How til kompost derhjemme

Home kompostering er en økonomisk og smart måde at bruge husstanden svindet for at gøre hjemmelavet organisk gødning. Det er en meget simpel proces og kræver ikke særlige evner. Brug kompost ikke kun støtte i sund vækst af planter, men også hjælper med at forbedre kvaliteten af ​​jorden. Der findes forskellige metoder til at gøre kompost derhjemme, og du kan vælge den, der er bekvemt for dig. Her er nogle enkle trin om, hvordan man kompost derhjemme.
Hvordan man laver Kompost derhjemme
Du kan gå til et konventionelt kompostering eller komposteringsanlæg med hjælp af kompost siloer. Konventionel kompostering er intet andet end at forberede kompost ved at grave jord og tilføje kompost ingredienser i pit. Men konventionelle kompostering er det svært at holde sig væk gnavere og skadedyr fra kompost og kan forårsage ødelæggelse af kompost bunke. Således foretrækker disse dag mennesker, der bruger kompost siloer, da de er nemme at vedligeholde og undgå stinkende problem som i konventionelle kompostering.
Valg af kompostbeholder
Før du rent faktisk begynde at gøre dit hjemmelavet kompost, skal du først beslutte, hvilken type kompost bin du skal bruge. Kompostering i hjemmet kræver plads nok til holde kompost bin. Så hvis du har store baghave kan du gå til store og immobile kompostbeholder, mens hvis du ikke har nogen plads, kan du gå til små og bærbare kompost bin. Nedenfor er nogle af de grundlæggende typer af kompost siloer.
Træ kompostbeholder: Et træ kompostbeholder er intet andet end store træ firkantet kasse. Denne type af kompost siloer er egnede til ormen kompost, hvor du får nyttige kompost med hjælp af orme som rød orm. These spande også bidrage beskyttelse af kompost af gnavere og klimaforandringer. Træ kompost siloer er store i størrelse og passer til større kompost områder.
Kompost tumblere: Kompost tumblere roterer mobil kompost siloer med typiske design og de går godt for små rum. Du kan gøre en kompost tørretumbler selv eller købe en færdig lavet en. Kompost tumblers hjælp i let blanding af kompost ingredienser og støtte i let tilføjelse og fjernelse af kompost. Kompost tumblere har ingen tomme bottoms som andre kompost siloer. Læs mere om hvordan man opbygger en kompost tørretumbler.
Wire-Mesh kompostbeholder: Denne type kompost bin består af en rund eller formet firkant formet struktur af ledninger. Wire-mesh kompost siloer, er meget økonomisk og kan nemt forberedes derhjemme. Read more on hjemmelavet kompost skraldespande.
Sne hegn bin, blok bin vendte bin osv. er lidt mere kompost bin planer. Når du har besluttet hvilken type af kompost bin, bygge kompostbeholder eller købe en færdig lavet en.
Indsamling af Kompost Ingredienser
Nu, når du er klar med din kompostbeholder, kan du begynde at indsamle det materiale, der kræves for at gøre kompost hjemme. Du skal bare kan ikke tilføje noget til din kompostbeholder for at forberede din kompost. Forberedelse af et godt kompost er som madlavning en opskrift, der smager godt, når du tilføjer specifikke ingredienser i ordentlig mængde. Så der er nogle do’s og dont’s, at du skal huske på, mens du tilføjer din kompost materiale. Du skal bruge æggeskaller, teposer, kaffe mask, grøntsager og frugt sidesten, madrester, aviser, haveaffald som græs, osv., til forberedelse hjemmelavet kompost. Anvend aldrig kød, fisk, mælkeprodukter eller fjerkræ eller PET-affald til kompostering. Disse er nogle af de vigtigste ingredienser, du vil kræve for kompostering. Næste du skal til kompostering i hjemmet, er jord og nogle økologiske gødning til katalyserer processen.
Arrangere komposten Lag
Når du har alle de nødvendige materialer og udstyr til at forberede din kompost, kan du begynde at arrangere komposten lag. Inden du arrangerer lagene beslutter sted, hvor du vil placere din kompost bin. Placeringen af ​​komposten bin bør være sådan, at har gode dræning og delvis skyggefulde. Så find område og derefter løsne jorden over det. Løsne jorden vil hjælpe mikroorganismer i jorden blandes op med bunken. Nedenstående er forskellige lag til din kompost,
Lag 1: Det første lag er af tørre blade eller kviste, kan du også tilføje makuleret papir i stedet. Dette lag skal kunne måle en højde på 4 inches.
Lag 2: Nu, tilføj en 8 inches lag af haven afpuds, græs og køkken scraps. Dette lag bør svamp fugtigt, så fugtes ingredienser med lidt vand.
Layer 3: Tilsæt jord over det andet lag. Dette hjælper i at tilføje mikro-organismer til kompost.
Lag 4: Fordel et lag af organisk gødning over det tredje lag. Dette leverer den nødvendige næringsstoffer til mikroorganismer. Dette lag er valgfri og kan du springe dette. Hvis du bruger dette lag i dit kompost, strø kalk at reducere syreindhold kompost. Also stænke noget vand, hvis gødningen er tør.
Fortsæt med at lave disse lag i samme rækkefølge, indtil komposten bin er fuld. Når den kompost bin er fuld, blande kompost materiale med hjælp af nogle drejning værktøj eller haven gaffel. Bland dem korrekt og derefter kontrollere vandindholdet i komposten. Komposten Blandingen må hverken være for våd eller for tør. Hvis det er for vådt derefter tilføje nogle tørre materiale at suge det overskydende vand. Din kompost bin er næsten klar til kompostering. Vend kompostbunken efter 3-4 uger og tilsættes lidt vand, hvis blandingen er blevet tørt. Din kompost er klar, når det bliver brun og lugter som jord. Forlader kompost at modne i nogle måneder og derefter kan du bruge det til din have planter. Hvis du bruger kompost tørretumbler behøver du ikke forberede lag og blot tilføje det materiale, og drej vandglas at blande.
Det var nogle grundlæggende trin på hjemmelavet kompost. At forberede et godt kompost, du vil kræve en god oplevelse på kompostering, og du vil efterhånden lære tips og tricks. Så nu når du ved hvordan du kompost derhjemme, skal du følge trinene ovenfor og gøre naturlige organisk gødning ved dig selv. De bedste hilsner,

Hjemmelavet smykker Idéer
Hvordan man Thread øjenbryn
Bedste Grout Cleaner
Populære italienske Navne
Romantisk Valentinsdag Ideer
Bremseklods Genanskaffelsesomkostningerne
Problemer i parforholdet Drægtighed
Hvordan man kan genkende Fake UGGs
Kinesisk Bamboo Tree
Part takkekort
Værelse ud Omkostninger