Hvordan kan man se dine forældre du er gravid

Endelig! Stokken bliver lyserøde og man ved, du er gravid. Opstemthed er næsten for meget at indeholde og alt hvad du ønsker, er at køre til dit soveværelse vinduet og Bellow på toppen af ​​din stemme for alt i verden for at høre – jeg er gravid!? (OK ikke gøre det, det er ikke godt for baby). Vi så få den følelse selv. Men hvad er det sjove i den pige? Du vil dine forældre og mand for at hoppe af glæde for, right? Så hvorfor ikke komme med nogle unikke måder om, hvordan du fortælle dine forældre du er gravid. Aftalt? OK, tage noter ‘årsag kommer lige op, er sjove måder at fortælle dine forældre du er gravid!
Kreative måder kan man se du er gravid
The Rose med en twist, Få en masse røde roser og en enkelt pink rose. Udbudt en tag, hvor der står Fra din baby på flok røde roser og sætte Fra vores baby på det indre lyserøde én. Se om de får vink.
Personlig Gaver, Køb den mindste størrelse baby tøj, som du kan finde. Nu udskrive eller skrive personlige beskeder på dem, som jeg hjertet bedstemor eller jeg er gal over bedstefar. Så gavepapir dem, og give det til den respektive personer. , Når de åbner deres gaver – vil de vide.
Circle en dato, Send en kalender med et indlæg om det, der hedder “Gå ikke glip af dette tidspunkt«. Når de henvender sig til den dag, de finder under en baby! pænt indrettede på den dato. Hvor sjovt er det?
Baby Plakater, indkaldelse dine forældre til middag, og før de går ind i huset, har opholdsstue indrettet med baby plakater … oh! Jeg tror, ​​de vil få drift.
Post et kort, Mail et kort til begge sæt til-være-bedsteforældre der siger “Tillykke Nye Bedsteforældre on the Block !’…En hektisk, ekstatisk Indkaldelsen vil være venter på dig, når de får det. Det giver en helt unik måde om, hvordan man fortælle, hvis du er gravid.
Kast en Picnic, Sørge for en picnic. Når alle sidder ved bordet, pass drinks rundt, mens eksklusive dig selv. Når nogen passerer en drink til dig sige nej tak. Jeg vil ikke være at gøre det i 9 måneder nu. Så vent til gushing og skriger at dø ned.
Sig det over Pictionary; Spørg din familie over til en spil aften. Løbet af et spil af Pictionary or paradeforestillinger, tegne eller handle ud af, at du er gravid og se, hvem der kan gætte det først. Dette er absolut en sjov måde at fortælle mom du er gravid.
Bruge en gown; Når du har fundet ud af om den gode nyhed, næste gang du møder dine forældre, bære en barsel gown (som er nok af en foræring), som er specielt designet og siger ‘en baby kommer op “eller’ Baby om bord” . Se, hvad de skal sige – måske de vil kompliment dig at vælge sådan en unik måde om, hvordan man fortælle dine forældre du er gravid.
Skibet dem over; Denne ene er specielt til at fortælle mor du er gravid. Skib eller sende over en kasse fuld af hygiejnebind til hende med en note, der siger jeg vil ikke være brug for disse for engang nu.
Køb Mig en Baby-plads; Køb en baby sæde og placere den i nærheden af ​​din spisebord som en tilføjelse til stolene. Når dine forældre gå i, intet mere skal sige.
Baby Film, udlejning alle baby-film, som du kan tænke om. In sidste båndet sætte en note, som siger, Gæt hvem der er nyeste medlem af graviditeten trup. Spørg din mand / forældre at sætte i denne tape efter du har set de andre. Så lod dem læse noten.
Sig Baby!, Når du er i en gruppe, samles alle omkring for en gruppe snuptag. Say Say Ost bestemt til den første snap og jeg er gravid den næste. De reaktioner, du fange vil blive uvurderlige.
Baby Bog; Ring dine forældre igen og midt i samtalen siger jeg elsker virkelig denne forfatters og hendes andre bøger. Derefter videregive en baby bogen til dem. Vil ikke det være sjovt?
Tag hende shopping; Tag din mor til et barn butik under påskud af at købe en gave til en baby brusebad. Then midten sideskib nonchalant sige dette ville se søde på en baby, ville det ikke? Ah tror jeg vil købe det nu og se for mig selv i 9 måneder.
Pass omkring Fats; Saml alle i en gruppe og pass omkring nogle fede stegte fødevarer. Så annoncere Hvorfor skulle jeg være det eneste med voksende hofter og en tyk mave?? Se, om de får det.
Sonografi resultaterne Tag Ultrasound sonografi billedet, og sætte det inde i din mands kontor-fil. Eller sende det til dine forældre med budskabet Mød dig i 9 måneder. Læs mere på kreative måder at annoncere graviditeten.
Så nu, at du kender til de mest nemme og unikke måder at fortælle dine forældre du er gravid. Vælge en. Siger det med stil og gøre det en hukommelse at huske!De bedste hilsner,

License Plate Idéer
Alyssum Flower
Hvordan man passer orkideer
Hjemmelavet Baby Shower Gaver
Feng Shui Symboler
Phoenix Tattoo Design
Amazon regnskoven Planter
Hvordan man finder en kæreste
Øjenbryn Figurer
Fake øjenbryn
Hvordan man laver en Talsmanden