Hvordan du udskifter tændrør

En motor kan ikke fyre uden at gnist fra et tændrør monteret i motoren. Uden det, er tænding umuligt. Det er derfor, det er yderst vigtigt, at du ved hvordan du udskifter tændrør. Det er viden, der kan komme i handy i nødsituationer. Her vil jeg tale om skiftende tændrørene i biler.
Tændrør Funktion; Tændrør er enheder, der passer ind i cylinderen leder af bilmotorer og tjene den funktion til at antænde brændstoffet under komprimeringen slagtilfælde. Det er drevet og leveres med høj spænding ved strøm, der genereres i en tændspole. Tændrøret består af en central elektrode og en side elektrode. En meget høj spænding er skabt mellem disse to, hvilket medfører en høj strøm udledning, som fører til høj temperatur i brændkammeret og i sidste ende forårsager antændelse af brændbare brændstof. En tændrør liv afhænger af mange faktorer, herunder kvaliteten af ​​brændstof, der anvendes i bilens motor.
Tændrør erstatning instrukser En ikke-funktionelle tændrør kan stall motorfunktion og derfor er det vigtigt, at du får det straks udskiftes. Det er en simpel bil reparation job i princippet, hvis henrettet klinisk. Ændring af et tændrør kan bidrage til at forbedre brændstoføkonomien i din bil. Her er de generelle retningslinjer for, hvordan du udskifter tændrør.
Købe nye tændrør fra en bil butik, som netop passer til din bil model specifikationer og fortrinsvis en forbedring i forhold til dem før, hvad angår kvalitet. De værktøjer, du bliver nødt til at samle, er følgende:; Ratchet Wrench, tændrørshylstre; 12 tommer Socket Extension; Lad os nu få et kig på, hvordan man erstatte tændrør i en bil. Før du beslutter at udskifte tændrør, slukke bilen og lad motoren køle af 4-5 timer i forvejen. Åbn motorhjelmen, og efterlade bilen i skyggen. Du er nødt til at gøre dette, da tændrør er de varmeste dele af motoren samling! Læs mere om bildele.
Når motoren er kølet ned, er første del af jobbet at placere tændrør ved at åbne bil hætte. Tage hjælp fra bilen manual. Antallet af tændrør er generelt svarende til antallet af cylindre i motoren. At finde tændrør, følg gummiagtigt ledninger, som du finder rundt i motoren toppen. Ledningerne vil føre dig til stik.
Når du har fundet tændrør, er næste del fjerne tændrøret ledninger. En ting du behøver at vide om hvordan du udskifter tændrørskablerne og tændrør selv. Det vil sige, gå efter en ad gangen. Sørg for at du ikke laver kludder rækkefølgen af ​​tændrørskablerne og erstatte dem i samme rækkefølge som de var før. Så fjerne og udskifte en tændrør ad gangen.
Træk ledningerne ud én ad gangen ved at trække i bagagerummet, som er det stik for enden af ​​en wire. Rykke og dreje boot lidt vil gøre det lettere wire ud af forbindelsen. Når wiren er fjernet, er næste del at fjerne den gamle tændrør. Tændrørsåbningen har gummi skummende indeni, der holder tændrør. Få fat i dine tændrørshylstre og bruger det til at holde tændrøret, manøvrere det langsomt ud, ved at bruge skralde skruenøgle til at rotere det mod uret.
Næste få fat i den nye tændrør. I moderne tændrør, behøver du ikke at indstille afstanden. Kløften er indstillet efter den model af bilen. Nu kommer den del, hvor du lægger den nye tændrør på plads igen. Brug af sokkel og udvidelse, langsomt sænke den nye plug ind i hullet. Sørg for, at stikket ikke bang noget, når det bliver sænket.
Når det er i, skal der spændes og rotere med uret i hånden, i starten. Brug derefter en skruenøgle til at stramme den. Sørg for, at krydse threading ikke sker! Når stikket er i og afviklet, tilslut tændrøret igen. Det er det, har du udskiftet en tændrør. Du er nødt til at gentage samme procedure med resten af ​​tændrør i serien.
Læs mere på:; Sådan at skifte tændrør, Tændrør genanskaffelsesværdi Udskiftning tændrør Bil problemer, det er en god ide at udskifte tændrør en gang om året, da de ikke koste en masse, og det sikrer brændstoføkonomi . Håber denne artikel har givet dig en generel idé om hvordan man erstatter tændrørene i biler. Proceduren for udskiftning tændrør i motorcykler er den samme i princippet. I tilfælde, er du ikke sikker på fuldbyrdelse af dette job, så se en ekspert mekaniker gøre det en gang og lære af ham. Det handler om følgende enkle procedurer og ikke at drage forhastede!

Funny Fødselsdag Digte
Bull Tatoveringer
Bedste Mouse Trap
Bedste måned at købe en bil
Astilbe Care
Hollywood Tema Party Idéer
Hvordan man rent Leather Jacket
Dinner Party Games
Hvordan man kan skære lag i dit eget hår
Blue Rose Betydning
Concealer for Mænd