Hvordan at slippe af fejl i stueplanter

Potteplanter, er dem planter, der holdes indendørs, og ikke i haven, i direkte sollys. Disse anlæg er normalt holdes til at dekorere huset eller på kontoret, og fås i forskellige størrelser og former. Potteplanter, siges at være meget følsomme og eventuelle ændringer i den måde, de skal tages vare på, kan skade dem. Et af de hyppigste risiko for, at stueplanter står over for er angreb fra insekter. Potteplanter, der ikke er taget hånd om korrekt dvs. forpligtelser, som ikke udsættes for ordentlig lys, gødning og vand er tilbøjelige til at få inficeret med bugs. Da disse fejl kan forårsage store skader på houseplant, lære om hvordan man kan slippe af fejl i potteplanter er yderst afgørende. Derfor, lad os tage et kig på nogle af de effektive måder at slippe af bugs på potteplanter naturligt.
Hvordan at slippe af fejl i stueplanter: Tips
Som stueplanter bliver tilbøjelige til bugs, kontrol de regelmæssigt en af ​​måderne at forhindre, at nogle skadeserstatning, bugs kan forårsage dem. Jorden og blade fra stueplanter, der har fejl dem kan iagttages for at få bomuld lignende tufser, skællende læsioner lille spindelvæv, klæbrige rester, etc. efter type insekt, der har angrebet dem. De fleste mennesker sprøjtegifte for at slippe af bugs på stueplanter. Men, selv disse pesticider er effektive, kan de forårsage yderligere skade på planterne. Derfor er det altid bedre at vedtage den naturlige metoder til at slippe af bugs på planter, der holdes indendørs. Læs mere om skadedyrsbekæmpelse.
Krydret Sæbe, Et af vejen for at slippe af bugs på potteplanter er ved at anvende en blanding af sæbe og varmt peber på dem. For at gøre denne blanding, tager et varmt peber og blend det med en fed hvidløg i en elektrisk blender. Tilføje en spiseskefuld flydende vegetabilske sæbe sammen med 1 ½ kopper vand på blender og blend indtil blandingen bliver jævn. Overføre denne blanding i en sprayflaske og spray det på planterne grundigt. Dog aldrig bruge denne løsning på potteplanter, der har blomster for dem som løsningen kan forårsage skade på de blomstrer. Læs mere på bladlus stueplanter.
Eddike, Eddike, som findes i de fleste husholdninger er også en god måde at gøre afskaffe stueplante bugs. Det er en af ​​den mest effektive måder at dræbe de støbeforme, vises på jorden i stueplanter. Take 2 quarts vand og kombinere med en spiseskefuld eddike. Spray denne løsning i løbet af de planter, hver uge indtil stueplanter er fri for insekter.
Sprit, sprit er også et svar på spørgsmålet, hvordan man kan slippe af fejl i planter, der holdes indendørs. Tage flere vatkugler og pels dem med sprit. Med hjælp af disse bomuld bolde, gælder alkohol hele anlægget, herunder dets stængler og blade. Glem ikke at anvende sprit på undersiden af ​​bladene, hvor de fejl skjuler normalt. Dog skal man aldrig anvende sprit på unge udbud vækst og også på planter, der har blomster på dem. Også læse om måder at slippe af stank bugs.
Vegetabilsk olie Sæbe; En opløsning af vegetabilsk olie sæbe og vand er også en god måde at slippe af bugs på potteplanter. Dette skyldes, sæbe siges at kvæle bugs, senere at dræbe dem. For at gøre denne løsning tage 2 Potter vand i en skål og bland tre teskefulde af vegetabilsk olie sæbe til det. Med hjælp fra en sprøjte, spray opløsningen grundigt på planten samt på jorden. Er det nødvendigt at gentage processen efter hver 2 – 3 dage, da dette er et ganske mild middel.
Du må gerne vide mere om:; insekter på tomatplanter, Low Light stueplanter; Tropehuset Planter, Jeg håber, alle dine tvivl om, hvordan man kan slippe af fejl i potteplanter er ryddet med denne artikel. Men en vigtig pointe, at man skal forstå er, at disse hjem retsmidler virker kun, hvis angreb er en mindre en. Med andre ord, hvis de fejl, der er der på stueplante i lang tid ville det være bedre at skille anlægget, da disse metoder ikke kan arbejde på dem. Desuden er det også vigtigt at tage ordentlig pleje af stueplanter at sikre, at de ikke er angrebet af insekter eller insekter. Derfor skal du kontrollere stueplanter ofte for bugs og også, sørge for, at de får ordentlig lys, vand og gødning at forblive raske.

Self Tanning Lotion
Ting du har brug for et nyt Baby
Deck Building Tips
Astrologi og Kompatible Skilte
Sandeltræ olie fordele
Sådan at hænge gardiner
Hår Extensions Omkostninger
Billige Gaver til mænd
Bil vedligeholdelsesomkostninger
Chain Link Fence Omkostninger
Mave Dancing Historie