Hvordan du udskifter Forlygte Bulb

Søgning i mørke? Din bil forlygter synes at være gået fallit. Omkostningerne for at ændre lygten pæren er billigere, end at få bilens forlygter ændret ellers kan du ende med at betale en billet. Vil du gerne spare på alle, at kontanter og bruge blot 10 minutter i stedet pæren alle ved dig selv? Hvis ja, så tag et kig på disse enkle tips om, hvordan du udskifter lygten pæren i din bil.
Skridt at Erstat en Forlygte Bulb; Der er seks vigtigste skridt som du skal følge med hensyn til erstatter forlygter so rulle ned til vide hvordan du udskifter forlygte pære. Læs mere på bil problemer.
Trin 1: Når din bils forlygter pære er ude, er den første ting du skal gøre, at finde et nyt eller købe en, hvis du ikke har en ekstra. Der er en anden procedure for biler med sealed beam forlygter og disse trin er primært til grundlæggende forlygte pære udskiftning.
Trin 2; at være klarr til udskiftning forlygte blomsterløg, du normalt behøver ikke nogen værktøj overhovedet. Alt du skal gøre er, pop åben emhætten sikkert og kig bag lygten for at finde fatningen. Det er en som har tre ledninger kommer ud af en plug, der formes ligesom ett trapez.
Trin 3: De tre ledninger er fastgjort til et stik, der er i bunden af ​​lygten. Dette stik er i besiddelse af enten en plast-fangst, skruelåg og en metal klip. ; Plastic fangsten: Der er en lille løftestang, der stikker op i toppen af ​​stikket. Tryk det ned med tommel og samtidigt trække stikket blidt men fast at glide det off. ; Metal klip: Du nødt til at trække det op og væk at lade det komme ud i hånden. Klippet er meget bittesmå og dermed sørg du ikke slippe det på jorden. ; Skruelåg: Du simpelthen nødt til at skrue det ved at dreje den mod uret for at åbne den. , Trin 4 Fjern den gamle forlygten pære ved blot at trække den ud ved at holde på basen. Roter pærens lidt til frigive, hvis det ikke kommer ud hurtigt. Tag en klud og rengør dine hænder, før du rører den nye pære som olie på hænderne, kan brænde pæren ud tidligt.
Trin 5; Hold slutningen af ​​pære og sætte det på bagsiden af ​​lygten på samme måde, som du fjernede den gamle. Kontroller, at det er indsat helt inde ved at se, hvis det er foret op jævnt og ingen af ​​det gummipakning er synlig. Dette er et vigtigt trin for, hvordan man udskifte forlygte pære.
Trin 6, Tilslut ledningerne igen, og igen sikre pæren ved at lukke hætten. Test pæren ved at tænde forlygterne, hvis det lyse og hvide, du er god til gå. Mere om bil reparation.
Disse var nogle nemme og overskuelige skridt til udskiftning af forlygter. Selv om ændringen af ​​forlygterne adskiller sig fra bil til bil, er disse grundlæggende trin, du skal følge, når forlygterne er placeret i hætten. De fleste af disse køretøjer kommer med en manual, der forklarer hvordan man erstatter forlygte pære i en trinvis procedure, med illustrationer, for at gøre arbejdet lettere. Men hvis du har mistet manuel eller har en gammel bil der behov ett forlygte udskiftes, kan du altid regne os. ; Du kan læse mere om; Forlygte Lens Cleaner, hvordan at skifte tændrør, Så næste gang du har en forlygte udskiftning problem, vil du ikke behøver at bruge alle de bukke i at få en anden at erstatte det. Du kan bare købe en forlygte pære, udvælge en klud og komme på arbejde.

Eyeliner Designs
T-shirt print på Home
Hvordan man rent Badeforhæng
Sådan installeres Laminat trægulve
Ice Maker Fejlfinding
Afrikansk Tatoveringer
Split Ends Treatment
Hvordan man Waltz
Romantisk Picnic Idéer
Dyrkning Skalotteløg
Familie sjove ting at gøre