Hvordan at slippe af statisk Ding

Statisk klamre refererer til fænomenet stikke et let objekt til et andet overflade, på grund af statisk elektricitet. Eksempler på statiske klamre er hår strenge tiltrække plast kam, tøj vedhængende til huden, balloner klistrer sig fast på væggen og støv klamrer sig til plastoverflader. Statisk klamre er en uskøn og generende situation, hvor sker i nederdele, bukser eller t-shirts, som du bærer. Denne artikel kaster lys over årsagerne til statiske klamrer og hvordan man kan slippe af statisk klamre i tøj.
Hvad er årsagen Statisk Ding på tøj?
Statisk klamrer er udviklet på grund af statisk elektricitet, som betyder »el i hvile«. I et sådant tilfælde er elektriske ladninger (eller elektroner i enklere ord) deponeres på lyse objekter, som ved kontakt med et andet objekt tendens til følge med hinanden. Statisk klamrer sker mellem to forskellige objekter som ligner materialer, der har samme afgift ikke tiltrækker hinanden. For at forstå årsagerne til statiske klamre bedre, lad os tage eksemplet med to forskellige materialer under friktion.
Når to objekter af et andet materiale makeup (for eksempel, tøj og tørretumbler) gnider mod hinanden, gebyrer af materiale tiltrækker anklagerne om den anden, således at atomerne i de respektive materialer er afbalancerede og stald. I denne proces, takes overførsel af afgifter plads (plast tørretumbler mister elektroner og tøj gevinst elektroner), hvilket resulterer i statisk elektricitet. Tekstildug ligesom uld, nylon-og silke udvikle positive ladninger, mens gummi, plast wrap og polyester er negativt opladet materialer.
Hvordan at slippe af statisk holde fast en kjole?
Så meget ofte du støder på pinlige situationer, hvor din trouser klamrer sig til huden overflade. Som du nu kender årsagerne af statisk klamre, bebrejder ikke tekstildug. On den lyse side er der visse metoder, som du kan øve for at komme af statisk klamre. Nogle af de virkningsfulde naturlige måder at slippe af statiske klamre nævnes nedenfor:
Bruge krop Lotion: Når du planlægger at bære uld eller nylon tøj, især i vintermånederne, anvende en god body lotion, inden du tager dit tøj. Lotion vil fungere som en barriere og adfærd for gebyrerne, hvilket forhindrer statisk klamre fra udviklingslandene.
Brug Hair Spray: Ligner lotion til hårspray arbejde bedst slippe af statisk klamre. Før iført tøj, du kan forsigtigt sprøjte på indersiden af ​​stoffet og, i kroppen. Vent et par minutter og lade hårspray at tørre ordentligt.
Skyllemiddel og vand Løsning: i en sprayflaske, kombinere 2 teskefulde skyllemiddel med 2 Potter vand. Ryste godt løsningen, og spray let på indersiden af ​​tøjet. Tillad stoffet til at absorbere den løsning og bære det. Dette vil effektivt fjerne statisk elektricitet fra tøjet.
Tilføj Dryer Ark: I stedet for at behandle statisk klamre på det tidspunkt, iført tøj, hvorfor så ikke løse problemet på forhånd. Ved tørring den fugtige tøj i en elektrisk tørretumbler, kan du tilføje et stykke tørretumbler blad for at undgå statisk klamre. Lufttørrende tøj er også en god foranstaltning at adskille statisk elektricitet fra stoffet.
Det var nogle af de tips om, hvordan man kan slippe af statiske klamre på tøj. Chancerne for at opleve statisk klamre er langt højere om vinteren, når luften er tør med meget lav luftfugtighed. Dette skyldes fugt udfører elektroner og forhindre opbygning af statisk elektricitet. Tage dette i betragtning, kan du tage særlige forholdsregler for at slippe af med statiske klamre løbet tør klimaer og spare dig selv i skæve situationer!

Tropiske Interiør Design Idéer
Chain Link Fence Dele
Palm Tree Tattoos
Breakdance Flytter
Skin Care Rutinemæssig
Curly pilegrene
Han er interesseret – Skilte
Sort Rose Tattoo
Japansk Pine Tree
Fjern blodpletter fra tøj
Bird of Paradise Flower