Hvad skal man Bring Hospital når der har en Baby

Barnets fødsel er en af ​​de vigtigste begivenhed i vores liv. Once planlagt, kvinder såvel som andre medlemmer af familien ser frem til barnets fødsel med spænding og begejstring. Men når tiden kommer for faktisk at gå til hospitalet til fødslen, er kvinder forvirrede om, hvad man skal pakke til hospitalet når der har en baby. Her er en liste over ting, der er af allerstørste nødvendighed såvel som anbefalet pakke til hospitalet, når der en baby.
Hvad skal man Bring Hospital når der har en Baby – Til mor; Det anbefales, at du skal pakke de ting, der kræves for hospitalet godt i avancerede, dvs så tidligt som en uge før forfaldsdatoen, som du måske ikke kender når du bliver nødt til at haste til hospitalet. Så her er hvad man skal bringe til hospitalet, når der en baby – tjekliste.
Tøj, Du skal bruge følgende barsel tøj på hospitalet. ; Comfortable dag tøj som løs kjoler, t-shirts, osv. * natkjoler * Undertøj og amme bh’er (engangs eller almindelig), Morgenkåbe, Going home outfit (en, som passede, da du var 5-6 måneder gravid), Hjemmesko, sko, sokker, trøjer, hættetrøjer, hatte, tørklæder (om vinteren), Tolietsager, tandpasta og tandbørste, sæbe, shampoo, bodylotion * Ekstra stort eller barsel hygiejnebind * Hår kam eller børste, hårspænder, hår band eller hårspænder , Badehætte, læbepomade, fugtighedscreme eller gøre op; Deodorant, m.fl., Billede ID, sygesikringskort. ; Fødsel plan (hvis det findes); snacks som frugtsaft, supper, sandwich, osv. Vandflasker * Tæpper og puder * Penge, Loose Change, Let læsestof, musik osv. mobiltelefon med oplader (hvis det tillades) Liste af telefonnumre for at kontakte; Hvad skal Bring til hospitalet når der har en Baby – Til Baby, Sammen med ovennævnte ting, er det også vigtigt at pakke et par ting til baby. Du kan pakke alle de følgende ting for baby i en separat pose. Følgende er en liste over hvad man skal tage til hospitalet, når der en baby til baby. ; Installeret spædbarn autostol; Bleer eller babybleer (engangs eller klud dem) *; Babytøj, sokker og huer, Baby toiletartikler som sæbe, shampoo, cremer, fugtighedscremer osv. Baby tæpper og måtter, vådservietter * Disse ting er fra hospitalet, dermed kan de ikke være obligatorisk at pack. Men, hvis du vil have ting, at du er tilpas i, kan du altid bære dine egne brands og favoritter.
Installeret spædbarn bil sæde er en must, hvis du tager babyen hjem i en bil. Hvis ikke installeret, kan hospitalet ikke tillade dig at tage barnet hjem i bilen. Hvis din partner eller arbejdskraft coach følger dig, en person har brug for at pakke tøj, toiletartikler, snacks, penge osv. for sig selv. Han kan også udføre videokamera (hvis det tillades), massageolier, varme pakninger, ur med sekundviser, osv. Næsten alle de ovennævnte ting kan fået fra et supermarked.
I tilfælde af en mobiltelefon er ikke tilladt, kan du medbringe et telekort. På den anden side, er følgende de ting, som ikke bør bringes til hospitalet når der har en baby:; smykker; Masser af kontanter værdigenstande Medicin eller narkotika (uden recept); Dette er et svar til din forespørgsel, ‘ hvad man skal tage med til hospitalet når der har en baby ‘. Endelig, skal du huske at pakke tasker og holde dem i dig bil for at undgå at glemme dem midt arbejdskraft.

Flydende Gulv Installation
Facial på Home til tør hud
Toy Storage Idéer
Bilruden Genanskaffelsesomkostningerne
Hvordan man Fall Out of Love
Dining Room Tabel centerpieces
Virkelig Funny Quotes
Dating en Skorpion mand
Hvordan man Stretch Sko
Party Mad Idéer
Hawaiian Party Games