Hvordan man Fight en Hurtigere Billet

Hver tid, du er opfanges af radar pistol og trak over for hastighedsovertrædelser, du har lyst til et offer, ligegyldigt hvor godt du fortjener det fint. COP vises perfekt onde og minder dig om ett maskeret bandit i solbriller, skjul bag en busk i hans sort og hvide bil (eller cykel) venter for hans target. Med en truende blik i hans øjne, spørger the Bandit dig, hvis du vide, hvorfor han stoppede dig, og det er når du taber halv kampen! Fleste mennesker submit selv og lomme fremskyndelse billet uden mæle et ord. Men kender du det er den største fejltagelse man kan måske gøre? Indrømmede, at your lovovertrædelse, mister du dine chancer for at bekæmpe en fremskyndelse billet, som kunne have været en mulighed for at spare hundredvis af dollars og endnu vigtigere, point på forsikring! Så hvordan at kæmpe en fartbøde og hvad der præcist skal du gøre, når du er trukket for hastighedsovertrædelser? Godt for startere, kan du fortsætte med at læse denne artikel!
Tips om hvordan man Fight en Hurtigere Billet
For de fleste amerikanere, der kører for sent og derefter hastigheden kørsel er blevet en favorit fortid tid. Hvert år omkring 175 millioner hastighedsoverskridelser billetter udleveres til intetanende bilister. Desværre er det meget få ender i retten for afhøring eller til retssagen. Cirka 96% af bilisterne simpelthen gå hjem og betale bøden via email. De fleste af dem er uvidende om det faktum, at de kan bekæmpe en fremskyndelse billet, som kan spare dem op til 30 – 50% af fine beløb. Så før du spørger “Er det værd at kæmpe en fartbøde? ‘, Lad mig fortælle Dem, at en fartbøde betyder mere end et par hundrede dollars bøde. Et fartbøde kan ødelægge dit omdømme med forsikringsselskabet, der kan tvinge dem til at hæve din præmie ved et par tusinde dollars. Nu, det er virkelig et dyrt aftale, og du sikker ville gerne undgå det. Dette bringer os tilbage til vores oprindelige diskussion af ‘hvordan kampen fartbøde’. Men før, at visse af kan man spørge “, når at kæmpe en fartbøde. Svaret er, at du skal kæmpe en fartbøde hver gang den maskerede bandit hiver du over for hastighedsovertrædelser. Også læse mere på billige Bilforsikring.
Kampen for fartbøde skal begynde fra det punkt, hvor betjenten spørger, om du ved, hvorfor han stoppede dig. Et sikkert svar på i denne sag ville være, «fejle ..Jeg er ikke sikker «, da det giver dig med mange muligheder og vigtigst, køber du tid at komme op med en god undskyldning. Mange en gange, kun betjenten stopper dig til advare dig. Derfor skal du ikke opmuntre ham til at udstede en billet, ved at indrømme en større forbrydelse. Det næste skridt er at smart tale tingene ud og overbevise betjent at forlade dig kun med en advarsel. Hvis din søde snak ikke virker på ham, simpelthen lomme billetten og tjek på æsken der siger du ønsker ett retsmøde. Mail billet med en egnet dato retsmøde. I mellemtiden begynde at forberede for din sag.
Du bør begynde med fremskaffelse af den politirapport af din sag, så du ved, hvad de koster afholdes imod dig. Hvis domstolen ikke kan fremvise dette dokument, er dine chancer mod afskedigelse af sag meget lyse. Det næste skridt er, efterspørgsel så mange continuances som du kan så forsinke sagen. Du kan altid nævne årsager som ‘ud af byen’, ‘kan ikke få fri fra arbejde «osv. Det er yderst sandsynligt, at den pågældende betjent ikke kan være i stand at dukke op mindst én gang. Dette vil tvinge domstolen at droppe sagen. Hvis du er tvunget til præsentere dig selv, gøre det på en meget høflig og tillidsfuld måde. Men, hvad du siger, aldrig skyldig til din lovovertrædelse.
Dommeren kan være mildere mod dig, hvis du synes at være et reelt og godt manierede person. Hvis dette ikke virker, og sagen går til fordel for den anden part kan du bede om en retssag. Nu da forsøget en kostbar affære, din dommer, er meget sandsynligt, at forhandle sammen med dig. Således er du sandsynligvis til at komme ud af problemer på mindst 30% reduktion i bødebeløb og færre punkter på din forsikring. Hvis intet virker, vil du stadig indse, at hele problemet er værd at prøve!
Læs mere på:; Road Safety; Driving Safety; Bilforsikring; Nu at du ved hvordan at kæmpe en hastighedsoverskridelser billet, bør du helt stå profil for din højre, næste gang du er trukket over for hastighedsovertrædelser. Men, men så vidt muligt holde din møder med en trafik betjent til bare minimum.

Hjemmelavet Gaver til mor
Bambus Wedding Favors
Oregano Essential Oil
Funny bryllupsløfter
Kokken Idéer
Bygning Krydsfiner Boats
Øjenbryn Figurer
Funny Quotes About Mænd
Tandlæge Jokes
Cowboy Tatoveringer
Bil vedligeholdelsesomkostninger