Hvordan du udskifter Bremseklodser

Bremser er som vitale en del af et køretøj som alle andre. Vedligeholdelse og pleje af bremser er nødvendig for en sikker køreoplevelse. Hvis din bil er udstyret med skivebremser derefter bremseklodser danner livline af dit bremsesystem. De fleste af bilen bremse problemer kan enten skyldes i et vist besvær i bremseklodserne eller bremsen rotorer. Bremseklods udskiftning er let at lære og kan nemt gøres derhjemme. Uden stor ståhej, så lad os gå videre til læring, hvordan du udskifter bremseklodser. Men først, lidt om skivebremser og dets drift.
Som enhver anden bremsesystem, konvertere skivebremser kinetiske energi roterende hjul i termisk energi ved friktion. Den vigtigste bestanddel af disken bremsesystemet er bremseklodserne. Disse puder er dybest set stålplader med en høj friktion materiale på ansigtet, at står rotoren. Der er to sådanne puder understøttes af en tykkelse over for hinanden, på begge sider af rotoren disken. Når bremsepedalen trykkes ned, en hydraulisk mekanisme gør caliper klemme de to puder sammen på den roterende rotor disken, hvilket gør det gået i stå og dermed, stoppe hjulets roterende bevægelse. I denne proces producerer friktion i de to bremseklodser på rotoren overfladen enorme varme. Læs mere på bilreparationer.
Udskiftning af bremseklodser instruktioner
Er der her nogle trin, du skal følge for at sikker erstatte bremseklodser:; Før du gå i retning af proceduren for hvordan man skulle erstatte bremseklodser, sørg for, at sikkerheden er på toppen prioritet. Altid bære en filtrering maske, mens du arbejder med bremser. Dette er nødvendigt som bremse støv indeholder asbest. ; Ethvert køretøj har særegne træk, så når det drejer sig om en vedligeholdelse og reparationer, altid holde sig til retningslinjerne i instruktionsbogen. ; Før du begynder, at du har fået din værktøjskasse fuldt udstyret som du ikke ønsker at gå på indkøb efter at du har jacked din bil op. Nu til at begynde med, jack bilen op og fjerne hjulet. Nu finde disken bremsecalipre. I de fleste biler calipre er kun mellem lug bolte og bremseklodser. ; Tjek de gamle puder samt rotor for enhver slitage. Track mærker på bremseklodserne eller udtynding af rotoren ville betyde, at du har taget den rigtige beslutning om udskiftning bremseklods. ; Ved hjælp af en stor C-clamp, komprimere bremsecalipre ved at placere de to sider af den klemme på begge sider af kaliberen. Bemærk placering af alle bolte eller klip, fordi mens du installerer den nye puder, de bliver nødt til at ske på samme måde. ; Tag bolte holder kaliberen på plads. Vær omhyggelig med ikke at forstyrre bremsen linje, der indeholder bremsevæske. Du kan belaste dig med en bremse linje reparation. , Nu, med calipre fjernet, kan du nemt se, at bremsen er knyttet til den. Ved hjælp af en ordentlig størrelse nøgle fra bilen værktøjskasse, frigøre bremseklodser. Langsomt fjerne den gamle bremseklodser ud og monter nye. Renses grundigt bremsecalipre, før du sætter nye. ; Før du udskifter bremseklodserne på caliper, bremsen stempel skal justeres. Jobbet af stemplet er at skubbe ned bremseklodserne mod rotoren. Brug af C-clamp, stemplet flytte til sin fjerneste mulige stilling. Dette er en integrerende procedure under installationen bremseklodser, må ikke ignoreres for enhver pris. , Nu udskifte hjulet og skru det op som før. Er det ikke tilrådeligt for at erstatte shims alene. Udskift altid hele bremseklods i stedet. Dette vil især hjælpe holde foran bremseklods genanskaffelsesomkostninger under kontrol. , Sørg for at holde smøremidler og olier miles væk fra alle de bremser komponenter som rotorer og bremseklodser. De arbejder for at reducere friktionen, der er den grundlæggende forudsætning for bremsning. ; Altid sikre, at når du udskifter bremseklodserne af en hjul, erstatte de andre hjulets puder samt at opretholde ensartethed i bremsesystemet. ; At vide mere om hvordan du udskifter bremseklodser læse bremseklodser udskiftning.
Denne gør-det-selv måde kan være i stand til at nedbringe vedligeholdelses omkostninger, men det er ikke tilrådeligt, da bremsesystemet er et af de mest vitale funktioner i en bil, og du ikke ønsker at rode med det. Desuden kan forkert servicering drastisk at reducere bremseklods liv.
Læs mere på:; Ændring bageste bremseklodser, hvordan du udskifter Brake Rotorer: Hvor længe skal Bremseklodser Seneste; Dette er alt sammen om, hvordan man erstatte bremseklodser. Korrekt vedligeholdelse og solidt kendskab til bremseklodser kostprisen kan hjælpe dig enormt, udnytter de bedste ydelse fra dit køretøj.

Bivoks Lip Balm
Sådan at fange en rotte
Det, at formulere kælderen Wall
Sådan installerer Skifer Tegl backsplash
Vægpaneler Designs
Monkey Tema Baby bruser
Party Ice Breakers
Sådan fjernes cigaret Lugt fra Car
Hjerte med Wings Tattoo Betydning
Hvordan man Wear Bandana
Merian Herb