Hvordan du udskifter Brake Rotorer

Nogensinde spekuleret på, hvor lidt kraft, som din fod på en bremsepedalen bringer en £ 2.000 bil til en slibning stå? Din fod kan naturligvis ikke udøve den nødvendige magt til at stoppe bilen. Der er et system, der fortolker trykket af din fod for at stoppe et køretøj af en sådan størrelse. Vi kalder det bremsesystem, eller blot, bremser.
Dag, vi alle taler om biler accelererer fra 0 til 60 km / h, på mindre end 4 eller endda 3 sekunder. Men har nogen givet en tanke til at standse en bil zoomer på 60 km / h på et par sekunder? Var en alvorlig tanke nogensinde har givet til at producere en bremsesystem til at matche den enorme acceleration? Javel! Bremsning teknologien fik et skud i armen i slutningen af ​​60′erne og begyndelsen af ​​70′erne, hvor de mindre effektive tromlebremser blev erstattet af den mere kraftfulde skivebremser. De blev først introduceret i den høje ende, højtydende biler, og senere, i den generelle ydeevne køretøjer. Dette bragte skivebremse komponenter, især bremse rotorer, ind i rampelyset. Som enhver bremsesystem er ledsaget af en masse slid og ælde, rotorer skal udskiftes med jævne mellemrum. Men før at lære at erstatte bremse rotorer, er det vigtigt at forstå mere om bremse rotorer. Læs mere om bilen bremser problemer.
Hvad er Brake Rotorer
Det grundlæggende princip i skivebremser er at omdanne kinetisk energi roterende hjul i termisk energi ved friktion. De to vigtigste elementer af disken bremsesystemet er bremseklodser og bremse rotorer. Disse er lavet af en høj friktion materiale. Når bremsepedalen trykkes ned, en hydraulisk mekanisme gør en tykkelse, skruetvinger de to puder sammen på den roterende rotor disken, hvilket forhindrede hjulets roterende bevægelse og stoppe bilen. Således kan vi se, at en rotor er justeret på samme akse som hjulet selv og bremseklodser, der virker direkte på rotorerne, handler indirekte på hjulet.
Så hvad er bremse rotorer lavet af? Den faktor, der afgør bearbejdning af bremserne er metallurgiske sammensætning rotorer og dens design. Denne ejendom af en rotor bestemmer styrken, støj, slitage og vigtigst bremser, karakteristiske. Bremse rotorer er for det meste lavet af høj kvalitet støbejern. Støbeprocessen er meget nøje overvåget og det sikres, at den hastighed, hvormed jernet køler er høj. Udslagsgivende sker på en måde, så der opnås korrekt brudstyrke og hårdhed.
Hvornår skal man Erstat Brake Rotorer?
Det er på tide at udskifte rotorerne, når de er slidt ned til et minimum angivne grænse også kendt som skille tykkelse. Rotor tykkelse skal altid måles med et mikrometer, præcist at afgøre tykkelse. Rotorer bør også udskiftes, hvis de har svært pletter. Hårde pletter kan vende tilbage, selvom rotoren har gennemgået resurfacing. Skrigende er endnu et tegn, at det er tid til at skifte bremse rotorer. I sådanne tilfælde kan en knald eller højt toneleje hvin høres om anvendelse af bremserne. Dette er et tegn på, at der er et behov for at ændre bremse rotorer eller bremseklodserne. Læs mere om biler lyde og hvad de betyder.
Bremse Rotorer erstatning
Bremse rotorer normalt varer meget længere end bremseklodserne, der kræver hyppig udskiftning. Her er en trinvis beskrivelse af, hvordan du udskifter bremse rotorer. ; Brug altid en filtrering maske, mens erstatning bremse rotorer. Dette er nødvendigt som bremse støv indeholder asbest. ; Til at begynde med, jack bilen op og fjerne hjulene. ; Kontroller rotoren for slitage. Spor mærker eller udtynding af rotoren ville betyde, at det er tid til udskiftning. ; Ved hjælp af en stor C-clamp, komprimere bremsecalipre ved at placere de to sider af den klemme på begge sider af kaliberen. ; Tag bolte holder kaliberen på plads. Vær omhyggelig med ikke at forstyrre bremsen linje, der indeholder bremsevæske. , Nu, med calipre fjernet, kan du nemt trække rotoren lige tilbage udad langs aksen. Hvis det ikke kommer ud uden problemer, på grund af ophobning af rust, har du til at vride og trække rotoren samtidig bagfra indtil det giver måde. ; Få den nye rotor, og placere det, så det sidder mod akslen pladen. Udskift bremseklodserne sammen med calipre i deres tidligere positioner ved glider målemarkøren tilbage over rotoren, som det var før fjernelse. Geninstallere og spænd bolte, der holder kaliberen stramt. ; Nye bremse rotorer er ofte dækket af Cosmoline, hvilket er en glat anti-rust kemikalie. Brug specielt fremstillet bremse renere at sifon off denne kemikalie fra rotorer. Sørg for, at du ikke bruger olie-baserede opløsningsmidler. ; Altid sikre, at når du udskifter rotoren på et hjul, skal du udskifte den anden hjulets rotor så godt. ; Dit køretøj er nu klar til en prøvetur med den helt nye bremse rotorer. Drive meget forsigtigt, mens teste nye udskiftning, som enhver fejl eller misfitting, vil blive afsløret under testning.
Læs mere på:; Bil Bremse problemer; Bremsekaliber erstatning; Brake Line Repair; Det giver en fuldstændig redegørelse for, hvordan du udskifter bremse rotorer. Håber det viser sig utroligt gavnligt for dig og din bil. Husk bremse er en meget vital bil side og ordentlig pleje bør ikke bringes i fare med.

Brown hårfarver
Hængende stueplanter
Udvikling af sociale færdigheder
Cute Heart Tatoveringer
Julestjerne Care
Pung Invitationer
Dating en gift mand
Ingefær Plant Care
Dragon Frugt Plant
Sådan Gør Olive Oil
Hvordan vælger en bærbar