Hvor hen til lave et fladt dæk

Ethvert individ har at gøre med enten bil problemer eller cykel problemerne. Nogle tager sig af det selv, mens andre kører til mekanik på dråbe en hat. Den generelle konsensus er, at hvis et problem er en, der kan håndteres på egen hånd, skal du forsøge det først. Hvis du stadig ikke kan styre, så du kan tage passende foranstaltninger. Om fastsættelse af en flad dæk er en sådan problem, og det bør alle vide, hvordan man lave en fladt dæk, især hvis en nødsituation opstår.
Hvordan man Fix en flad bildæk
Hvis du finder dig selv på en forladt landevej, med en flad bildæk, er der ikke meget du kan gøre, bortset finde ud af hvordan du kan ændre en fladt dæk selv. Dette er muligt, med følgende instruktioner. ; Når du opdager en fladt dæk, er det første skridt er at trække over på den side af vejen, når du tænder faren lys. Forsøg at trække over til en jævn overflade, uden hældninger. For at kommunikere dit problem til andre bilister, hvilket er lidt motorhjelmen op. , Sikrer, at du anvender håndbremsen trukket og parkere bilen for at undgå bevægelse, mens udskiftning af dæk. ; Få ekstra dæk og andre nødvendige materiale fra stammen, herunder stikket, gearing rør (bruges til at løsne lug nødder), den lug møtrik nøgle. , Nogle biler kan have en hjulkapsel, der kræver, der skal fjernes for at løsne lug nødder. Kan du gøre det med skruetrækker. ; Løsn lug nødder med en lug møtrik skruenøgle, ved at dreje dem mod venstre, men ikke fjerne dem endnu. Hvis det er for stramt, skal du bruge som løftestang rør over lug møtrikken svensknøgle og træk den op. I nogle biler, er én lug låst for at forhindre hjul tyveri. This lug møtrik ikke kan løsnes med en lug møtrik skruenøgle og kræver en særlig nøgle, som du kan finde i bilens handskerum. ; Efter at løsne de møtrikker, bruge stikket for at hæve bilen, samtidig med at det er vedholdende, så bilen ikke vælte. Nogle biler har et bestemt sted, hvor stikket kan fastgøres. Hæv bilen til et punkt hvor fladt dæk kan nemt fjernes, og reservehjul kan passe ind; Nu fjerner lug nødder og holde dem til side. Fjern fladt dæk. ; Fastgør reservedele med luften trykventilen vender udad. ; Fix tilbage lug nødder stramt, og i en diagonalt modsatte vis, for at sikre hjulet. Anbring tilbage hjulkapsel, og satte alle de værktøjer, tilbage, hvor de hører hjemme. , Hvor hen til Lave en flad Bike Dæk
Find ud af hvordan du kan reparere et fladt dæk på din cykel ved at følge disse enkle trin. ; Når du har fundet en punktering i dækket, først fjerne resterende luft i det, ved at trykke på luftventilen. ; Gør din cykel hovedet for at fjerne hjulet. Brug en skruenøgle til at fjerne nødder, hvis det er nødvendigt. Slip bremserne for at få hjulet forbi bremseklodser. ; Brug et flad stykke metal for at fjerne gummi dæk ud af hjulet, for at fjerne slangen. ; Pump røret med luft og placere den i en balje med vand. Dette vil hjælpe dig med at afgøre placering af punkturstedet, som du kan se luftbobler slippe fra hullet. , Rengør og tør området rundt om hullet grundigt. Påfør lidt lim på arealet rundt om hullet og vent indtil limen bliver klistret, før du holder en gummi patch til limen på tuben. , Vent til limen at tørre og fastsætte røret tilbage i dækket. Now pumpe op dæk og fastsætte tilbage hjulet, så du kan få en glæde tur! ; Læs mere om hvordan du ændrer et dæk.
Nu hvor du ved hvordan du løser en fladt dæk, kan du undgå den stress, især i nødsituationer, når du er den eneste, der kan hjælpe dig selv!

Hjemmelavet Facial Opskrifter
Beskæring Frugttræer
Interiør Dørmontering
Typer af plast
50 års fødselsdag Cake Idéer
Bedste Brætspil til to personer
Billige Gave Idéer
Venus Fly Trap Plant
Gothic Boligindretning
Hvordan man Plait Hair
Sensitive Skin Cleanser