Hvid Birketræet

Den hvide birketræ er et populært havearbejde valg skal dyrkes i haverne. Den hvide birketræ er kendt for sine smukke blade, karakteristiske bark og kølige skygge, de tilbyder. Man behøver ikke tage lang hvid birketræ pleje, da de ikke behøver at være stort væsen over af en gartner. Denne artikel vil dække nogle hvid birketræ fakta, vil hjælpe dig vide mere om disse birketræer.
White Birch Tree Information
Den hvide birketræet er kendt for sine iøjnefaldende hvide bark og bruges af de indfødte amerikanere for en lang række formål. De almindelige navne for hvid birk træ er Canoe Birch, Sølv Birch, Paper Birch. Den hvide birketræ videnskabelige navn er Betula papyrifera. Det er en lille til mellemstor løvfældende træ. Det kan vokse op til en højde på 70 til 80 fod og lever kun for omkring 140 år. Det har små øre blade i enderne af hængende filialer og grene. Rakler er mandlige og kvindelige blomster af de hvide Birk. These rakler udvikler sig til nutkins that modnes i begyndelsen af ​​august til midten af ​​september. De har vinger at blive revet med fly til langt væk steder at spire i træer.
Den hvide Birketræ identifikation foretaget af dens hvide bark, der kan skrælles af let langs den vandrette striber. Der er flere stængler af de hvide birk træet og bladene er spist af elg. Dette bevirker, at hvide birketræet at sende op mere stilke for at redde sine blade fra at blive ædt op af en sulten Moose. Du kan læse mere om floden birketræ.
Den hvide birketræet hader nuancer og man vil finde det er det første træ, der vil vokse i et område, der er blevet ødelagt ved brand eller træer er afskåret. Barken af ​​de hvide birketræet er en livret of pindsvin og planter ædes af kaniner. Den gule bellied sapsuckers hakke lidt brønde i barken at spise SAP. Egern og kolibrier til gengæld lever af saften fra brønde, som sapsuckers.
Papiret hvide birketræ er fundet i områder for Newfoundland, Labrador, Canada, New England til North Carolina i Amerika. Den kan lide vokse på områder med et koldt klimaet. Papir hvid birketræ bruges som brand startmotor, som det kan brænde, selv når træet er vådt. Det bruges også at lave kurve, måtter lommelygter og elge opkald indianere. Dag, det er ikke kun en prydplante, men bruges også som en bygning træ til fremstilling af papirmasse, krydsfiner og finer. SAP bruges for at gøre saft, vin, øl og medicinsk kur. Det var nogle hvide Birketræ fakta vedrørende deres udseende og bruger. Lad os nu gå over til hvidt birketræ pleje.
Hvid Birketræet Care
Der er mange typer af birketræer, som du kan vokse i haven. Man kan dyrke den populære europæiske hvide Birketræ, cutleaf grædende birk, mv papir birk er en indfødt nordlige amerikansk træ, der kan vokse med koldt, fugtigt og andre jordbundsforhold. Papiret hvid birk kan ikke tåle for varmt forhold og forurenede områder. Du har brug for at dyrke træ i et område, der modtager fuld sol. Det kan dyrkes i basisk jord også. Du skal plante i områder, hvor jorden er fugtigt, da det kræver masser af vand. Du bør placere barkflis omkring den hvide birketræet da det vil hjælpe med at holde jorden fugtig. Det skal holdes i en dybde af 2 til 4 inches i en ring af 6 fods radius på modne træer og 3 inches i tilfælde af træer. Du bør undgå korte vanding samlinger og giver træet en lang vanding session ugentligt.
Det var nogle hvide birketræ fakta relateret til træets pleje. Den hvide birketræ kan tåle mange forskellige jordtyper og behov fuld sol for vækst. Dette er smukt træ, som vil øge prydværdi i din have. Jeg håber denne artikel på hvidt Birketræ oplysninger beviser nyttige for dig.

Sådan får du bedre gas kilometertal
Han er interesseret – Skilte
House Rengørringspris
Rock Hairstyles
Candy Bar Navne – Liste
Coed Baby Shower Games
Punk frisurer for piger med langt hår
Lædermøbler Conditioner
Terrassedør Reparation
Vinca Blomster
Sådan får du stearinen Out of Carpet