Hvor finder Peanuts Grow

Peanuts blevet en så integreret part of our social lives, that we do ikke engang give det en sekunder tanke. Ligesom, ved du, at jordnødder er faktisk bælgfrugter og ikke nødder? Men hvorfor det navn peanuts du ville undre. Kender du hvor skal peanuts vokse? Ingen? Nå, de vokser i jorden! Ved ikke hvordan heller, right? OK .. lad os komme ind i en lille detalje.
Processen; Efter en peanut frø er plantet i jorden, vil en busk vokse til omkring 18 inches i længden. ; Efter en måned, vises gule blomster og vil blive blomstrer i ca 20-30 dage. ; Disse blomster bliver bestøvet af bier. ; Når blomsterne visne, små frugter begynder at dukke op. ; Disse frugter danner en pind (en spids stilk). This stift vil begynde at pege i retningen af ​​jorden og begynder at vokse henimod det. ; Stiften vil begynde at udvikle en udvendig dækning, som er hårdt og venøs. , Dette er peanut skallen. ; These pløkker vil snart få tung vægt og begrave sig i jorden. ; Når de er under jorden vil de fortsat med at vokse og modnes. ; Hele processen vil tage omkring 160-180 dage. ; Efter høsten er afsluttet, bælg graves fra jorden og holdt til tørre i løbet af en periode på 1-3 uger. , De jordnødder derefter afskallede og er klar til at spise. , Hver af bælgene vil indeholde 2 / 3 jordnødder. , Når det er frisk, de er saftige og kan tørres og ristede eller saltede eller konverteres til anden form for sund snack. ; Læs mere på; Growing Peanuts – Hvordan Peanuts vokse Hvordan at vokse Peanuts; Hvor vil Peanuts vokse?
Radiserne vokse på amerikanske – North Carolina, Virginia, Mississippi, Georgia, Alabama, Texas, Florida, New Mexico og Syd Carolina. Indien og Kina er de førende eksportører af jordnødder. En sandet sted, hvor det er varmt for en periode på 120-140 dage er ideel til dyrkning af jordnødder. Så også 25 til 60 inches af regn og no frost hjælper. Læs mere om hvor kommer jordnødder kommer fra.
Mere om Peanuts
The peanut Anlægget er kendt for at have oprindelse eller andet sted i Sydamerika som Brasilien, Peru eller Bolivia. Disse blev derefter transporteret til Afrika i den portugisiske. Og så bragt til Amerika som en billig kost for borgerkrigen soldater på grund af dens høje koncentration af proteiner. Læs mere om peanuts helbredsmæssige fordele.
Der er tre typer af jordnødder, der er almindeligt kendt i USA. De Virginias, spanske Peanuts og løbere. Den store kenneled møtrikker er Virginias også kaldet cocktail møtrikker. De mellemstore kerner kaldes løbere og den spanske Nuts er de små-kerneled nødder. Der er også en fjerde type, og de kaldes Valencia nødder. These har omkring 3-4 klatvask kerner i en shell.
Hvorfor er Peanuts Called Radiserne?
Peanuts er en misvisende betegnelse. For, jordnødder er ikke rigtig nødder, men bælgplanter. Bælgplanter kan spises såsæd, der er dannet i bælg. Peanuts er forvirrede med at være nødder, fordi deres anvendelse i køkkener og fødevarer svarer til den måde, andre nødder (akajounødder, valnødder) anvendes. Men ved deres fysiske struktur, de er ligesom andre bælgfrugter.
Så nu, at du ved, hvor gør peanuts vokser, og den proces, det indebærer, jeg tror det bliver nemmere at besvare, hvorfor de undertiden benævnes jorden nødder.

Hvordan man skal fortolke Dreams
Typer af Vodka
Hvid Køkken Cabinets
Funny Pick Up Lines
What Women Want i en mand
Sommerfugl Tilbage Tatoveringer
Tandlæge Jokes
Crib madras størrelse
Wolf Tattoo Design
Astrologi og Kompatible Skilte
Tankevækkende spørgsmål