Hvordan du udskifter hovedpakning

Når det kommer til bil vedligeholdelse, der er mange ting, der skal tages hånd om. Holde hele maskinen i tune er ikke en simpel opgave. Udskiftning af bildele til at løse bil problemer, er et regulært job i bil reparation. En sådan opgave er toppakning udskiftning. I denne artikel giver jeg dig et overblik over hvordan man erstatter toppakning i biler i den smarteste mulige måde.
Toppakning Funktion, den toppakning spiller en afgørende rolle i et velfungerende enhver bil motor. Det er placeret mellem motorblokken og forbrænding cylinder, med det specifikke formål plomberingen af ​​topstykket. En anden funktion, der betjenes af en toppakning er, at det ikke lade motorens olie og kølevæske blandes ind i hinanden. Med en blæst toppakning, er motoreffektiviteten kompromitteret, og kølemidlet lækker i cylinder. Nogle af tegnene på en blæst toppakning er kroniske motor overophedning, fald i kølervæske niveau og signifikant fald i motorens effektivitet. Så det er vigtigt, at du udskifter en blæst toppakning så hurtigt som muligt.
Toppakning erstatning Procedure; Lad mig give dig et overblik over, hvordan du udskifter en toppakning i en bil. Det er en opgave, som kræver betydelig teknisk indsigt, og er kun anbefales som en gør det selv projekt for folk, der har erfaring med bilreparationer job.
En ting, du skal gøre først, er at købe en ny toppakning, det er den rigtige til din bil model. Der er mange værktøjer, at du skal være udstyret med for at få arbejdet gjort. Her er de:; hovedpakning topnøgle, Jack med stativer, Momentnøgle, stålbørste, skruetrækker, RTV Silicium Tube; Bremsedele Cleaner; Lad mig lede dig gennem proceduren med skiftende hovedet pakninger. Afbryd bilens batteri negative terminal og tøm motorkoelevand helt. Løft fronten af ​​bilen ved hjælp af bukke. Udskiftning hoved pakninger er en øvelse i tålmodighed, som du vil opdage forude.
Sørg for, at bilens motor er afkølet helt, før du forpligter sig proceduren. Bare for at få en adgang til motorens toppakning, skal du fjerne en masse af komponenter og afbryde hele systemer. Her er en kronologisk rækkefølge af, hvad du skal bruge til at fjerne, for at få adgang til toppakning. Dette vil give dig en idé om kompleksiteten niveauet af opgaven. Bilen dele og komponenter, der skal fjernes (i nævnte rækkefølge sammen med interjecting instruktioner) er:; To bolte, der anbringer udstødningsrør med udstødningen forsamling; Komplet luftrenser forsamling sammen med luft indsugningsmanifold, Øvre Radiator Slange; Bolt bedrift oliepinden tube beslag, termostathus spole sammen med kølervæske sensor; Distributør vand skjold sammen med tændrørskablerne; Bolte bedrift distributør hætten til at fjerne rotoren-cap forsamling; Bolte fra air condition overside, som er forbundet med generator beslag; Wire forbundet med temperaturfølere enhed og øvre halvdel af timing remdækslet, ventildæksel Vacuum linjer knyttet til throttle forsamling sammen med gas kabler og ledninger (Tryk Schraeder Valve) Brændstof Lines; Throttle position sensor sammen med EGR ventil (Secure brændstofledninger, ledninger og vakuum linjer ved hjælp bungee ledningen og få dem ud af den måde); Indsugningssystem jordingsbånd; Batteri Jordlederen bolte, Vacuum slange og varmer slange (Secure timing bælte med knastaksel remhjul bruge zip bånd), Trisse (cylinder stempel skal sættes til top dødpunkt (TDC) stilling) Engine hoved Bolte (Lift motorblokken og holde den til side. Med det, du endelig kan få adgang til toppakning!) ; Efter denne liste over dele, som skal fjernes (phew!), kan du komme ned til rent faktisk at erstatte toppakning!
Næste fjerne den gamle toppakning og rense hovedet helt med en stålbørste. For at få hovedet grundigt rengjort, blæse med trykluft (hvis muligt). Når du er færdig med det, placere toppakning på plads med højre orientering. Så fix hovedet bolte på plads igen. Sørg for, at disse hoved bolte er sikret på plads med den rigtige momentnøgle og de passer stramt. Dette afslutter toppakning udskiftning. Rens ventilen dækker grundigt og derefter fastsætte ventildækslets sælerne efter anbringelse perler af RTV silicium. Så gå tilbage og sætte alt, som det var, ved at gå i omvendt rækkefølge! (Fortalt jer, var det aldrig vil være en simpel opgave!) Dette afslutter vores korte tutorial om hvordan man kan ændre toppakning i en bil.
Læs mere på:; hovedpakning problemer; hovedpakning genanskaffelsesværdi Blown hovedpakning Symptomer; Blown hovedpakning Reparation; Håber denne artikel har givet dig en idé om hvordan man erstatter hovedet pakninger i biler effektivt. Det er en ganske kompleks opgave, og hvis du kan klare udføre det, kan du spare en masse på udgifterne til at erstatte toppakning. Alt det kræver er et anlæg for mekanisk opgaver og en evne til at udføre instruktioner klinisk gennem forståelse. Det er ikke en simpel opgave at trække ud på egen hånd og i tilfælde af at du ikke er helt sikker på at trække væk fra jobbet, så overlade det til en ekspert mekaniker.

Wireless Home Security System Anmeldelser
Fuld Tilbage Tatoveringer
Hjemmelavet smykker Idéer
Concealer for Dark Circles
Hvordan man laver en Talsmanden
Tree transplantere: Sådan Transplant et træ
Teknikker til problemløsning
Tændingskontakt Fjernelse
Par Kommunikation Øvelser
Badeværelse Design Idéer
Vindue Behandling af karnap