Hvad Mænd ønsker i en Relationer

Hvad gør mænd ønsker er i et forhold?
Well, jeg er sikker på det er et spørgsmål, som ville have givet mange en kvinde en søvnløs nat ja. Efter alt, sker ‘mænd’ og ‘relationer’ at være to parter, som siden tidernes morgen, har været berygtet for aldrig har været i stand til klare sig godt med hinanden. Et helt masse kvinder, i årevis har kæmpet for at dechifrere i hovedet på en mand, når han er i (eller på randen af ​​at komme ind) en relation. Til tider jeg virkelig spekulerer bare, hvor mange kvinder er virkelig i stand til forstå, hvad det præcist er, at mænd ønsker i et parforhold. For at være ærlig, (og ja, jeg vil være meget ærlig i hele denne artikel), er jeg ikke rigtig bebrejde dem for deres knibe. »Coz skønt det er en globalt accepteres kendsgerning, at Eves er mere komplekse og komplicerede af Skaberens frembringelser; det øjeblik du smide i ordet» forholdet «, pludselig hele sceneskift, og det er Adams hvem øjeblikkeligt bliver til paranoid prinser.
Misforstå mig ikke. Det er ikke, at vi mænd er fobisk når det kommer til forpligtelse eller for sags skyld, ægteskab. Er det bare at når det kommer til alvorlige relationer, vi har vore rimelige andel af frygt og følelser af usikkerhed (der ideelt bør vi deler med vores partnere, og gøre ting hele nemmere).
Desværre betyder dette ikke sker hele, som regelmæssigt, og det er kun fordi de fleste af vores art er forfærdelig kommunikatorer! Så mange en gang, ende kvinderne opfatter vores udtryk, handlinger eller følelser anderledes (hvilket er dårligt), eller negativt (som er endnu værre). Det er grunden til jeg har lyst til at hjælpe den kvindelige samfund ved at give en kort sneak peak ind i, hvad mænd vil i et parforhold. Læste forude, jeg er sikker det bliver en øjenåbner til nogle af jer!
Hvad mænd Virkelig ønsker i en forhold
Så hvad er mændene søger i en forhold? Godt, relationer af forskellige typer, og selvfølgelig de ting, at mænd kigge efter i en relation varierer, afhængigt af hvilken type, niveau og progression af forholdet. For eksempel er hvad mænd vil i en kæreste sjældent det samme som, hvad mænd ønsker i en kone. Når en mand møder en kvinde på en første date, sjældent har han nogen forventninger overhovedet. Hvis de to af dem ramte det ud, da dette første møde som normalt bane vejen for mange efterfølgende datoer og en periode med frieri. Det er i denne tid, hvor frøene af forholdet først sået. Langsomt, da forholdet vokser, udvikler sig og udvikler, den fyr begynder at udvikle (både bevidst og ubevidst) en vis mængde ønsker (forventninger “synes en alt for tung ord at bruge i denne fase …) over for sin pige.
Da forholdet vokser yderligere og blomstrer, den fyr og pigen begynder at opnå en vis grad af engagement. Når en parret er “begået” mod hinanden, individuelle ønsker og forventninger begynder at materialisere og tage form. Det forpligtede par naturligvis gå i retning af ægteskabet, er disse ønsker, forventningerne og forholdet krav gennemgå en række updations og ændringer. I modsætning til hvad nogle måske tror, ​​denne “evolution” af forholdet ønsker og behov ikke ender med ægteskab. Det er snarere en livslang proces, som holder på sker i hele levetid og varigheden af ​​forholdet.
Over tid og da deres forhold vokser kan en kvinde få en rimelig idé om, hvad hendes mand ønsker. Men det er lige så (hvis ikke mere) vigtigt for hende at forstå, hvad det er, at han virkelig har brug for. Hvad hendes mand ønsker måske ikke altid, hvad hendes mand har brug for. Og som tidligere nævnt, med at vi mænd bliver naturligvis dårligt kommunikatører til tider er det ganske svært for en kvinde at skelne mellem en ‘ønsker «og en» behov «. Så her er et par tips kan hjælpe dig kære ud.
Hvad mænd ønsker i en Parforhold – kæreste
Hvad mænd ønsker i en kæreste, der som regel en smuk jomfru, der ser varmt, kjoler cool, og er en hel masse sjov. De ønsker nogen, de kan have det behageligt med og komfortable omkring. De ønsker en person, der eventyrlystne, måske endda en spøgefugl, en person, hvis idé om sjov kan være noget så vildt som elastikspring. De hellere have en dame, der ikke er tynget af realiteter og pres i dagligdagen. De ønsker en person, der kan lide at part, hæng ud og generelt, leve livet i en ubekymret vis uden at tænke for meget over fremtiden.
Hvad mænd ønsker i en Ægteskab
Når en mand er gift (eller begået), det, han søger i sin partner gennemgår en stor ændring. Også herfra og fremefter, ‘vil’ kløften mellem og ‘behov’ kun udvides, og der kan være flere tilfælde, hvor, hvad mænd vil i et parforhold er ikke altid, hvad mænd har brug for (på det pågældende tidspunkt, det er).
Hvad mænd skal i et ægteskab (eller en fast forhold) er en person, som vil elske dem på trods af de skøre væsner, de er. Hvad en mand behov på en kone er en kvinde, der snedigt forstår ord, at hendes mand ikke sige, snarere end dem, han gør. Sikke en mand behov i en kone, er en kvinde, der, trods ikke har nogen sympati for sport overhovedet, entusiastisk jubel ham på hans weekend spille fodbold med gutterne. Mange tid, hvad et menneske ønsker i et parforhold, er at føle sig som ridder i skinnende rustning, den typiske maskuline macho mand, der er stærk, mægtig og beskytter hans samarbejdspartner. Men hvad et Menneske behøver i et parforhold, er en partner, der ikke sagtmodig og er ikke bange for at stå op og overtage tøjlerne, når hendes mand er lav moral, selv tro eller almindelig tillid. Sikke en mand behov på en partner er en kvinde, der i tider med behov, kan øge hans selvtillid, hans selvværd og kan gøre ham føle sig godt om sig selv. Hvad en mand behov er for hans kvinde at elske ham fra bunden af ​​hendes hjerte og stå ved ham gennem tykt og tyndt.
Da jeg afslutte denne artikel om, hvad mænd ønsker i et parforhold, her er hvad jeg personligt mener om dette emne. “Hvad en mand ønsker i parforhold” er ikke rigtig lige så vigtigt som ‘hvad et Menneske behøver i parforhold «. Sikke en mand har brug for, er en smuk kvinde, som elsker ham betingelsesløst, helhjertet, som er hans Øjesten, og som udover at være bare en kæreste eller en kone, er endnu vigtigere også hans bedste kammerat. (Til min kæreste S: Hvad en mand ønsker og behov i en relation, er intet ud over, hvad du og jeg have …Jeg er så meget heldig have dig …Elsker dig kæreste!)

Håndlavet sæbe Opskrifter
Maskerade Party Idéer
Bedste Earbuds
Gruppe spil for voksne
Hyacinth Blomster
Svensk massage
Vinduesrude Reparation
Sådan ændres Brake Fluid
Strand Tema Bryllupskager
House Rengørringspris
Farvel Party Invitation Ordlyd