Hvordan man Bleed en radiator

Selv om det kan lyde lide det, men der er ingen vold i blødning en radiator? Den uheldige brug af “blødning ‘ord, gør dette job lyde som en opgave for pøbelen? Men, være sikker på at den ikke er. Er det bare en banal og simpel opgave radiator vedligehold på hjemme, som nemt kan udføres i omkring fem minutter, uden blodsudgydelse! Okay, nok af kidding. I denne artikel, aksje jeg nogle enkle retningslinjer om hvordan man bløder en radiator system.
Derfor skal man bløder Radiator?; Før vi taler om hvordan at bløde ett radiator, lad os behandle ‘hvorfor’. Det umiddelbare spørgsmål, der popper op, når vi skal gøre noget, er, hvorfor skulle vi gøre det? Det er en retmæssige tænkt som følge af din iboende nysgerrighed og nysgerrighed. Radiator blødning er en af ​​disse jobs, der er en obligatorisk del af vedligeholdelse, hvis du vil have din radiator til at fungere effektivt. At vide, hvorfor bløder radiator er vigtigt, skal man forstå, hvordan et hus radiator fungerer. Så lad os få en grundlæggende overblik over et traditionelt radiator system, der anvendes for at holde værelserne varm. Det hele begynder med kedlen, der skaber damp. Varmeenergien påkrævet til oprettelse af damp kan leveres af naturgas, olie, træ eller elektricitet.
Der er et netværk af rørledninger i forbindelse med denne kedel (som regel placeret i kælderen), at transportere dette damp til radiatorer inde i huse. Radiatoren har en likvidation netværk af rør der transporterer denne damp. Den passage af damp varmer op metal rør, og følgelig de udstråler varme ind i stuen. Dampen afkøles og bliver til vand igen, som transporteres tilbage til kedel til opvarmning. Grunden til du skal vide, hvordan man bløder en radiator er luftbobler, der kommer i spolerne vælte dets effektivitet. Når luften bobler trænge ind i spolerne, de fortrænger vand og reducere varme effektivitet, luft er en ringere leder af varme, end damp. Det er grunden til, boligvedligeholdelse eksperterne anbefaler afblødning af radiator jævnligt, da det fjerner fanget luften og forbedrer opvarmning effektivitet. Læs mere på:; Opvarmning Systems; Vandvarmere, hvordan man Bleed ett Radiator System?; Nu at vi kender hvorfor det er vigtigt at vide hvordan man bløder en radiator, lad mig give dig ett hurtig gennemgang af hvad du skal gøre. Periodic blødning af en radiator anbefales. Der er visse tegn som kan fortælle Dem, at radiatoren needs blødning. Det sikre tegn er en forskel i temperatur i bunden og toppen af ​​køleren. Hvis radiatoren toppen er kold mens bunden er varm, er der bestemt fældefangst af luft. Hvis du observere, at hele radiatoren er kold, så en stor mængde luft er fanget indeni.
En nøgle element, som du skal udføre jobbet som radiator blødning er køleren nøglen! Det fås i de fleste isenkræmmere. Ved at indsætte denne nøgle, kan radiatoren blødning kan opnås. Så få fat i at centrale.
Næste slukke for varmen inden du begynder blødning radiatoren. Dette vil forhindre enhver mere luft ind i radiator systemet. Fortsæt først efter lukket radiator er afkølet. Når du er sikker at de har afkølet, åbne både ventiler af radiator nederst. Vær forberedt med en lille balje og placere den under skruen. Holder også et håndklæde med dig. Sæt derefter nøglen i udluftningsskruen slot og drej det mod uret (omkring en halv omgang). Vand vil sprøjte ud, med en skratten og dryppe ud af skruen. Duppe det med håndklæde. Når vandet har sprøjtede og tryk er blevet frigivet, rotere nøglen med uret (en halv omgang igen). Det var det! Job er blevet gennemført. Du kan tænde for centralvarme-systemet og nyde de betydeligt varmere interiør i dit hjem.
Kan du også læse om bil kølere:, hvordan man Flush en radiator; Radiator Leak Reparation; Radiator reparationsomkostninger; Håber denne artikel er gjort det krystalklart, at, hvordan man bløder en radiator. Det tager ikke en Einstein for at finde ud af job, som du vil være enig med mig. Alle, der er behov for, er en evne at forstå logikken og kapacitet for at følge simple instrukser.

Falske Øjenvipper
Automekaniker Information
Dark Eye Makeup
Batteri Terminal Korrosion
Brude Brusekabine takkekort
Fuld Tilbage Tatoveringer
Moringa træ
Funny Kaffe Citater
Fransk Pet Navne
Asscher Cut Diamond Øreringe
Hvordan man forbliver organiseret