Hvordan man bliver klogere

Smart, smartere og smarteste. Kan man altid være smartere end smart og smartere end de smarteste også. Og alle kan være en smartere end resten. Being smartere is bare om tilstedeværelse i sindet og intelligent brug af intellektet. Being smartere, ikke bare om at være smartere, end en 5. klasses elev. En smart person altid efterlader et uudsletteligt indtryk, hvor han går. At være smarte er ikke bare om at bære det bedste tøj eller blive en ‘know det hele «. Lad os se, hvad det egentlig tager at besvare spørgsmålet om, hvordan man bliver klogere i livet.
Hvordan man bliver smartere: Tip
Kend din Færdigheder, At i livet er, man ikke være god til alt. Og en anden vigtig faktum er, dem der ikke indser dette, holder ihærdigt forsøger at få det. Så i mellemtiden, hvis du ved, hvad er dine bedste evner, sætte dem til brug. Øvelse gør en mand (og endda en kvinde) perfekt. Hvis du er god til taleteknik, dramatics, sport, akademikere eller kunst, gør det bedste, du kan, for at gøre mest muligt ud af dit potentiale. Udmærker i et bestemt område, vil bringe dig navn, berømmelse og al opmærksomheden. Så stop, gad vide hvordan man bliver klogere i matematik, og forfølge dine virkelige interesser, være smartere end resten. Læs mere om selvstændig forbedring.
Udholdenhed, Serena Williams (vi har ikke brug for introduktioner Her), har vundet 25 Grand Slams, ved at forfølge sporten, hver vejrtrækning øjeblik af sit liv. Måske var hun ikke fremragende til akademikere, men en dedikeret indsats for at forfølge, hvad du er god til, ikke gør dig smartere end resten. Så her er din chance for at gøre det bedst, udnytte dit potentiale og vinde det højeste punkt, som du kan.
Vær dig selv; Som unge børn, har vi idoler, hvem vi ser op til. Det kan være en socialrådgiver, en videnskabsmand, en revolutionær, vores forældre (i de fleste tilfælde) eller en rockstjerne. Men, forgude betyder, forstå deres værdier og hovedstol, deres vilje til deres profession og deres uforfærdet bestræbelser på at skære en enestående niche for sig selv. Dette bør ikke forveksles med, er den person, vi forgude. Jo mere du forsøger at efterligne den person, du ser op til, større narren, vil du ud af sig selv. At være sig selv, er det mest enkle ting at gøre, og da de fleste af de mennesker ikke indser værdien af ​​denne, vil du stå ud. Smart nok?! Læs mere på personlig udvikling.
Uvildige Mind; En smart person er altid på udkig efter at få viden. Så hvis du vil vide hvordan man bliver klogere i skolen, være opmærksomme! Udnyt den tid du tilbringer i klasseværelser, ved at lære noget nyt hver dag, i stedet for sover eller blunder off. Dette vil ikke blot gøre dig klogere end resten derinde, men også gøre dig lærerens kæledyr. De fleste af os, mens der i skolen, affald gang i nag mod professorer og akademiske fag. Men, hvis du benytter tiden i at kende emnet og indsatsen din professor er gjort med at lære dig emnet, vil du kender svaret på, hvordan man bliver mere klogere.
Læs mere på:; Hvordan bliver Famous, hvordan man stoppe med at være genert; Der er ikke noget pythagoræiske formel for ‘hvordan du bliver klogere «, det er bare, at hver enkelt af os stræber efter hver eneste dag. Som nævnt tidligere, idet smart er, gør dit arbejde, og gøre det bedste. For at gøre det bedste, du først du behøver at vide, hvad dit job er. Således investerer lidt tid i at vide, hvad du skal gøre. So … som Shiv Khera, den motiverende Guru udtrykker det, gør Vindere ikke gøre forskellige ting, de bare gør det anderledes … du læse mellem linjerne, hvis du er smart! Held og lykke!

Hjemmelavet Baby Shower Gaver
50 års jubilæum toasts
Interiør Dørmontering
Pranks at trække på din søster
Unikke Brude Brusekabine Games
Sådan Gør Hair Gel
Bohemian tøjstil
Clivia Plant
Øjenbryn Dye
Frygt for afvisning
Sådan Gør Shampoo