Hvordan at slippe af mørke pletter fra Acne

Dark pletter fra acne opstår normalt, når vi slår ned på the bumser eller zits i vores begejstring for at slippe af med dem hurtigt. Hvad vi gør ikke indser er, at ved at gøre dette vil vi stå tilbage med nogle grimme at se pletter eller ar, som vil blive meget vanskelige at behandle senere. Hvis du også have en sådan ardannelse og spotting på din hud og ønsker at vide, hvordan man kan slippe af mørke spots fra acne naturligt, så er der her nogle praktiske tips til dig. Læs mere om acne ar fjernelse.
Tips om Hvordan at slippe af Dark Spots fra Acne
Lemon Juice; Hvis du ønsker at vide, hvordan man kan slippe af mørk pletter på ansigt, så ville jeg foreslå, gælder citronsaft, da det er en naturlig hud Bleacher. For anvendelse af citronsaft i ansigtet, lave en blanding af to teskefulde citronsaft, tre dråber af honning og en teskefuld af rosenvand. Med et stykke vat, anvende denne blanding forsigtigt på ansigtet. Lad den være tændt i ca et kvarter, og derefter vaskes med lunkent vand. Anvende denne citronsaft blandingen på dit ansigt hverdagen for bedste og hurtige resultater. Læs mere på fjerne mørke pletter i ansigtet.
Glykolsyre Peels; Næsten alle salonerne tilbyder glykolsyre peel ansigtsbehandlinger, også kaldet alphahydroxy syre (AHA) peelinger til behandling acne ar. I denne behandling er en kemisk peeling, der indeholder glykolsyre anvendes i ansigtet. Glykolsyre hjælper i dannelsen af ​​nye hudceller, og derved et nyt lag af huden erstatter den gamle arrede lag, mindske pletter eller ar i processen. Så hvis du ønsker at vide, hvordan man kan slippe af mørke spots fra bumser, jeg foreslår, at du går ind for en glykolsyre peel ansigtet på en salon. Læs mere på glykolsyre for acne.
Hydroquinon, hvis du ønsker at vide, hvordan man kan slippe af mørk pletter på sort hud, vil jeg foreslå gælde hudcremer, der indeholder hydroquinon. Alternativt, aktuelle hud creme, gel og lotion, som indeholder C-vitamin, er lige så effektive.
Microdermabrasion, anden måde at slippe af med mørke pletter fra acne er en teknik kendt som microdermabrasion. I denne procedure er aluminiumoxid krystaller køre på hudens overflade ved at bruge kontrolleret tryk. Disse krystaller slide på huden, og dermed minimere pigmentering og mørke acne pletter.
Masker, hvis du ønsker at vide, hvordan man kan slippe af mørke spots naturligt, så løsningen ligger i at anvende ansigtsmasker fremstillet af ingredienser til rådighed i køkkenet. Et simpelt opskrift på en sådan ansigtsmaske blander hakket persille, revet løg, revet agurk, Fullers jord og rosenvand sammen og derefter anvende denne blanding i ansigtet hver uge. En anden effektiv maske opskrift er at blande havregryn, mælk og honning og derefter anvende den på det berørte hudområde.
Læs mere på:; Sorte pletter på huden, måder at fjerne Acne Ar; Hvordan at slippe af Acne Ar naturligvis; Udover disse tips om, hvordan man kan slippe af mørke steder, er der en række forebyggende foranstaltninger, som du bør også forpligte sig til minimere pletblødning opstår igen. Drikke masser af væske og vand, og spise fødevarer såsom agurk, citroner, tomat og appelsiner, hjælpe med at rense blodet og fjerne giftstoffer fra kroppen. Regelmæssig eksfoliering af huden, hjælper med at fjerne snavs og skidt fra huden porer, forebygge acne samt acne relaterede pletter opstår i fremtiden. Endelig anvendelse af en solcreme, når de går ud i solen hjælper med at forebygge forekomsten af ​​mørke pletter også.

Hvad skal man Pack til en Ferie
Frisurer til fint hår
Hvordan man kan være populære
Sweet 16 Fødselsdag Invitationer
Hvordan man sover bedre
Bedst Truth or Dare spørgsmål
Hvordan at slippe af Sukker myrer
Hvordan til tør hud Flowers
Hvordan man undgår skilsmisse
Hvordan man Fall in Love
Fødselsattest erstatning