Hvad man Må på søndag

Søndage er store, da der ikke virke, ingen skole. Dette er dagen næsten hele verden ser frem til. Nogle mennesker lægge planer for ture, eventyr, sport kampe, mens nogle foretrækker catnapping hele dagen. Så hvad man skal gøre på søndag? Hvis du tænker om det samme spørgsmål, lad os få at vide om de ting at gøre på en søndag.
Hvad man skal gøre på søndag – Morning
Inddel dine søndag i fire led, det vil sige søndag formiddag, eftermiddag, aften og nat (jeg kender lørdag aften er den bedste, men lige nu drejer det sig om søndag!). Prioriter din dag. Giv tid til alle på denne særlige dag, herunder dig selv. Sørg for at du har en stor søndag, og du er klar til at begynde at arbejde entusiastisk den næste dag.
Morgen Walk, Stå op så tidligt som muligt, bare dine sko på, og gå en tur. Gå i cirka 40 minutter, og derefter jog hjem. Du kan prøve at udforske en anden rute, det, du ikke tager på enhver anden dag. Dette er en rigtig god ide at starte din søndag formiddag energisk.
Lave morgenmad; Overrask dine forældre (hvis du bor sammen med dem), din mand / kone, dine børn eller din roommates med en lækker morgenmad. En varm kop kaffe til din mand / kone, eller en kop varm chokolade til dine børn vil blive helt perfekt.
Havearbejde; Hvis du elsker havearbejde, tilbringer mindst en halv time i haven på en søndag formiddag. Elsker dine planter, kan du gøre lugning, hvis det kræves. Vand dine planter, og mens vanding dem, nyde den fantastiske dufte af mudder, når det entwines med vand.
Husdyr dit kæledyr; Hele ugen du er optaget. Har du undret hvor meget tid du give dit kæledyr? Jeg gætter ikke. Tilbring engang med dit kæledyr, specielt hvis du har hunde. Dogs virkelig savne deres mestre, selvfølgelig jeg ikke har forklare meget på denne. Tag dem en lang tur. Lege med dem, kram dem, give dem et dejligt bad, skal du klikke billeder, og bare have det sjovt!
Læs mere på:; liste af ting at gøre, når Bored, Ting at gøre for Bored Teenagers, Hvad skal man gøre på søndag – Eftermiddag
Hvad er der at gøre på søndag eftermiddag? Her er et par sjove ting at gøre på Søndag som måske gør du længes efter en søndag eftermiddag!
Filmen Tid; Lav en liste over alle dine yndlingsfilm, og hvis du planlægger at tilbringe hele eftermiddagen hjemme, se så meget film, som du kan back to back. Dette kan være en sjov ting at gøre på søndag eftermiddag.
Google All The Way!; Har du nogensinde tænkt over nogle underlige ting som, hvem der er den højeste person i verden, Hvem er den grimmeste person i verden? Eller ældste person i verden, det farligste sted på Jorden og mange flere. Tja, hvis du planlægger at bare sidde hjemme på en søndag eftermiddag, søge efter nogle oplysninger om disse titler. Du vil få en masse oplysninger om det, og tro mig, er de meget interessante og vil tilføje en masse at dine generelle kendskab?
Skål!; Eftermiddag er ganske kedelige og alle vi føler at gøre på Søndag eftermiddage er søvn. Stedet for få på din seng og snorken timevis, kalde dine venner hjem, og har ett få sammen opmuntrende til en pint øl.
Forkæle Yourself; Hvad med ett dejlig rygmassage, ett SPA behandling eller ett pedicure og en manicure. Dette vil slappe af din krop og få dig til at føle stress-fri. Eller gå en klipning som vil ændre hele dit look. Hvis du altid har ønsket denne, få dig ett tatovering. Shoppe, og købe noget rart at bære, hvis du har søndag middag planer.
Læs mere på:; Sjov Seværdigheder derhjemme; Fun Seværdigheder Online; Seværdigheder Med venner kl Night; Hvad Må på søndag – Evening
Din bande, og hvis du kan huske og går glip af tid, du brugte med dine venner tilbage i high school, foretage et opkald til alle og planlægge et møde op (forudsat at du alle bor i samme by).
Sport; Book en tennisbane og få din hånd på at spille tennis. Du kan også forkæle dig selv i andre sportsgrene der interesserer dig. Eller gå til se nogen sport, der finder sted i din by.
Bowling, Der er intet, der kan slå en omgang bowling. Saml dine venner og spille en omgang bowling. Dette kan være rigtig sjovt.
Hvad man Må på søndag – Night
Din Time; Nu at du har brugt din søndag formiddag, eftermiddag, og aftenen med din familie og venner, give aftenens tid, specielt til din mand / kone, eller din kæreste / veninde. Tag dem ud til en romantisk middag, eller en film. Hvis dette ikke er noget, din leder frem til, tilberede ett romantisk middag for jer begge. Set et bord i haven med stearinlys glødende på hinandens ansigt. Dette kunne være en god idé til slutter din dag, søndag. Åh! og hvis du er single, bare får på din seng og sove. Det er din tid, så du kan prioritere det.
London Ting at Må på søndag
For dem af jer der opholder sig i den mest folkerige og storby, London, her er nogle London ting at gøre på en søndag. Lav en liste over alle de steder for at besøge i London, og bare gå ud og besøge dem. Klik billeder af den dejlige steder, du besøger. Her er lidt sjov ting at gøre på søndag.
Efter Westminster’s Bridge; Besøg Westminster bro. Der er Folkets picnic ugentlige, som er gratis at deltage. Nyde der og ikke glemme at have osten sandwich og varm kop te.
British Museum; Briterne Museet viser værker af forhistoriske mennesket til moderne tider fra hele verden. Rosetta Stone Parthenon skulpturer og Portland Vase er nogle attraktionerne i dette museum. Kan du besøge dette museum på en søndag.
Tate Modern; Hvis du er interesseret i moderne kunst, kan du besøge ‘Tate Modern «, som er det nationale museum i Storbritannien. Dette museum udstiller nogle imponerende arbejde ved Matisse og Picasso og også nogle nutidige arbejde. Det omfatter også udstillinger og installationer. It er beliggende i Bankside Power Station på den smukke floden Thames.
Madame Tussauds; Ja, kan hvordan vi glemme bemærkelsesværdige Synet af smukt skulpturelle voks statues? Madame Tussauds Museet er noget, du ikke bør gå glip af. Come tete-a-tete med størst personligheder i ordet. Fra Shakespeare til dronningen. Så gå ikke glip en mulighed for at besøge den populære London attraktion på en søndag, hvis du har en.
Læs mere på:; Games til Afspil Da Bored; Fun Stuff gøre When You’re Bored; Så nu du hvad at gøre på søndag. Har du planlagt noget for denne Søndag? Få nogle gode ideer i denne artikel, og slippe af med den kedelige søndage?

Asian Inspireret Bedding
Hvordan du udskifter hjullejer
Billige Gavekurve
Simple Tattoo Designs
Hvordan man laver en Sock Monkey
Kort gøre ideer
Skin Stramning Cream
How at pumpe gas
Fyrretræer Drejning Brown
Club dansetrin
Eyeliner Tattoo