How til mudder Indervæg

Efter hængende en gipsvæg vil du opdage, at den har så mange mangler især i sømmene, samlinger og hjørner. For at skjule alle de fejl, mudder eller joint stof er anvendt på disse. Desuden det hjælper også for at få en jævn gipsvæg overflade, som kan gøre arbejdet med indvendig maling eller tapet installation meget nemmere. Før vi diskutere, hvordan mudder gipsvæg, så lad mig fortælle dig om en unik egenskab ved drywall mudder. Den fælles stof eller mudder tendens at skrumpe ind, da det tørrer op. Så hvis der kun et lag af mudder anvendes så mangler vil blive synlig forfra, når mudderet bliver tør. Af denne grund har i mindst 3 lag af mudder, der skal anvendes for at opnå de bedste resultater. Til dette projekt, kræver, at du nogle værktøjer og materialer. Disse er: mudder, en mudder pan, en rulle drywall tape, flade gips knive i forskellige længder og en metal hjørne sprederen. Læs mere om hvordan du hænge gipsvæg.
How til mudder Indervæg Sømmene?
Sømme eller samlinger er de områder af drywall hvor enderne af to drywall brædder mødes. Tag et drywall kniv og skub det over hang drywall og find ud af, hvor skruen i sømmene ramte kniven. Således kan du identificere placeringen af ​​sømmene. Derefter måle længden af ​​hver af de sømme. Tag nogle mudder på metallet sprederen og pels midt i sømmen, der dækker hele sin længde, således at en ensartet lag af kvart tomme af mudder er dannet. Cut gipsvæg tape pr længden af ​​sømmen, og sæt den over anvendte mudder med en nænsom hånd. Derefter flade båndet korrekt brug af kniv. På denne måde overskydende mudder vil komme ud af sømmen, der skal tørres. Lad det tørre ud natten over og derefter anvende en anden lag mudder på sømmen, der skal dække bredden af ​​båndet. Dette trin skal gentages, når andet lag er tørret op. Når alle de tre lag er tørret op sandet mudder for at få en glat overflade.
Hvordan man Mud Indervæg Corners?
En gipsvæg har to hjørner. Den ene er indersiden hjørnet og den anden er uden for hjørnerne. Der er en lille forskel på, hvordan du anvender mudder på disse to hjørner. Til at begynde med, tage målinger af indvendige hjørner og skær drywall båndet efter det. Påfør mudder på båndet til at danne en tynd seng og tryk det over indvendige hjørner ved hjælp af en kniv. Sæt nogle mudder på båndet til at danne et tyndt lag af en tomme og sprede det op til 2 inches på begge sider af hjørnet fælles. 3 lag af mudder der skal anvendes, og gøre det en gang tidligere frakke er tørret helt op. Den udvendige hjørner en drywall består af en glasfiber og metal hjørne perle, der er forsynet med søm. Tilsæt første lag af mudder på hjørnet perle og bredte det over 4-5 inches væk fra sin kant. Den næste lag skal udvides til 6-8 inches og den sidste skal dække 10-12 inches.
Hvordan man Mud Indervæg Skruer?
Dette er det sidste trin af mudder ansøgning på gipsvæg. Inspicere hver enkelt skrue eller skruer om drywall omhyggeligt og find ud, hvis lederen af ​​hver skrue under jordens overflade af drywall eller ikke. Hvis nej, skubbe dem ind med en skruetrækker. Tage små beløb for mudder på kniven og smøre det over skruehoveder at dække dem. Må ikke anvende overskydende mudder, da det vil danne klumper på gipsvæg. Tillad mudder tørre op natten over og anvende en anden lag mudder på den næste dag. Dette bør gentages 3 gange eller mere, indtil skruehullerne er lukket op. Efter den endelige anvendelse af mudder er tørt, sand det at gøre en glat overflade.
Du kan også henvise til drywall færdigbehandling teknikker og drywall installation tips og teknikker.
Håber du fik et klart indtryk fra denne artikel om hvordan man mudder drywall samlinger, skruehuller, og hjørner. Der er ikke en meget utaknemmelig opgave, men du skal have en masse tålmodighed til dette hjem forbedring projektet. Der er ingen genvej metode til afslutte opgaven i en fart. Du kan gentage anvendelsen af ​​mudder, efter den tidligere lag er hærdet grundigt. Indtil da må du vente tålmodigt. Mange mennesker begår den fejl at anvende en tykt lag af mudder i stedet for gentagen anvendelse af tynde lag. Dette er en forkert teknik som det forårsage Rillerne på tør væg. Af denne grund, gentagne tyndere lag, betragtes som mere effektive. De bedste hilsner,

Aerob Dance Moves
Mest almindelige navne
Vinduesrude Reparation
Sådan Gør Olive Oil
Bird of Paradise Plant Care
Rengøring Kaffekande Pletter
Front Døre til Homes
Blyant Tricks
Short Venskab Citater
Mineralsk Olie til hud
Maternity Photography Tips