Hvordan man Fix Utætte køkkenvandhane

Dit hjem er roligt om natten, ikke en lyd på gaden; bare hunde gø eller andet sted i horisonten. Nej, det er ikke nogle skræmmende film. Jeg er bare fortælle det scenario om den tid, da jeg fandt ud af at min køkkenvandhane var utæt. Det er et besvær at få specielle tid ud, så du kan rette utæt køkkenvandhane. Om fastsættelse af utætte køkkenvandhane er nødvendigt ikke blot at få lidt fred i sindet, men også for at spare nogle penge på at få en ny vandhane. Til det, skal du få dig en ny køkkenvandhane udskiftning kit, der indeholder alle nødvendige dele. Sættet vil også omfatte en monteringsdele at stoppe lækagen evigt. Lad os ikke spilde mere tid, og se hvordan man kan løse en utæt køkkenvandhane. Læs mere på køkkenvandhane reparation.
Hvordan man kan lave en utæt køkkenvandhane
Før vi begynder, så lad os tage et kig på de nødvendige værktøjer, du vil være brug, hvordan du løser utætte køkkenvandhane. Nødvendige materialer til jobbet er køkkenvandhane udskiftning kit, skruenøgle, flad skruetrækker, VVS kit, og gamle klude. Læs mere på køkkenvandhane installation.
Trin # 1: Først og fremmest, drej vandforsyning til køkkenet off. Some dræn vil få deres egen tur-afspærringsventil. Find de ventilen og slukke den. Eller måske vil du nødt til at vende hele huset vand-forbindelse slået fra.
Trin # 2: Med en skruenøgle, åbne fuldstændigt vandhaner og lad den ekstra vandet kommer ud af rørene. Tør overskydende vand og du vil have et tørt område at arbejde i. Find skruen (s), der har holdt vandhanen på plads, og se om du vil kræve en flad skruetrækker eller en anden skruetrækker for at åbne den.
Trin # 3: Løsn skruen (s), og prøv ikke beskadiger vasken eller bordplade området. Anbring de gamle klude på og omkring hane, da de vil arbejde som puder, så skruetrækkeren ikke vil skade den på nogen måde.
Trin # 4: Tag den gamle hane, der er ud og rense området ordentligt. Undersøg området for at se, om nogen rør behøver til montering eller rengøres og vandet linjerne kræve nogen reparation.
Trin # 5: Bring den nye hane ud af emballagen. Læs vejledningen, der fulgte med sættet, og se om du har brug for at udføre nogle pre-installation samling, inden der fastsættes utæt køkkenvandhane.
Trin # 6: Med de VVS kit, tæt udstrygningspræparat ¼ tomme det til bunden af ​​den nye vandhane. Skub den nye hane i den gamle huller og VVS kit vil arbejde sin magi forsegling det.
Trin # 7: Hvis dit nye vandhane kræver, at du installere skruen omslag eller bolte (over udgangen af ​​skruer), og skub derefter under vasken og installere den sammen med skiver. Spænd skiver og skrue dækker eller bolte indtil basen, så den kan holde din nye vandhane ordentligt.
Trin # 8: Følg de instruktioner, der fulgte med den nye hane om montering af varmt og koldt vand linjer korrekt (hvis du har to forskellige temperatur-forbindelser). Drej vand på og langsomt drej håndtaget (r) indtil udgangen. Dette vil give dig besked, hvis tryk og flow er korrekt snarere end høj plaskende vand går alle steder. Hvis alt ser ud til højre, det er det slut. Du med succes har lært at lave utætte køkkenvandhane.
For yderligere oplysninger om, hvordan du løser utætte køkkenvandhane, gå til:; utæt vandhane Reparation; hane Reparation instrukser Det er egentlig ikke svært at lære at lave utætte køkkenvandhane, når du har de rigtige værktøjer og holdning til arbejdet færdig. Alt det behov er en lille smule tålmodighed og grundlæggende handyman (eller kvinde) færdigheder. Forsøger ikke til over-stramme skruerne eller bolte, fordi de kan bryde eller skade området i nærheden af ​​skruer. Stop stramme dem indtil du er sikker på, at den nye hane er sikret og fastgjort til vasken komfortabelt. Som et sidste skridt, vrikke det lidt at se, om det ikke bevæger sig og er i sin rette plads.

Bad Wheel Bearing Symptomer
Power Steering reparationsomkostninger
Hvordan man opbygger en dørkarm
Living Sammen før ægteskabet
Palm Tree Decor
Flise Mønstre og Design
Kirkebryllup Dekoration Idéer
Contemporary Wedding Sange
Scottish Tatoveringer
Personlige gaver til kæresten
Pashmina – Hvordan til at bære en Pashmina