Hvad Kvinder Kig efter hos mænd

En kvinde kan sige mere i et suk end en mand kan sige i en prædiken. ~ Arnold Haultain
Det er sandt. Kvinder er bedre med at udtrykke sig gennem tavshed og med ord, i forhold til mænd. Så hvis du lytter omhyggeligt og aktivt, vil du vide hvilke kvaliteter skal kvinder kigge efter hos mænd. Kvinder i det væsentlige har en dybere følelsesmæssig drev end mænd (dette betyder ikke, mænd er ufølsomme). Dette er primært grunden til, tager det lang tid for en kvinde at venner en mand og endnu længere tid at gøre ham til en del af hendes liv. Vi kvinde holder vores følelser på det højeste på sejren standen. Det noget, vi blev født med, noget vi dyrkede (der bevidst eller ubevidst) og uundgåeligt, det er faktor, som understreger vores femininitet. Så vi bare forvente mænd til at forstå og blive indsigtsfulde om vores følelsesmæssige side og kan godt være … en lidt mere. Så, hvad kvinder kigge efter hos mænd? Lad os finde ud …
Hvad gør kvinder ser i Mænd
Ærlighed; Hvis du har været snigende op på hende ved hver bar Hun besøg og efter hende i hvert indkøbscenter, lad mig forklare hvad er de ting, kvinderne kigge efter hos mænd til at gøre dit arbejde lettere. Den første ting, at en kvinde ønsker, er ærlighed og integritet. Det kan lyde klicheagtige, men det er lige så sandt! Den første grund, hvorfor hun vil acceptere dig som en ven, er fordi hun kan tro jer. Jeres venskab har troværdighed, i modsætning til den faux relationer en aksjer de almindelige venner. Så hvis du har det i dig til at være ærlig og upfront du står en chance for at vinde hendes hjerte.
Pålidelighed, hvad kvinder se efter i et forhold? Pålidelighed. Uanset tilstand af forholdet, det vil sige, platonisk eller romantisk, en kvinde søger en partner, der er pålidelig. Dette udsprunget vores primal instinkter. Som mændene, udbydere, beskyttere og indehavere, kvinder er viceværter, nurturers og livet givere. Således ser vi efter partnere (pålidelige dem), som kunne beskytte hvad vi pleje, nære og give liv til. Kan ikke hjælpe det, er det de grundlæggende instinkt. Læs mere om, hvad kvinder ønsker.
Lytte, hvad kvinder ser efter i en mand? Effektive (just in case du nødt til at børste op på din: effektiv evne til at lytte) og omfattende lytning. Den største fejltagelse, at mænd gør er at tilbyde løsninger. Mænd har løsninger til alt og noget i denne verden. Desværre, alle vi kvinder forvente, er at høre os ud. Må ikke ro os ned, lad os udluftning det og være en del af vores begejstring, uden at være fordømmende eller kritisk. Er det for meget at spørge? Hearing ud af, hvad hun har at sige vil hjælpe jer begge gøre en følelsesmæssig bånd. Hvis du kan give hende for at forankre sine følelser i jer, der er ikke mere til hvad kvinderne egentlig kigge efter hos mænd.
Modenhed; Uden nogen ego sammenstød, er lad det i øjnene, at piger modne hurtigere end drenge. Således træk kvinderne kigge efter hos mænd af modenhed. Dette betyder, at vi ønsker, at du være rolig og fattet kontrol over dine følelser i modsætning til voldelige visning af Vrede. Efter løbetid mener vi, at tage kalkulerede risici over impulsive beklageligt beslutninger. Efter løbetid mener vi, står din frygt end at køre væk fra dem.
Så er du stadig spekulerer på, hvad kvinder leder efter hos mænd fysisk? Kan være piger, for det meste teenagere, ville være interesseret i en Prince Charming. Men, kvindelighed gør dem til at indse, at udseendet er bare en illusion. Så hvad kvinderne kigge efter hos mænd, er præcis, hvad et menneske ønsker fra en kvinde.

Feng Shui Symboler
Afro frisurer til mænd
Mulberry Tree Beskæring
Hvordan man rent glas top Komfur
Front Yard Landskabspleje Planer
Eyeliner Tattoo
Weekend Citater
Sandeltræ olie fordele
Room Maleri Idéer
Indendørs Palm Trees
Fransk Land rhus