Hvordan du udskifter hjullejer

Hjullejer er meget vigtige reservedele til biler. Ikke blot de tillader gnidningsløs drejning af bilen hjulene, de også understøtte vægten af ​​bilen, som er ligeligt fordelt mellem de forreste hjullejer for og bag hjullejer. Hjullejer kan slides op med langvarig brug, når der er en samling snavs eller udslip af olie sæler. Således er det vigtigt at holde styr på disse, og fastholde dem godt, som beskadigede hjullejer kan forstyrre bilens retning og kan gøre at køre bil farligt.
Your hjul lejer kræve udskiftning, når bilen gør høje lyde ved at plukke fart, og friktionen i hjulleje er hørbar. Læs mere på hjulleje støj.
Hvis du tror, ​​har bemærket en af ​​disse dårlige Hjulleje symptomer, og følg derefter disse instruktioner om hvordan du udskifter hjullejer, og spare dig selv nogle store bukke.
Wheel Bearing erstatning instruktioner
Kendskab til grundlæggende bilreparationer er nyttigt, da det er en kæmpe udgift, der kan undgås, hvis du ved hvordan man gør det selv. På samme måde kan du undgå udgifter hjulleje udskiftning, ved at lære, hvordan du udskifter hjullejer selv. Dette trin for trin guide vil hjælpe dig gøre det fornødne. ; Brug en donkraft står til at bære vægten af ​​bilen, mens du forbereder at erstatte sine hjullejer. Kontrollere for eventuelle lyde i de berørte hjulet ved at give den en prøvetur. Desuden, hvis hjulet er vaklende, lejerne skal udskiftes. Dækket er klar til at blive fjernet. ; At fjerne lejerne, første bremsen caliper skal fjernes og hang til side med ledning. Så kommer støvhætte, som kan fjernes med enten et skruetrækker eller en mejsel og hammer, men husk at være blid med det. Splitten må aldrig genbruges, kassere så det efter at fjerne det fra spindelmøtrikken. Fortsæt for at fjerne spindel møtrik og skive. ; Den ydre Hjulleje nu, kan nemt fjernes, efterfulgt af fjernelse af navet samling fra spindlen. Ved hjælp af en sæl værktøj til fjernelse, eller en skruetrækker, fra bagsiden af ​​navet samling, skal du fjerne seglet. ; Nu adskille inderste hjulleje fra navet forsamling. Med et tryk, trække den gamle forsynet løb. ; Inden du installerer ny hjullejer, har navet forsamling, der skal rengøres grundigt med en rengøring opløsningsmiddel, at slippe af med fedt og indsamlet snavs. Du er nu klar til installere nye hjul lejer. ; I centrum forsamling, passer det nye leje løb. Disse skal erstattes på én gang, ét, da de kommer i et sæt. ; Hæld høj temp hjulleje fedt på din håndflade. Tryk nu på bagkanten af ​​den bærende i din håndflade, at belægge den med fedt grundigt. Dette vil forsegle den nye lejer til forsamlingen. ; På spindlen armen og den indre hub forsamling, sætte en mild lag fedt. ; På indersiden er forsynet med, sætte en ny pakning og bruge en hammer og en træklods, med en diameter, der svarer til seglet, at skubbe det, indtil den passer helt i bund. ; Navet samling er klar til fast tilbage på spindlen armen. Smør den ydre bærer og installere den efterfulgt af spindlen møtrik og skive. Spænd alle disse kampe godt til det angivne moment, og se efter enhver bevægelse, før du fortsætter. ; Skrues det nye splitten, efterfulgt af støvhætte dækker og bremsen caliper. , Dækket er klar til at blive fast på plads igen. Stram lug nødder efter installation af dæk. Før du fjerner bukke, give hjulet en spin gang mere for at tjekke for eventuelle støj eller modstand. Når du har fjernet stikket stativ, stramme lug nødder til det angivne moment. ; Din bil er klar til at rulle på gaden! Hvis du stadig tror, ​​du er i stand til at følge disse instruktioner og kræver hjælp fra professionelle, kan du læse hjulleje genanskaffelsesværdien for at få en idé om de udgifter, du måtte have til at afholde.
Bilproblemer er uundgåelige, men i visse tilfælde kan de være taget sig af på egen hånd. Men før du går om følger denne vejledning om hvordan man skulle erstatte hjullejer, at du også følge bilejere manual, da ethvert køretøj har sin egen dos og don’ts. Altid søge hjælp fra en professionel, hvis du er i tvivl om dine evner på bilreparationer, eller hvis problemet er en, du ikke kan håndtere på egen hånd. Endelig, når du skifter hjullejer, bevare grundlæggende sikkerhed ved at bære behageligt tøj, som ikke kommer i vejen, og holder skarpe og farlige genstande i skak.

Sådan ændres Bike Tire
Prom Sæt Pikante Corsager
Bil vedligeholdelsesomkostninger
Celtic Moderskab Tattoo
Transmission Problemer
Furnace filterskift
Hvordan man laver en Sock Monkey
Bryllup Gæst Etiquette
Sensitive Skin Cleanser
Hele House luftfugter Anmeldelser
Få tykt hår