom hvad og hvornår en bestemt kapitel har til undersøgelser, når papirer skal indsendes osv. Når den studerende er klart, hvad eller hvor han forventes at gøre en visse ting, vil han kunne planlægge det bedre.
Hold Rygsæk Klar; Posen at den studerende tager med ham hverdagen til kollegiet bør have de nødvendige poster af dagligdags usage, såsom kuglepenne, skrivning stencils, highlighters, og bøger, klar i det. På denne måde vil den studerende ikke behøver at kæmpe for dem i klassen eller biblioteket.
Hold Værelset Organized; Holde vandrerhjemmet rummet rene og have et bestemt sted for alting sådan en tøj, bøger, opgaver, sko osv., vil spare en masse tid den studerendes hverdagens. Den studerende sørge at når han kommer tilbage fra college hverdagens, han sætter ting præcis, hvorfra havde samlet dem op.
Disse er et par tips om hvordan man ophold organiseret. Ud over disse, er det meget vigtigt at forstå, at procrastinating arbejde gør en person uorganiseret, så bør undgås. En meget vigtig ting før jeg underskrive, hvis du føler, at du gør forbedring i din personlige og professionelle liv, dvs du bliver mere og mere organiseret, og er også høster its belønner, dens meget vigtigt, at du belønner dig selv fra tid til tid. Ligesom du kan gå til en film, eller se en match, belønning dig selv med hvad gør dig glad. Dette vil sikkert holde dig motiveret nok til fortsætte med denne livsstil af jeres.

Sådan Win kærligheden tilbage
Installer en loftsventilator
Hvad man Må på søndag
Picking maling farver
Entrepreneur Quotes
Step by Step Hairstyles
Sådan ændres Brake Fluid
Clivia Plant
Hvad kvinder finder attraktive i en mand
Hvad fyrene kan lide ved Piger
Sådan må Smokey Eyes