Hvordan du installerer Indervæg Loft

En af de bedste måde at dække over elektriske, studs, rørsystemer, revner på lofter og vægge er ved installation af drywall. Det har også andre fordele. Ligesom, det hjælper at isolere rummet og også forbedre indretningen. Bør man altid hænge drywall i loftet og derefter på væggene. Det eneste problem med denne hjem forbedring job er de faste holdning. Af denne grund, anbefaler vi at tage ved hjælp af en af ​​dine venner eller familie medlem, når du installerer gipsvæg loft.
Installation Gipsvægge på et Loft
Tage målinger af rummet og beregne antallet af ark drywall, du ønsker. Prøv at holde størrelsen af ​​drywall plader så stort som muligt. Dermed antallet af ark, der skal installeres vil blive mindre, og der bliver mindre antal af samlinger. Som et resultat, kan du afslutte arbejdet ret hurtigt. Trin for trin instruktioner i gips loft installation er som følger:
Trin # 1: Før drywall der er installeret, skal du sørge for, at overfladen på loftet og forberedes. Tjek, om der er nogen forhindringer som fremspringende rør. Derfor forskalling strips der skal installeres således, at gipsvæg overfladen forbliver flade efter installation.
Trin # 2: Start hængende gipsvæg fra et hjørne af loftet. Placer den første ark drywall på langs af tværbjælke. For nemheds skyld kan du bruge en gipsvæg løft til dette formål, eller spørg din ven om at holde den anden ende af pladen. Fastgør drywall ark til spær med hjælp fra drywall skruer. Der bør være et hul på omkring 6 inches i mellem to skruer. Sørg for, at neglen hovedet lige smilehuller overfladen og ikke bryder overfladen papir. Hold installere gipsvæg ark på samme måde indtil hele loftet bliver dækket. Læs mere om hvordan du hænge gipsvæg.
Trin # 3: Når gipsvæg er installeret på loftet, er det tid at tape op alle led dannet af enderne af de to tilstødende gipsvæg ark. Det tilrådes at bruge klæbemiddel baseret glasfiber tape, da det vil hjælpe med at udføre opgave klæbebånd på et meget hurtigere hastighed. Måle længden af ​​hver samling, klippe båndet som pr længden og tryk det forsigtigt med en kniv langs hele samlingen. Også henvise til drywall anlæg tips og teknikker.
Trin 4: Efter klæbebånd, til sin tid anvende fælles stof eller mudder over det fælles bånd og søm lederne af de drywall loftet. Brug en god kvalitet fælles stof til dette formål. Forbered den fælles stof i en bakke og anvende det over tapede fælles med hjælp af en kniv på en sådan måde, at en ensartet tyndt lag er dannet. For hver af skruerne tage en lille mængde af mudder og dække hele skruehullet ordentligt. Må ikke anvendes ud over fælles sammensatte, da det vil danne Rillerne på gipsvæg overfladen. Du er nødt til at anvende mindst 3 lag af fælles stof. Påfør hvert lag, efter den tidligere lag er tørret helt. Normalt tager det omkring 24 timer for hver af de lag for at tørre. Læs mere om, hvordan man mudder gipsvæg.
Trin 5: Det afsluttende trin indebærer pudsning af det fælles stof. Sørg for at starte denne opgave, efter at stoffet er hærdet grundigt. Kør dine fingre i hvert af sømmene og skruerne at identificere de ru områder i drywall loftet og sand disse overflader til at få en glat overflade. Hvis du finder nogen kamme have dannet, skal du fjerne dem ved hjælp af en drywall kniv. Tør slibestøv med et rent stykke stof. Vente endnu 24 timer, før du anvender det første lag primer. Få flere oplysninger om gips færdigbehandling teknikker.
Håber artiklen viste sig at være hjælpsom for dig at installere gipsvæg loft på egen hånd. Der findes forskellige sorter af drywall til rådighed. Nogle af dem bruger specielle materialer, som er brand bedømt, mens andre er isolerede eller vandafvisende. I nogle områder, tillader bygningsreglementer og regulativer brug af kun affyre bedømt materiale. Tjek hvis dit område har nogen sådanne restriktioner før du installerer drywall loft. De bedste hilsner,

Feng Shui Indretningstips
Cute Funny Quotes
, Hvordan man dyrker Roses
Sådan fjernes Crayon fra Walls
Billige Home rhus
Star of Bethlehem Plant
Skytten og Vædderen kompatibilitet
Dating en Skorpion mand
Home Office Ideas
Hvordan man Bleed en radiator
Virkelig Funny Quotes