Hvad farver gør Brown

Der er tre grundlæggende typer af farver – de er primære farver, sekundære farver og tertiære farver. De primære farver er rød, grøn og blå. Sekundære farver er de farver, som vi får, når vi blande to primære farver. Tertiær farver er de farver, som vi får ved at blande en primær farve med en sekundær farve. Der er tre sekundære farver og seks tertiære farver. Den primære farver, der er rød, blå og gul ikke kan fremstilles ved at blande andre farver. Når disse farver blandes med hvid, de producerer en lysere nuance, og når de er blandet med sort, de producerer en mørkere nuance. Som svar på spørgsmålet om, hvad farver gør brun der er tre forskellige muligheder. Bland rød og grøn ligeligt for at få farven brun. Hvis du ønsker en mere rødlig nuance, du kan få en lidt mere af den røde. Alternativt blanding af lige mængder af rød og gul farve for at få en grøn farve. Til dette tilføje en smule blå for at få en brun farve. Anden måde er at blande lilla med gule for at få en meget bleg brun næsten gyldenbrun farve.
Hvad farver gør Brown – en malers perspektiv
Uanset om du er en olie maler eller foretrækker vand farve, vil du kræve indgående kendskab til, hvordan man blande farver for at få en bestemt farve efter eget valg. Hvilke farver blandet sammen gør brun? Nå enkleste svar er, at når man blander alle farver, vil du få en mudret beskidt brun. Brown er en videregående farve og den bedste måde at gøre brun farve ved at blande lige dele rød og gul farve med blot en antydning af blåt. For at få den perfekte nuance af brunt, er det en god ide at bruge en farve blanding palet. Fortrænge en smule af cadmium rød og gul i din farve blanding paletten og derefter tilføje bare en smule ultramarin blå. Hvis farven er for stærk eller mørk, bare tilføje en antydning af hvidt til at tone det ned. Hvis den brune ligner mere tan eller hudfarve, tilføje en smule sort farve for at få brun farve. Hvis din brune nuancer tur til at være for bleg, kan du gøre det varmere ved at tilføje rød farve. Hvis du ønsker at vide hvilke farver blandet sammen gør brun så bare blande en primær farve med dets komplementære farve. Farver, der er lige ud for hinanden på farvehjulet er indkaldt som komplementære farver. , Så de farver, der gør Brown er en blanding af orange og blå, lilla og gul eller grøn og rød, der er komplementære farver.
Sådan Gør Brown Paint
Hvis du blander maling og ønsker at vide, hvad farver gør brun, så her er der en guide. Flere forskellige farver kan bruges til at lave brun farve. Så hvis du spekulerer på, hvad der gør brun farve, så lader diskutere, hvordan man gør det. Den første måde er at blande nogle røde maling med nogle orange maling og derefter tilføje en lille smule sort maling lidt efter lidt at nå frem til skyggen af ​​brune, du ønsker. Et andet svar til hvad der gør brun farve er at starte med at tilføje lige store mængder af blå og gul farve for at få en grøn farve. Nu tilføje rød maling i denne blanding, og du vil få en brun farve. Hvis du spekulerer på, hvad to farver gør brune, så er svaret grøn og rød. Men sørg for, at den grønne ikke til, er lyse eller du vil ende op med en meget kedelig og mudret brun.
Læs mere på:; Hvad er de primære farver, Color Spectrum figur; Håber at dette har besvaret spørgsmålet om, hvad farver gør brun. Have det sjovt blande forskellige farver og eksperiment for at få den perfekte nuance af brunt.

Skal jeg kalde hende
Valentinsdag Ideer til kæreste
Beach Party Games
Gave Idéer til mor
Hvordan man rent Batteri Terminals
Pashmina – Hvordan til at bære en Pashmina
Fake Lip Piercinger
Sådan shrink en Skjorte
Hvordan man undgår tømmermænd
Billige romantiske ideer
Lav vedligeholdelse Planter