Hvordan de vil udforme Nails

Udformning negle kræver lidt dygtighed og frem for alt, tålmodighed. Velformede negle, styrke udseendet af dine hænder, så de ser yndefuld og elegant. Tiltrækningskraft dine hænder, er hver meget besluttes af måde du forme din negle. Nicely malede søm, som komplimentere din teint, bring ud raffinement i dig. Et hånden sporting pæn og ordentlig negle, er til tider en tænde også. Så hvis du virkelig ønsker at forstærke din kvindelighed, at forme dine negle er den bedste måde at gøre det. Ture til malkestalden, gør rip off dine lommer, hvilket er grunden til, at forme negle hjemme er den bedste vej ud. Så hvis din negle er ude af form, her er et par tips og teknikker til, hvordan man forme negle derhjemme. Læs mere om neglepleje.
Tips om Sådan Shape Nails derhjemme
Hvordan de vil udforme Nails # 1, med en høj kvalitet neglelakfjerner, ud tør neglelakken fra dine negle. Kontroller, at du har fjernet neglelakken fra nogensinde hjørne, da farven altid er udeladt, omkring neglebånd og mod huden. Den bedste måde at grundigt at fjerne neglelakken, bruger, en øre opløbet. Sættetid øret knop i neglelakfjerner, og fjerne malingen på dine negle med det.
Hvordan man Shape Nails # 2; Før hoppe på, hvordan man skal forme negle firkant, skal du først nødt til at gøre dine negle bløde. Søm, når de er tørre, er ganske svære at forme. Sættetid hænderne i en skål med lunkent vand i 15-20 minutter. Tør dem tørre og derefter begynder med proceduren med at forme dine negle.
Hvordan de vil udforme Nails # 3, med en kutikula kutter eller en neglebånd remover, skåret ud hårstrået på dine negle. Vær forsigtig mens du gør det, fordi huden på dette område er meget blød og kan bløde voldsomt, med mindre skåret for. Øse ud af snavs fast i dine negle med en neglefil. Med en blød manicure børste,, krat hænderne for at fjerne alle de døde hud, tan (til en vis grad), og de resterende skidt og snavs. Endnu en gang, sættetid hænderne i lunken vand at gøre negle bløde.
Hvordan de vil udforme Nails # 4; Nu kan du begynde at forme dine negle med, enten en metallisk neglefil eller med en sand papir søm liv. Arbejde med en sandpapir neglefil, er langt lettere, end hvis du ønsker at vide, hvordan man forme negle squoval eller hvordan man forme negle for klassisk guitar. Ved at flytte neglefil i en se savning aktioner, skal du den ønskede form for dine negle. Du kan give din negle, det udseende, du ønsker, min beskæring hver side eller begge sider. Dette vil gøre din negle ser kortere for en stund, men de vil i sidste ende vokser i givet form.
Hvordan de vil udforme Nails nr. 5; Sidste del til formning negle, er at give det sidste touch. Buff dine negle ved at fjerne de skarpe kanter og søm støv. Endelig give dine negle en tad lidt af skinne med en neglelak. Dette vil gøre din negle se helt naturlige og sexet.
Læs mere på:; franske Nail Tip; Negle Cuticle Sorgen, velplejet negle, taler en masse om dig og din personlige pleje vaner. Desuden formede negle ser frisk og trendy. Den bedste måde at gøre dine negle look klassiske, er at male dem med et søm maling, der er tættest på din hud teint. Det giver en nøgen look, der aldrig går af mode. Så behøver du stadig har spørgsmål om hvordan de vil udforme søm eller hvordan de vil udforme negle for den franske manicure? Jeg håber det ikke. Selv hvis du gør det, indtil jeg svare, ophold stilfuld!

Problemer i parforholdet Drægtighed
Sådan fjernes urinen fra Madras
Hvad Kvinder Kig efter hos mænd
Leo og Gemini kompatibilitet
Vinduesramme Reparation
Gave Idéer til mor
Hvordan man kan afslutte en Kælder
Flydende Væghylder
Leo Zodiac Opret
Hjem opskrifter
Contemporary rhus