Hvad kvinder finder attraktive i en mand

Nogle kan lide dem dem stærke, nogle kan lide dem intelligent og følsomt, og der er stadig nogle, der ønsker at få det hele? Hvad kvinder finder tiltrækkende hos en mand er et mysterium for mænd med de fleste af dem har svært ved at imponere dem attraktive enlige kvinder til trods for tapper indsats og en hel masse blomster og gaver. Men hvad fyre ikke indser er, at de fleste kvinder er fremragende til at finde ud af det virkelige menneske og sortere ud dem, der er bare forsøger at foregive. Så hvis du er en af ​​dem, der er bare at sidde der, skrabe dit hoved og spekulerer på, hvorfor er det, at kvinder har tendens til at overse dig eller se dig ‘bare en ven “, snarere end en potentiel kæreste så her er nogle tips, der vil hjælpe dig Tallet hvad hvad kvinder finder attraktive i en mand.
Hvad gør kvinder finde attraktive i en mand?
Hvad kvinder finder attraktive, Mænd Fysisk; et reality check for de fleste fyre og en vigtigt forhold rådgivning. Det er ikke kun mænd, der ønsker at datoen hot blond piger, men kvinder har også fysisk tiltrækning højt oppe i radar, når de søger en mand. Af fysiske tiltrækning, mener jeg ikke biceps og de seks pack abs eller gå til manicure og pedicure. I stedet hvad kvinder finder attraktive hos mænd fysisk er en fyr, der er sund og stærk, er klædt godt, rent snit og har en fantastisk smil især den ene som når hans øjne. Tro mig denne alfahan vil sikkert score over nogen, der er dårligt klædt og har en evig panderynken i hans ansigt. Husk, at mens personlighed af en person betyder noget, er en masse af den oprindelige tiltrækning baseret på, hvad kvinder finder fysisk tiltrækkende hos mænd.
Selvtillid er attraktiv; Mænd der er trygge og sikre på sig selv er attraktive for kvinder. Skvattet mænd er et klart nej-nej især dem, der ser trængende, og som konstant krybende for kærlighed og sex. I stedet en indre drive og en tillid gør dig et øjeblik folk magnet. Forsøg ikke at fake det selv. Kvinder er ret dygtige til at forstå kropssprog af mænd og nemt kan skelne mellem, når du er faking det.
Intelligens og en humor altid kan betale sig; Dette er for alle de mænd, som er ude sveder det ud i et træningscenter i håb om at tiltrække piger med deres muskuløse kroppe. Nå, til at fortælle dig sandheden og jeg føler virkelig dårlig om at bryde det til dig, men kvinder er mere i personligheden ting. Så en fyr, der ikke er en Superman lookalike kan stadig dato en attraktiv kvinde, hvis han har sans for humor og intelligens til at snakke om visse ting. Piger gerne være omkring fyre, der kan tale let om en bred vifte af emner og er dybest set sjovt at være med. Så at være reel, karismatiske, spændende og sjove, og tro mig, du er godt på vej til at blive den type mand, der naturligt tiltrækker kvinder. Læs mere om dating tips til mænd.
Kvinder elsker Følsomme mænd; En ukendt territorium for de fleste mænd, men følsomheden er en surefire måde at bejle en kvinde. Okay, af følsomme jeg ikke igen: de overbord, græde græde babyer, men en mand, der forstår en kvinde og lytter til hende. Du er nødt til at behandle kvinden med respekt og omsorg hun fortjener, og ikke bare nikke væk, mens hun er udluftning ud af hendes frustrationer, mens du er travlt med at se baseball spil. En ærlig, troværdig mand med en ægte følelse af omsorg er noget, kvinder naturligvis vil falde for.
Sammen med dette, kvinder, hvad finde attraktive i en mand er en følelse af, at de er de eneste, der kan fange al din opmærksomhed. Ser man på den anden hot pige i baren eller taler om din ex veninder er absolut ikke til at hjælpe dig score point med en kvinde. Så næste gang du er sammen med en kvinde ikke gør det; Brug tacky pickup linjer. ; Spørg hende noget, der gør hende utryg. ; Plager hende med blomster og gaver, når hun ikke er interesseret. , Drikker eller ryger for meget. ; Ligner du er ligeglad med ting som din karriere, et hus eller endda en bil. En kvinde har brug for en moden voksen ikke en Slob der sidder og lazes rundt. ; Være brutalt ærlig (Du kan bare slog for at fortælle hende, at hun er fedt). ; Læs mere på:; What Women Want i en mand; Hvad vil Women Want, hvordan man laver en kvinde Fall in Love With You; Næsten alle kvinder vil have deres helt egen hemmelige liste over, hvad kvinder finder attraktive i en mand. Mens nogle finder en mandsstemme attraktive, kan andre kan lide den måde, griner han. Jeg tror dog, at den bedste måde at tiltrække kvinder er lige ved at være dig selv og naturlige selv snarere end at forsøge at efterligne en person, du er ikke.

Populære Interior Paint Colors
Office Cubicle Pranks
Unikke Valentinsdag gaver
Billige Gavekurve
Oak Tree Leaf Identifikation
Dato samtaleemner
Typer af bomuld
Tynde Kort frisurer
Måder at sige godnat
Design din egne sko
Meget Funny Jokes