Hvordan at slippe af Age Spot

Alder pletter er de små brune pletter, der er mest sandsynligt på hud områder, der er udsat for solen. Alder spots er helt uskadelige og forårsager ingen smerter, men de kan gøre en person meget selvstændig bevidst om hans eller hendes udseende. Hvordan man kan slippe af alder pletter på huden? Hvis dette er hvad du leder efter, så her er nogle effektive metoder til at minimere deres udseende.
Tips om Hvordan at slippe af Age Spots
Mindske solen; Huden, der er udsat for solen, såsom huden på ansigt, hænder og fødder, er mere tilbøjelige til at alder pletter. Dette skyldes, over eksponering af huden for sol resultater i hud pigmentering, som er den naturlige proces, at huden følger for at beskytte sig mod de skader, som solen. Denne pigmentering, fører til udvikling af alder pletter på huden. Så hvis du ønsker at vide, hvordan man kan slippe af alder pletter på ansigt, vil jeg foreslå, at næste gang du går ud i solen, bære en solcreme med minimum SPF 30, eller endnu bedre undgå at gå ud i højsæsonen timer i sol, nemlig mellem 11:00 til 03:00 Carry en paraply, bære et tørklæde rundt om dit ansigt, handsker på hænder og en overdækket fodtøj for at undgå alder pletter.
Påfør hudcremer; Markets i disse dage er oversvømmet med sådanne hudcremer, der proklamerer, at deres regelmæssige anvendelse vil bidrage til at minimere alder pletter. Vælg den creme, der indeholder ingredienser som hydroquinon, vitamin A og C-vitamin, og anvende dem som anført på pakningen for at slippe af alder pletter. Når en creme, der indeholder A-vitamin anvendes på huden, øger kroppens naturlige eksfolierende proces. Når dette sker, får de gamle hudceller fjernes og erstattes af nye hudceller. Derfor bliver huden renset for alder pletter.
Home Retsmidler; Hvis du ønsker at vide, hvordan man kan slippe af alder pletter naturligt, så her er et par effektive hjem retsmidler for dig. ; Kombiner en teskefuld hver af citronsaft og æble cider eddike. Anvende denne blanding af alder pletter, to gange om dagen for at minimere deres udseende. , Kærnemælk, at være rig i mælkesyre, er ganske effektiv som en hudrensemiddel. Således sine regelmæssige anvendelse reducerer alder pletter i høj grad også. ; Hvis du ønsker at vide, hvordan man kan slippe af alder pletter på arme, så ville et godt hjem afhjælpe for at være at massere huden på arme med Castor olie. Selv om det kan tage et par måneder, men den alder pletter vil helt forsvinde ved at massere med Castor olie på en regelmæssig basis. ; En effektiv maske opskrift til at slippe af alder pletter på huden, er at blande saft af løg, rosenvand, revet agurk, Fullers jord og jordforbindelse persille sammen, og derefter anvende den på hudområder, hvor alder pletter har været vist. Læs mere på alder pletter hjem retsmidler
Salon Behandlinger; Alder pletter kan også behandles med salon behandlinger, såsom alfa hydroxy syre (AHA) peelinger. I denne procedure, er kemiske peelinger indeholder glykolsyre anvendes i ansigtet. Disse skræller støtte dannelsen af ​​den nye hudceller, samtidig fjerner de døde hudlag også. Læs mere om hvordan du fjerner alder pletter.
Kosmetiske behandlinger, der er forskellige kosmetiske behandlinger også, at du kan påtage sig at slippe af alder pletter. Du kan vælge at Botox behandling, hvor collagen sprøjtes ind i huden, så nye celler kan få dannet. En anden meget anvendt kosmetisk behandling for at slippe af alder pletter er microdermabrasion. I denne procedure, er huden blidt slibes med aluminiumoxid krystaller, så de gamle hudceller fjernes. Dette hjælper med at minimere forekomsten af ​​enhver form for pigmentering eller pletter på huden.
Læs mere på:; Alder pletter på benene, Age Spots på egen hånd, Ud over disse, hvis du ønsker at vide, hvordan man kan slippe af alder pletter derhjemme, foreslår jeg følger et par ændringer i livsstil, såsom drikke masser af vand, spise en sund kost, som omfatter fødevarer som citroner, agurker, tomater og appelsiner, som renser blodet, og dermed bidrage til at rydde huden. Også, at anvende en anti aging fugtighedscreme hverdagen, post udrensning, vil hjælpe dig til at få et godt hydreret, pletfri og yngre udseende hud.

Sådan afsluttes en Affair
Funny Life Quotes
Opmuntringer og styrketræning
Hjemmelavet Tattoo Gun
Skin Stramning Cream
Skorstensfejning
Plus Size brudekjole Patterns
Spring Break Vacation Idéer
Orientalsk Liljer Betydning
Bil vedligeholdelsesomkostninger
Blegning Hår med hydrogenperoxid