Hvad skal man gøre, når Deprimeret

De fleste af os føler lavt på et tidspunkt eller det andet, og som regel er der god grund til det. Blandt de forskellige årsager til depression er sygdom, ensomhed, ulykkelige nyheder om en ven eller elsket en, hormon ændringer eller endog vinteren. Mens depression er en sygdom, der kræver behandling, hvis du finder din spiritus hængende lejlighedsvis, er der en række ting, du kan tage for at opmuntre dig op. Hvis du er i behandling for depression, kan disse metoder supplere de bestræbelser, som depression medicin. At slå den blues, du skal tage handling, som kan være lidt af en udfordring, når du er deprimeret og har lyst til at gøre noget. Men når du overvinde denne forhindring, resten bliver lettere. En måde at arbejde gennem denne første sammenbrud er at sætte små mål. svaret på, hvad de skal gøre, når deprimeret ligger under.
Tips om Hvad gør man, når Deprimeret
Support er en af ​​de vigtigste redskaber til at få dig ud af depression. For mange, der gør depression det vanskeligt at nå ud til hjælp, men man skal vide, at isolation og ensomhed gør depression værre. Du kan få brug for at presse dig selv til at gøre det, men tage telefonen og ringe til en nær ven eller elskede. En af de bedste ting at gøre, når du føler dig deprimeret, er at komme ud af huset og mødes en nær ven. Hvis du cant gøre det, så lad et telefonopkald til en elsket / ven være det første skridt, og sikre, at du fortælle den person, hvad du går igennem, selvom det er svært at forklare. Må ikke blive overvældet af frygt for, hvad de vil tænke, for de naturligvis passe til dig. Hvis du ikke ved hvem til at tale, når du er deprimeret, kan du overveje en rådgiver, terapeut eller præster medlem
Mens støtten af ​​deres kære og venner er en stor hjælp, så er social aktivitet. Hvis du føler dig lav, møde-og tilbringe tid med dine venner kan gøre underværker at opløfte dit humør. Det tjener som en god distraktion for et par timer og er tilbøjelige til at forlade dig følelsen bedre, selv efter mødet er slut. Hvis du føler at dine venner plejer at forstå, derefter deltage i en støttegruppe for depression. For mange er det den ideelle løsning, fordi du rundt andre, der beskæftiger sig med det samme problem. Faktisk du her kan være en til at opmuntre og støtte en anden.
Et andet vigtigt skridt er at tage vare på dig selv. Dette omfatter at gøre de ting, du nyder, at være realistisk omkring, hvor mange ting du kan gøre, at acceptere hjælp og føre et sundt liv. På dette punkt, ingenting, hvis synes det sjovt, så prøv din hånd på en aktivitet, du har brugt til at nyde, som maleri eller sport. Hvis du kan lide udendørs, fiske eller vandreture for dagen. Noget enklere, som film og musik kan gøre det trick også.
Den bedste film til at se, når du er deprimeret, er munter komedier, der vil gøre dig til at grine og lette din spiritus, som ‘Ice Age I’. De bedste sange og musik at lytte til, når deprimeret er glad melodier. Der er altid et par sange, som aldrig undlader at bringe et smil på dit ansigt. Jason Mraz’s ‘I’m Yours’ er en af ​​mine glade sange. Sikre, at du fange mindst otte timers lukket øjnene, få noget sollys hverdagen og omfatte en afslappende aktivitet. Nogle andre humør løft aktiviteter er at tilbringe tid i naturen, tage et langt, varmt bad, lege med dit kæledyr og lave en liste over alle de ting, du kan lide ved dig selv.
Læs om:; Hvordan man overvinder depression; Hvordan man bekæmper depression; Beskæftiger sig med angst og depression, og jeg håber du nu ved, hvad de skal gøre, når deprimeret. Mens daglig motion, sund kost og forsøger at være lige så positiv er vigtige skridt på din vej for genanvendelse, omsorg for de andres behov kan også hjælpe. Engagere dig i frivilligt arbejde, som vil gavne mennesker, dyr eller miljø.

Billige Designer punge
Hvordan man kan forbedre kropsholdning
Vindueskarm erstatning
Paradeforestillinger: Ideer til Charade
Hjemmelavet Gaver til mor
Højdepunkter for Black Hair
Fondue Party
Mur Byggeri
Ting at have i en Survival Kit
Børns fødselsdagskage
Elektriske barbermaskiner For Kvinder