Hvad mænd Find attraktive kvinder

The feminister vil skrige, den ridderlige vil jodle, pigerne vil græde … hvis de skulle komme ind i tilsyneladende ukomplicerede sind af en mand. Hvad mænd finder tiltrækkende hos kvinder er ikke nær så enkelt at besvare, som det er at sætte spørgsmålstegn ved. For én ting, vil forskellige mænd forskellige ting. Når mænd bliver noget, de ønsker noget andet. Når de får noget andet, de tror, ​​hvad de forlod var meget bedre. Og rundt og rundt går Manden, uddannet til en jæger, jagt, der søger efter den hellige gral, indtil some smartere kvinde kommer og tæmmer den røveriske, ubøjelige bestræbelser på den pågældende mand. Dette er hvorfor mænd synes at have roving øjet, på trods af at finde den tilsyneladende perfekte kvinde. Og de siger, mænd er simple skabninger. Bah! Så er der ikke nogen sæt liste med svar på spørgsmålet: Hvad gør mænd finder tiltrækkende om kvinder?
Hvad mænd finder attraktiv i en kvinde
Problemet i at tage spørgsmålet om, hvad mænd kan finde tiltrækkende hos kvinder er, at der findes forskellige typer af mænd, hvis behovene ændrer sig med tiden. Når han er ung, han bare vil have det søde søger pige i klassen, uanset det faktum, at hun mener, at Harry Potter og enhjørninger er reelle. Da drengen bliver til en teenager han ønsker at være kæreste med en ‘godt begavet’ blond (for at sige det eufemistisk), uafhængigt af den omstændighed, hun er en total head-sag. Som teenager bliver en mand, to typer af mænd kan ses. En, der stadig ønsker et velforsynet blond, selv om en anden, hver gang, og de andre, der leder efter en sammenhæng med en kvinde, der vil fuldføre ham, forstå ham og deler hans interesser, hans hobbyer og hans liv (og hans seng) . Og som mand når den alder, hvor midten af ​​liv krise starter overvældende ham, forholdet spørgsmål dukker op i hans ægteskab, og manden igen ønsker en yngre, bedre udseende og dog velforsynet blond kun at finde ud senere efter denne utro udenomsægteskabelig affære, ‘han allerede havde det, han altid har ønsket «. Eller noget i denne retning.
Alt dette gør de kvaliteter mænd finder tiltrækkende hos kvinder mere og mere kompliceret og stadigt skiftende.
Og alligevel er der stadig visse ting mænd som hos kvinder, som har stået sin prøve, og vil fortsat gøre det uafhængigt af den mentale alder af manden. Hvad er disse?
Af A Perfect 10, jeg er begyndt med dette punkt, fordi godt, lader det i øjnene, mænd er visuelle væsener og den første ting, som appellerer til de meget dybder deres sjæl er de barske tiltrækningskraft en kvinde. Selv om definitionen af ​​skønhed, hvad mænd finder tiltrækkende fysisk varierer fra den ene mand til den anden, en slank figur, men en, der er godt “afrundet”, med smukke runde (mandelformede for andre) og lyse øjne, langt hår … De ved, hele pakken er noget, alle mænd tørster efter! Også en kvinde med en sund fornuft ved at klæde, en person, der forstår at fremhæve hende bedre fysiske begavelser og skjule de mindre flatterende dem er også en tur til. Så mens du kan kritisere mit valg af det første punkt om, hvad mænd finder tiltrækkende hos piger, dette er virkelig den første ting de fleste mænd se.
Intel Inside?; Lad mig holde mit hoved ud og bryde den accepterede antagelse, at mænd som dum kvinder. Vi har simpelthen ikke. Måske på lejlighedsvis drukne natten, men nej. Mænd kan ikke lide dum kvinder. Tværtimod, har brug for mænd (uanset om de kan lide det eller ej) en intelligent kvinde, som kan styre deres energier væk fra kvinde-jagt. Hvad mænd har brug for en stærk, selvbevidst kvinde, der kan ordentligt (og intelligent deromkring) overbevise os om, at hun er det bedste, der nogensinde er sket for ham. De siger bag enhver succesrig mand, er der en kvinde. De siger det, fordi et intelligent pige kan bringe det bedste i mennesket ved at spare energi, han ville have brugt på jagt kvinder og bruge det mere produktivt. Så ja, intelligens og selvtillid er vigtige personlighedstræk mænd finder tiltrækkende hos kvinder.
Et godt grin; Ville vi så ikke bare elske det, hvis vi havde en kvinde, der kunne gøre os til at grine? Javel! Men desværre ud-og-ud sjove kvinder er lige så sjældne som de får, og dermed humor er en af ​​de højst eftertragtede personlighedstræk mænd finder tiltrækkende kvindehandel. Nogen vil gerne have, hvis de kunne dele deres liv med en, der kunne få dem til at grine i ulykkeligere øjeblikke i livet.
Kærlighed og Care; More and more men are coming out of the closet by admitting the fact that they want to be cared for by ett woman. Så lad mig sige det på vegne af alle de mænd: Vi ønsker at blive plejet. Vi ønsker en person, der kan tage sig af os, fjerne vores frygt og fritager vores bekymringer. Så hvis du finder din mand fysisk tiltrukket af en anden uforholdsmæssigt varm kvinde, kan du være sikker på at vide, at du alene kan give den ene ting, mennesket har brug mere og kan kun få fra dig. forelsket i hinanden.
Flere forhold råd til dig. ; Relationer Advice For Kvinder, Relationer Advice, hvad mænd ikke kan finde attraktive i Kvinder
En artikel om, hvad mænd finder tiltrækkende hos kvinder vil muligvis aldrig blive komplet uden en smule på, hvad mænd hader dem. Så lad os hurtigt glans over de punkter også. ; Kvinder, der plager; Kvinder, der ser på andre mænd (jeg ved, at vi ser på andre kvinder, men vi hader det, når vores kvinder ser på andre mænd. Hykleriske, jeg ved), Dumb nymfoman kvinder (overrasket)? ; Kvinder, der er højt og fortælle om deres ex’s og sex er en masse (? Der kan lide dem alligevel) Vis-offs og wannabes. ; Her er en dejlig og oplysende article om, hvad mænd ønsker i en relation.
Så dette var alt, hvad mænd finder tiltrækkende hos kvinder. At runde ting ud, jeg blot sige, at vi mænd er meget, meget forvirret skabninger. Så det er virkelig frem til kvinder at forklare os, at du er den bedste, der nogensinde er sket for os. Og på et tidspunkt, Ja, vi vil ikke overbevist, og vi vil holde dig for resten af ​​vores liv. Uafhængigt af ovennævnte punkter!

Hvordan man Texture Walls
Sådan fjernes cigaret Lugt fra Tøj
Køleskabet ikke Køling
Tips til dyrkning Long Hair
Ren Gaskomfur Burners
Tuberose Løg
Oregano Essential Oil
Sådan Win kærligheden tilbage
How til at plante Bambus
Installer Vinyl
Traditionelle Wedding Gaver