Hvordan man dyrker Bonsai

En bonsai en dværg dekorative træ eller busk, som dyrkes i en lavvandet pot. Historien om denne kunst voksende miniaturiserede versioner af store træer og buske, kan spores tilbage til oldtidens Kina. Kunsten blev yderligere finjusteres fra den japanske, og efterhånden bredte sig gennem ud i verden. Bonsai træer kategoriseres i forskellige typer, afhængigt af forskellige faktorer, såsom deres størrelse, vinkel stammen osv. Et af de ønskede pynt indretning, vidende, hvordan man dyrker bonsai kan blive en stor oplevelse i sig selv.
Hvordan man Grow Bonsai Træer?; Dyrkning bonsai træer er en kunst, som kræver grundlæggende kendskab til havebrug samt nogle kreativitet. Når du vælger en bonsai-træ, kan du vælge mellem stueplanter og udendørs planter. Hvis du planlægger at vokse Bonsai indendørs, kan du vælge arter som schefflera og græd figen, og hvis du planlægger at dyrke det udendørs, kan du vælge arter som enebær og ahorn. Tage et skridt videre, hvis du påtænker at dyrke bonsai frugttræer, er ideel optioner ville være kirsebær, blåbær, figen osv. Efter du har valgt de arter, bør du helst beslutter sig for en af ​​de mange bonsai-træ figurer til rådighed. Nogle af disse mest populære figurer omfatter opretstående, svajede og aflange. Læs mere om bonsai-træ typer.
Ideelt set bør du bruge en flad jordovn eller plastic pot at vokse en bonsai-træ. Størrelsen af ​​puljen vil afhænge af størrelse og form, du ønsker for din træ at erhverve. For at sikre, at fremkomsten af ​​denne prydtræer er på sit bedste, skal du vælge en pot hvis farve komplimenter bonsai. Hvis du agter at vokse bonsai fra stiklinger, den næste ting, du skal gøre er at pakke den valgte tilskæring eller kvist med en bonsai wire, og give det den ønskede form. Sørg for at du ruller ledning løs nok til at sikre, at træet vækst ikke vil blive bremset.
Når det kommer til plantning af træer, kan du starte med at sprede en tomme af jord i bunden af ​​potten. Fordel rødderne af træet over denne jord, er det uafgjort, hvis du føler at træet endnu ikke vil kunne holde jorden, og dække det med de resterende jord. Kontroller, at du efterlade noget plads fra kanten nedadgående, ca en tomme eller to, for at vande træet. Du kan også bruge denne plads føje til udsmykning. Når du har plantet træet i potten, du kan hænge vægte til de grene at bremse sin naturlige vækst. Placer træet i en sådan et sted som det modtager delvis sollys, men ikke fuld. Når din træ har afgjort, kan du ornament træet ved hjælp af sten, sand eller grøn mos. Reading flere oplysninger om kunsten at voksende en bonsai anlæg vil helt sikkert hjælpe dig med denne opgave.
Hvordan man dyrker Bonsai Frugttræer?; Hvis du vil at vokse Bonsai fra frø, skal du holde disse frø i køleskab i en uge før plantning dem. Dagen inden du planter dem udblødes i vand, og indsamle de frø, der synker og ophober nederst til udplantning. At vælge næringsrig jord og sørg for, at puljen fremmer ordentlig dræning af vand. Sprede et lag af sand på bunden af ​​jord, og følge det op med et lag jord. Ved hjælp af din pegefingeren grave nogle huller i det. Plant frøene i disse huller og dække dem med et andet lag af jord. Holde gryden i mørke, men godt ventileret område, og sørg for, at støv ikke akkumuleres på det. Efter en måned eller deromkring, vil små planter starter vist. På dette tidspunkt, at flytte puljen til et område, hvori den vil få direkte sollys. Når de begynder at vokse, kan du beskære dem, og ledning dem på samme måde som du ville wire de tynde grene i den ønskede form.
Du kan også læse mere på:; Bonsai Træer – Historie, Bonsai Tree Care instrukser Det var kort information om hvordan man dyrker bonsai træer fra frø samt fra stiklinger. En ting at notere, er, at de ovennævnte oplysninger, er en artsbetegnelse, som ikke må være egnet til alle planterne. For eksempel vil processen for dyrkning af enebær bonsai-træ lidt anderledes fra processen med voksende kirsebær bonsai-træ. Derfor kan du nødt til at gøre en smule forskning om arten, du vælger, før du begynder selve processen med plantning bonsai.

Rødt hår Shades
Kinesisk Bamboo Tree
Terrassedør Reparation
Punk frisurer for piger med langt hår
Lemon Verbena Plant
Bad Wheel Bearing Symptomer
Hvordan man Spot en Liar
Spring Break Idéer
Sådan installeres Laminat trægulve
Lav Light Planter
How til kompost derhjemme