Hvordan du installerer Laminatgulv

I dag har laminatgulve opnået enorm popularitet over alle øvrige typer af gulvbelægning. En stor fordel af laminatgulve er, at den ikke kræver megen vedligeholdelse og har en bedre holdbarhed. Laminatgulve er vand og pletbestandigt og er særdeles nem at rengøre. En attraktiv laminatgulve kan også gå en lang vej til at øge din indretning. Det ligner en naturlig træ eller sten, hvilket giver et klassisk touch til dit værelse. Ser man på fordelene ved laminatgulve, er jeg sikker på at du ikke kan vente med at installere en i dit hus. Så uden at spilde tid, så lad os starte om, hvordan du installerer laminatgulve.
Laminatgulve Installationsvejledning
Laminat gulve fås i flere farver og stilarter. Du kan vælge hvilken type af laminatgulve, som er bedst egnet til dit gulv. Til dette formål kan du også henvise til laminatgulve anmeldelser. Nedenfor er en trin for trin guide til hvordan man installerer laminatgulve.
Trin 1 – Klargøring af Floor; første sørg gulvet er rent og fri for snavs og skidt. Hvis der er en eksisterende tæppe, skal du fjerne det. Laminatet gulve skal være aflåst sammen over gulvet. Tykkelsen af ​​laminatgulve er meget mindre, så eventuelle underliggende bjergkæder eller huller, der kan tydeligt ses, vil ødelægge udseendet af din gulvbelægning. Så hvis der er nogen depression på gulvet overfladen, bør nødvendige skridt til niveau dem. Ujævne områder vil medføre en revne i laminat gulve. So fordybninger i betongulvet kan rettes af et lag af tynde mørtel. I tilfælde af krydsfiner gulv, kan du erstatte den beskadigede del med en ny krydsfiner. Efter gøre udjævning arbejdet på gulvet, skal du sørge gulvet er fuldstændig tørt, før du installerer laminatgulve.
Trin 2 – Ledelse af Laminat Brædder, Dette er det vigtigste skridt i, hvordan du installerer laminat gulve, fordi mange mennesker er forvirrede med retning eller placering, hvorfra de skulle starte gulvet proces. Husk at installere laminat i en retning, der er parallel med den indkommende kilde af sollys i rummet. I tilfælde af smalle rum, skal du sørge for laminatgulv er parallel med væggen, der er længst.
Trin 3 – Montering af Underlaying Pad, Laminat gulve kan ikke lægges direkte på ethvert gulv. Underlaying pad er nødvendig for korrekt montering og lang holdbarhed. Det fungerer også som en pude og gør gulvet behagelige at sidde og stå på. Der er mange underlaying puder til rådighed på markedet, men vælge en, der er tyk. Normalt gipsbaseret underlag pad er mere foretrukket på grund af sin høje holdbarhed og fugtbestandigt ejendom. The underlaying puder er modtagelige for udvidelse og sammentrækning, på grund af ekstreme vejrforhold. Så for at undgå fordrejning, sin altid bedre at holde passende afstand af cirka en halv tomme mellem kanter puder og væggene i rummet.
Trin 4 – Installation omkring Pipe Samarbejdsområde Mange af jer måske undrende, hvordan du installerer laminat gulve rundt om røret området? Tja, den enkle måde at gøre det er ved at lave en hul på laminat planken, som bør være halv tomme større end omkredsen af ​​røret. Efter dette, klippe laminat planken indeholder hullet i to dele og læg den omkring røret. Indsætte to stykker op med en god kvalitet selvklæbende. At gøre installationen nemmere, tage præcise målinger af væggene. Installation bliver vanskeligt, hvis gaps under the dørkarme er meget mindre. I sådanne tilfælde, trimning af dørkarme efter o tykkelse planker er en god mulighed. Du kan også henvise til tip om æglæggende laminatgulve.
Trin 5 – Installation af Laminat Planker; at lægge første række af laminatgulve, skal du starte fra den længste væg i rummet. Først måle længden af ​​den længste væg og mærke det. Den første række af laminatgulvet bør nøje installeres fra den længste væg. Mens du lægger planker, for at bruge afstandsstykker holde en ekspansionsafstand mellem kanter og væggen. Som plankerne har en inter-lås, vil der ikke være nogen hul i mellem de to planker. Når øverste kant af en planke rører den næste, vend den nedad, så det passer korrekt i åbningen. Sørg for, at den første række er lige og dens på en ensartet niveau. På denne måde, installation fortsætte indtil den endelige planke. Den sidste række af laminatet gulve bør være lagt med cut-del, der vender mod væggen, at den ekstra gulve, der er skåret ikke er synlig. Mens du installerer Hvis du er i forvirret måde, kan du henvise til brugsanvisningen, eller du kan tage hjælp fra en professionel installatør.
Du kan læse mere om, Laminat Gulv Installationsvejledning, hvordan man Lay Laminatgulv, hvordan man Repair Laminatgulv, håber jeg alle dine spørgsmål om, hvordan man installerer laminatgulve er blevet besvaret i denne artikel. Tag dig god tid, når du installerer laminat gulve, bør det ikke ske i en hast. Håber du har en lykkelig tid på at installere alle de bedste!

Hvordan man kan slippe af Vorter
Gør takkekort
Lav vedligeholdelse Planter
Fugning Skifer Tile
Sådan får du en annullation
Sådan får du sammen igen efter en pause op
Bremsevæske Flush
Udsmykning Ideer til badeværelser
Konvolut Størrelsestabel
Franske kvinder Navne
Pejs Problemer