Hvordan du udskifter Brake Light

Da dage du har været at undgå fastsættelse af din bremse lys. Det er knækket eller måske pæren ikke fungerer ordentligt, og før politiet kan give dig en billet til det, du ønsker at få det rettet. Medmindre du har nogen, der kan reparere det for dig, til de omkostninger erstatte bremselys kan være høj. I stedet for at bruge penge og din kostbare tid på at finde en garage tæt på dit hjem, der skal erstatte det for dig, tage det op på dig selv og lære at erstatte bremse lys ved hjælp af denne artikel. At lære at erstatte bremse lys er som at vide, hvordan du udskifter en elpære i dit hus. Det er en enkel vedligeholdelsesarbejde, som vil støtte dig i at undgå besværet med at modtage en billet til en manglende bremse lys. Læs mere på bildele.
Hvordan du udskifter Brake lyskontakt; Først skal du have til at shoppe for et nyt lys, før du udskifter bremse lys. Afhængig af din bils mærke, model og år, vil du finde de rigtige bremse lys på din lokale auto dele butik. Check rundt for priser og se hvor du kan få en fornuftig handel. Før vi begynder, skal du bruge:; Gummihandsker, Nyt lys pære (r), Red tape, skruetrækker sæt, klude, en ven, Trin # 1: Først skal du tjekke, hvordan bremsen pære kan tilgås nemt. Linsen over lyset (de røde og hvide plastik del) skal løsnes udefra (eller måske din bil model har lys tilgængeligt fra indersiden). Hvis du ikke kan finde nogen skruer over linsen, så stoplys skal udskiftes indefra. Der kan være en plastik dække over pæren, der skal fjernes, så du let kan udskifte bremsen lys. Læs mere på bil reparation.
Trin # 2: Hvis du skal udskifte bremselygter udefra, løsne linsen første. Tag plast, der er på toppen af ​​lyset og afsløre pæren.
Trin # 3: Løsn pæren med en skruetrækker. Du har måske til at skubbe i kuglen og derefter vende det rundt på samme tid. Hvis du ikke kender, som ville være den rette pære til din bil, tage pæren, du lige har taget ud til enhver auto levering butik. De vil hjælpe dig med at finde de rigtige bremse pære til dig.
Trin # 4: Tag nogle klude og tørre nær tilslutning af pæren. Vær opmærksom på, at du ikke anvender for meget pres, som området er meget sart.
Trin # 5: Sæt den nye pære i det tomme forbindelse (stik) og skub det forsigtigt ind. Samtidig, drej pæren rundt og skru den rigtigt. Du bliver nødt til at line op den lille løftet bump, der er på bunden af ​​den nye pære, så det vil passe helt.
Trin # 6: Sæt plastikdækslet tilbage på nye bremse lys.
Trin # 7: Nu, hvis du var undrende, hvorfor du havde brug for en ven, mens du er ved at lære, hvordan du udskifter bremse lys, så trin 7 er svaret. Når den nye bremsen lys udskiftes, vil du ønsker at teste det for at se om det virker ordentligt. Du får i bilen og træde på bremsen og tænde forlygter på, som vil fortælle dig, hvis din bremse lys virker? Det er når den ven træder ind hjælpe dig. Du ser i bakspejlet, og han vil give dig en thumbs-up underskrive, hvis lyset virker.
For yderligere information om hvordan du udskifter bremse lys, gå til:; Bil problemer; Forlygte Lens Cleaner; Udskift Forlygte Skift, hvordan du udskifter Forlygte Bulb, Det var en trin-for-trin, enkel løsning til hvordan du udskifter bremse lys. De nødvendige materialer til at erstatte bremse lys indeholdt en rød tape. Den røde tryk er en midlertidig løsning for et brækket bremse lys. Så hvis du kører din bil med en brækket bremse lys med et rødt bånd på det, vil du kun få et fix-it billet. Dette vil give dig engang at udskifte bremsen lys og stadig få ud af at få en kæmpe bøde. Når du udskifte bremsen lys, gå til politiet station og bevise det, at du har rettet lyset. Alt du skal gøre er at betale ekspeditionsgebyr ($ 10 – $ 15) og dit citat er væk. Selv om jeg rådgive dig om at vide, hvordan du udskifter bremse lys og ordne det øjeblikkeligt.

Hvordan man kan tune en Mandolin
Tankevækkende spørgsmål
Dekorative Badehåndklæder
Væggelus Skilte
Frisurer til bølget hår
Reparation Pop Up Camper
Underarm Tatoveringer
Urolig Lag
Lotion til tør hud
Wall Gips Reparation
Broken vinduesreparation