Hvor længe gemmer Bremseklodser Seneste

I slutningen af ​​60′erne og begyndelsen af ​​70′erne begyndte de mindre effektive tromlebremser for at få erstattet af det mere magtfulde skivebremser. Denne ændring først skete i high-end, high performance biler, og senere, i den generelle ydeevne køretøjer. Dette bragte skivebremse komponenter, som regel bremseklodser, i rampelyset. Som en udbredt anvendelse af skivebremser overtog bilindustri, blev bildele som rotorer, bremseklodser og dens afløsere søges efter. Men hvornår udskiftning bremseklodser? Hvor længe holder bremseklodser sidste? Der er mange faktorer, der styrer livet af bremseklodser.
Bremser er som vitale en del af et køretøj som alle andre. Vedligeholdelse og pleje af bremser er nødvendig for en sikker køreoplevelse. Hvis din bil er udstyret med skivebremser derefter bremseklodser danner livliner af dit bremsesystem. De fleste af bilen bremse problemer kan enten skyldes i et vist besvær i bremseklodserne eller bremsen rotorer. Men inden du går til kernen, er det vigtigt at forstå bremseklodser bedre.
Mere om Bremseklodser
Som enhver anden bremsesystem, konvertere skivebremser kinetiske energi roterende hjul i termisk energi ved friktion. Den vigtigste bestanddel af disken bremsesystemet er bremseklodserne. Disse puder er dybest set stålplader med en høj friktion materiale på ansigtet, at står rotoren. Der er to sådanne puder understøttes af en tykkelse over for hinanden, på begge sider af rotoren disken. Når bremsepedalen trykkes ned, en hydraulisk mekanisme gør caliper klemme de to puder sammen på den roterende rotor disken, hvilket gør det gået i stå og dermed, stoppe hjulets roterende bevægelse. I denne proces producerer friktion i de to bremseklodser på rotoren overfladen enorme varme.
Naturligvis er bremseklodser designet til at tage den maksimale misbrug, som de skal bære enorme slid og ælde. De enorme varme, der genereres ved friktion gør tingene værre. Derfor er der behov for rettidig bremseklodser udskiftning. Men hvor mange miles gør bremseklodser sidste? Der er mange faktorer, der styrer dette. Uden megen ståhej, lad os diskutere liv bremseklodser.
Hvor længe gemmer Bremseklodser Seneste
Levetid af bremseklodser er påvirket af mange faktorer. Selv om nogle faktorer kan kontrolleres af brugeren, andre er bundet til at forårsage bremseklods skade. Her er en liste over de emner, der afgør, hvor længe gør bremseklodser sidste:; Materiale: Der er 4 typer af bremseklodser materialer – semi-metalliske, ikke-asbest økologisk (NAO), lav-metallisk NAO og keramik. Økologiske bremseklodser er stille og ikke skaber så meget slid på rotoren disken. Semi-metallisk bremseklodser kan stå op til den varme, der genereres af tunge lastbiler og SUV’er. Keramisk bremseklodser har den længste levetid, men kan være støjende i nogle applikationer. Begge typer af organiske puder er meget mindre støjende og forårsage meget mindre slitage på rotor, men slides hurtigt sig selv. Semi-metalliske bremseklodser er designet til at stå op til enorm varme genereret af tunge køretøjer og SUV’er. Disse vare længere end organisk bremseklodser. Keramisk bremseklodser koste mere end nogen anden type og tilbyde de bedste bremseegenskaber. Nedslidning af puder og rotoren er langt mindre i dette tilfælde. These bremseklodserne har den længste levetid, men kan være støjende, hvis de anvendes i tunge køretøjer. ; Kørevaner: Den måde du kører kan være en afgørende faktor. Hvis en chauffør er sædvanligt for at være tung på bremserne, vil levetiden for bremseklodser være langt mindre end en, der gælder langt mindre pres på bremsepedalen. Bremsning for ofte, vil sige efter meget kort mellemrum hurtigt slides af bremseklodser. Man kan indpode en vane med at holde sikker efter afstand og foregribelse af en langsom ned før og bremse meget langsomt. , Art og vægt Bil: Hvor længe holder bremseklodser sidste i en bil, afhænger af, hvilken type bil selv. Større og kraftigere biler som SUV’er kræver bremseklodser til at arbejde hårdere, mens standse køretøjet, som gør nedslidning hurtigere. Ekstra masse på køretøjets på grund af overdreven lagring har også en indvirkning på bremseklods livet. ; Terrain: Gravity er den største fjende, når det kommer til bremsning. Veje med hældninger eller med mange kurver tage deres vejafgift på bremserne og drastisk reducere levetiden for bremseklodser. Dette er en faktor, som du ikke kan gøre så meget ved, men du kan blive klar til en bremse job mindst! Læs mere på bil reparation. ; De fleste producenter anbefaler en ændring af bremseklodser hver 60 tusind miles, men kun under dyster kørselsforhold. Dog er kun få biler, som føres under disse såkaldte ideelle betingelser og har brug for nye bremseklodser meget hurtigere. Være bevidst om bremseklodser skader vil hjælpe dig med at holde bremserne i en top tilstand. Ved at følge ovennævnte trin kan man høste i enorme resultater.
Læs mere på:; bremseklods genanskaffelsesværdi Ændring bageste bremseklodser, hvordan du udskifter Brake Rotorer, Hope, dette er næsten alt der kræves for at vide, hvor længe gør bremseklodser sidste. Som sagt tidligere ordentlig vedligeholdelse og solidt kendskab til bremseklodser kan hjælpe dig enormt i høste den bedste ydeevne og lang levetid fra dem.

Brude Brusekabine takkekort
Office Rengøring Checkliste
Sådan Win hende tilbage
Hibiscus blomst Tatoveringer
How at sy Weave
How at omforme en Badeværelse
Jazz Dance Kostumer
Bryllup Indgang Sange
Teak Bruser Bench
Udvendige maling farver
Skilsmisse Forligsaftale