Hvordan at sende en skrivelse Internationalt

Mens vi lever i en verden af ​​e-mails og internettet, kan man ikke rigtig benægte nyhed af et brev. Noget hånden, noget man kan røre og føle er uden tvivl en, som du vil værne og nyde mere. Så kunsten at brevskrivning den traditionelle måde er jo i aftagende, er det for nylig erhvervet en nyhedsværdi, der en e-mail ikke helt kopiere. Sig, du kender nogen speciel og deres fødselsdag i næste uge, vil du sende en hastigt skrevet e-mail og en eCard? Eller vil du tålmodigt tage tid ud til at skrive et brev og sende det perfekte fødselsdagskort sammen med det? Den anden valgmulighed ret? Jeg tænkte så meget. Så hvis din specielle ven liv i udlandet, hvordan sende et brev internationalt til ham / hende? Og hvor lang tid tager det at sende et brev? Her er en artikel, som vil hjælpe dig med alle dine spørgsmål om at sende et brev udlandet. Læs videre for at få tip om, hvordan man skriver et brev og hvordan man skriver en uformel skrivelse.
Hvordan at sende en skrivelse Overseas
Så hvordan at sende en skrivelse internationalt? Her er en trin-for-trin metode til at sende et brev til udlandet.
Trin # 1: Skriv Brev, det første skridt i, hvordan du sender et brev internationalt er ingen tvivl om, at skrive brevet. Enkle og lige, skrive brevet, købe en kuvert og slip brevet til det. Konvolutten helps dækker brevet og sikre det, så det ikke falder ud, og gå tabt. Skriv adressen på den person, du vil sende brevet til, om kuverten. Sørg for, at adressen er korrekt og tilstrækkelig detaljeret, så postbud i dette land vil være i stand til at finde sted nemt. Mere om hvordan man håndterer en kuvert og hvordan man håndterer en kuvert til en virksomhed.
Trin # 2 (a): Frimærker; Et vigtigt skridt i at sende et brev internationalt bliver et stempel på det. Hvad er et stempel? Et frimærke er porto du betaler i retning af at sende et brev. Efter alt, når du sender brevet til udlandet, det tager indsats for mange mennesker og transport af brevet for at komme der. Og derfor er du nødt til at købe frimærker fra posthuset.
Hvor mange frimærker til sende et brev? Tja, det afhænger af hvor du sender brevet. Forskellige satser gælder for forskellige lande, mens du sender brevet. Så du kan tjekke på posttjenester hjemmeside for dit land for at være sikker, hvor meget porto for at sende et brev. Antallet af frimærker kan være mere eller mindre fordi hvert frimærke har en anden værdi. Så hvis din samlede porto for at sende et brev er $ 2, kan du få to $ 1 stempler eller fire 50 cent frimærker.
Trin # 3 (b): Courier, Du har en mulighed for ikke at bruge din nationale postvæsen også. Du kan også vælge at sende dit brev gennem private posttjenester. Private posttjenester sende breve inden for landet såvel som uden for landet. Private posttjenester generelt opkræve mere end statens tjeneste, men en masse mennesker tror, ​​at de er hurtigere. Så for at kurer Deres brev med denne metode, skal du betale postselskab deres egen beregning og give dem brevet. De vil sende den til den nævnte adresse.
Så det var alt om hvordan du sender et brev internationalt. Som du kan se, at sende et brev er ikke alt for hårdt og bare tager en lille gåtur til det nærmeste posthus. Hvor længe skal sende et brev? Nå, det virkelig afhænger af, hvor bogstav er på vej hen, men overalt, hvor det går, bør det ikke tage mere end en uge! Med hensyn til den hurtigste måde at sende et brev, tror jeg, at breve ikke gå hurtigere end e-mail!

Gothic baby navne
Rengøring Silverware
Orientalsk Liljer Care
Cute Sommer Kjoler
Cabinet Door Hængsler – Typer
Bird of Paradise – Serviet Fold
Dicentra spectabilis
Smide en Baby Shower
Indendørs tropiske planter
Sensitive Skin Care
Simple Bryllup centerpieces