How at tråde en Undertråd

Syning er ofte ses som en nem opgave, men rent faktisk, det tager lidt tid at lære det, især for dem, der ikke har nogen idé om symaskiner. Du skal vænne sig til de forskellige dele af en symaskine og dens mekanisme med henblik på at mestre kunsten at sy. Imidlertid et af de nemmeste opgaver i forbindelse med Syning er trådning af undertråd. Lad os tage et se på, hvordan tråd en undertråd om en sy maskine.
Hvorfor man skal Thread en Undertråd
Undertråd er en lille hjul-lignende del, der kan findes under nålen plade af en symaskine. Spoler er enten lavet af metal eller plastic. Funktionen af ​​en undertråd er at give tråd, der danner søm på undersiden af ​​kluden. Den tråd, der leveres af spolen samles op af nålen’s tråd at danne et søm. Undertråden findes på den nederste del af sømmen. Bobiner skal fyldt med gevind, som pr dine behov, eller når spolen bliver tom. I første omgang blev trådning af undertråden lavet i hånden, men med fremkomsten af ​​motordrevne monteret symaskiner, har tingene blevet meget nemmere.
How på indlæg en Undertråd
Gevindskæring er en af ​​de grundlæggende opgaver, for så vidt angår mekanismen for en symaskine er berørt. Det er ikke en vanskelig opgave, hvis du har den nødvendige knowhow. Følgende er nogle retningslinjer om, hvordan man vinden en undertråd om en symaskine. ; Åbn spolen døren og tage ud spolekapslen (kan være lodret eller vandret belastning). Alt du skal gøre er, løft låsen vedlagt spolekapslen og træk den ud. ; Når spolekapslen er taget ud, forsigtigt vip det, og spolen vil være på din hånd. , Nu placere en tråd spole den ønskede farve på spindel. I tilfælde af horisontale spindler, kan du sikre tråden spole med en holder til dette formål. , Nu er du nødt til at sløjfe den tråd i spolen spændinger og krogene (hvis nogen) på den. Den frie ende af tråden skal være fastgjort til spolen gennem pin hul på det. ; Det næste skridt er at placere spolen på spolevinderens (det bliver bedre at vikle tråden to til tre gange rundt om spolen, før du sætter det på opruller). , Nu frigøre Needle mekanisme og engagere vugger snoede en. Ellers vil nålen bevæge sig op og ned og kan blive beskadiget under spoling processen. ; Det næste skridt er at starte på maskinen ved at trykke på fodpedalen, så spolen bliver omviklet med tråd. Kontroller, at tråden er at fylde spolen i en endnu måde. ; Læs mere på:; Symaskine for begyndere; Symaskine Reparation; Broderi Symaskiner, nu har du en grundlæggende idé om, hvordan du tråd en undertråd on en symaskine. Du er nødt til finde de relevante dele af symaskinen, som er forbundet til opgave at trådning af undertråd. Dette er i høj grad nødvendig, da beliggenheden af ​​forskellige dele af en symaskine, kan variere fra én type symaskine til en anden. Begyndere kan finde det vanskeligt. Men én gang, bliver du vant med symaskinen dele og deres arbejde, alt bliver let. Ikke kun trådning af undertråden, men også kan være at sy meget nemt og interessant.

Septisk systemer Typer
Vand Pump Udskiftning
Teknikker til problemløsning
Tag Leak Reparation
House Rengørringspris
Sådan ændres en Fuel filter
Punk frisurer for piger med langt hår
Hvordan man kan afgøre ringstørrelse
Ice Breaker Idéer
Jomfruen Mand og Fiskene Woman
Jump Rope Tricks