Hvad skal man Pack til en Ferie

Det ikke noget vanskeligt spørgsmål, du ved hvad du skal pakke til ferie. Tøj, toiletartikler, nogle sjove ting for rejsen mv Men det problem er, når du har nået din destination, du indser, at du har forladt derhjemme, nogle ting som du skulle have taget med. Noget som ikke er del af selve listen over ting, du har brug for, og alligevel, noget meget afgørende. Så for at hjælpe dig med det, her er en artikel, hvad der skal pakke til en ferie.
Hvad man Pack til Vacation Checkliste
Min familie er fuld af erfarne rejsende. Derfor pakning til en ferie eller en tur jeg gætter kommer naturligt til mig! Kufferterne og rejse tasker i vores hus er perfekt organiseret som pr, hvad de formodes at bære (forskellige taske til tøj, forskellige pose til toiletartikler osv.), og der er en checkliste fastgjort til hver sæk, hvad er de ting, som posen har. Weird, nogle vil måske sige, men jeg vil gerne tænke på det som rigtig godt organiseret!
Så uden videre, er her en tjekliste over, hvad der skal pack til familieferie.
Grundlæggende, Inner-slid,? Ydre-slid .. haha, sjov ord! ; Badebukser (for strande, pool side hotel) Håndklæder og servietter, Frakker / Jakker / Varmt tøj (for koldere ferie spots), Solbriller, Caps og hatte; en mindre pose til rutebiler dag rejsernes penge! (Hvis du glemmer at tage noget med! : Ekstra sokker og fodtøj (fælles elementet til venstre derhjemme er ikke det!) ; Underholdning (iPod, DVD viewer, spillekort, brætspil osv.); mobiltelefon oplader! (Fordi uden den kan mobiltelefonen være nytteløs …) , Den Tolietsager, hoteller levere nogle toiletartikler, men jeg foretrækker mine egne ting for at være ærlig. Og for dem, der gør alt for … , Tandbørste, tandpasta, Barbergrej, sæber og shampooer; Hår pleje produkter, alt efter hvad du bruger, og der fyldes op kits, væv, Deodorant; andre sager du måske eller måske ikke har brug for; Medicin, mineralsk vand, fødevarer, slik (altid kommer i handy ! , Solcreme, en zip lock pose for uvaskede tøj, Eye og briller; En vagthavende En schweizisk kniv (virkelig kommer i praktisk, hvis du går hiking) skiis (hvis du går til en ski tur!) ; Et surfbræt (hvis du går på en strand ferie) En musikinstrument (hvis du kan lide at spille en) En fakkel (det kan blive mørkt til tider) Bil-værktøjer (for en roadtrip) Pas, Visa og andre dokumenter (for en udenlandsk tur), kamera og videooptager (til særlige øjeblikke), sportsudstyr, First Aid Kit, Maps, ekstra batterier til alle batteridrevne ting. (Meget, meget vigtigt!) ; Flere artikler kan hjælpe dig pack til din ferie! Læs videre. , Hvordan man pakker til en ferie; Vacation Packing Tjekliste – Hvad skal pakke til en ferie, strandferie pakkeliste; Så disse var nogle af de ting, du skal pakke til en ferie. Som du kan se svaret, hvad man skal pakke til ferie er slet ikke hårde. Det bare, at vi hele tiden lade sig noget vigtigt hver gang. Så det er altid godt at holde en lille (eller store for den sags skyld) ferie pakkeliste i din taske. Så når du er færdig pakke, du ved, at du ikke har forladt noget derhjemme, som du ville have virkelig havde brug for!

Vindueskarm erstatning
Hjemmelavet Kosmetik Opskrifter
Hvordan man sover bedre
Mulberry Tree Beskæring
Jungle Tema Baby Shower
50 års fødselsdag Invitationer
Rengøring Glas Tile
Hjemmelavet Kostume Idéer
Hvordan man kan skære Jeans
Oplyste Palm Tree
Berømte citater om Life