How at plukke øjenbryn

Forestil dig at du deltager i et parti, og din ven er på udkig bedøvelse – perfekt makeup, kjole og tilbehør. Men … vente du stirrer mod panden og så skal du se hende øjenbryn og man er næsten ved at besvime. Årsagen – godt, at hendes øjenbryn totally ligner en busk? Okay, næsten en busk. Dette var blot for at understrege det faktum, at hvor vigtigt det er at holde din øjenbryn i form. De bør ikke være for tynd eller tyk og bør på en måde, at de komplimenterer vores ansigt. Tag et kig for at vide præcis, hvordan plukke øjenbryn at forbedre din øjenmakeup.
How at plukke øjenbryn på Home
Af forbrugsstatus: Før du rent faktisk komme videre til plukning dine øjenbryn, skal du have en god pincet. Hvis pincet bryde dit hår eller glide, er det vil forbruge meget af din tid. Desuden er det ikke vil give dig ønskeligt resultat.
Form: Beslut efter formen på dine øjenbryn. Se den normale kurve dine øjenbryn, og hvad slags kurve vil passe dit ansigt. Tjek nogle referencer, hvis du er forvirret. Læs mere på øjenbrynet udformningen tips.
Trim: Du vil formentlig kræve at trimme dine øjenbryn en lille smule, før du plukker dem ud. Til beskæring dem, børste dine øjenbryn lige og hvis nogle af dine hår er stikker op af dit naturlige form bryn, bare trim dem. I tilfælde af dine øjenbryn meget buskede og tykke, skal du slippe af dette overskydende.
Vask Rens: Varm vand hjælper afslappe huden, hvilket gør fjernelsen af ​​hårsækken lettere. Så vask dit ansigt, tørre ud og klappe ansigt tør, hvilket vil få ansigt på huden blottet for fugtighed i et stykke tid. Hvordan man kan plukke øjenbryn bliver meget nemmere, når du gør det.
Faktiske tweezing: Vi er kommet til den vigtigste del, tweezing af bryn. Sådan gør du: ; Tag et hvidt eyeliner og anvende den på håret som er uønsket og skal gå, både på øjenbrynene. ; Hold nu huden stram og stram og begynde at fjerne hårsækkene danner bue ved at holde en pincet tæt på bunden af ​​håret. ; Træk håret ud i den retning, hvor det vokser. ; At gøre tingene lettere for dig selv, trække den store og mørke hår follikler først. , Og derefter, inden du fjerner flere af hårsækkene ud øjenbryn du startede med, får bue i den anden gjort pande. , Mens fjernelse hårsækkene fra toppen af ​​panden, være forsigtige. ; Bare plukke fint hår follikler uden for figuren, startende med det første panden og derefter gå til den anden. ; Now you have to work in the area between the brows. Således fjerne hår fra midten af ​​bryn, som har at gå. ; Tag nu holde pause og se i spejlet, om dine øjenbryn søger balanceret eller ej. , Hvis du føler, at de er fine og ser afbalanceret, stor. Hvis ikke, skal du give den nødvendige finpudsning, at fjerne de uønskede hår follikler. ; Når du gør de fine tuning, tage et nærmere kig i spejlet og plukke fine, lyse hår follikler. , Endelig afslutte sessionen, hvordan man plukke øjenbryn perfekt, anvende en aloe baseret lotion eller gel, ved hjælp af en vatpind. ; Det var de faktiske skridt, som du kan plukke øjenbryn. Vi er ikke færdig endnu, fordi vi stadig nødt til tjekke nogle hurtige tips relateret til, hvordan at plukke øjenbryn uden smerter. Læs mere på Øjenbryn threading instruktioner.
Tips til Plukning øjenbryn, aldrig grave pincet dybt ind i huden i at snuppe kort hår follikler. Lad det vokse og derefter plukke det ud. ; Et fast greb om pincet er nødvendig så procedure bliver mindre smertefuld. Til det tørre pincet »tips med alkohol regelmæssigt. ; Hold huden som du ville gøre mens threading blidt, hvilket vil føre til mindre smerte og tugging på huden. , Anvende en bedøvende spray på øjenbrynene, inden du plukke dem, hvis du er skeptisk over smerten. ; Plukning en gang om måneden, er godt nok at holde øjenbryn i form som i dette tilfælde kan du tydeligt vide, hvilken hårsækken ophold, og som ikke. , Der, Tillykke! Nu skal du vide, hvordan man plukke øjenbryn! Som du går sammen, skal du få komfortzoner og ville blive bedre på dette. Uanset hvad du gør, skal du tage alle øjet pleje forholdsregler.
Til sidst, gå langsomt og ikke plukke for meget ad gangen! Lige iagttage, hvordan drastisk udseende af dit ansigt ændringer! Det er her, jeg logger af! Have det sjovt plukke dine øjenbryn!

Udendørs Accent Belysning
, Hvordan man dyrker Roses
Mest almindelige efternavne
Sådan Gør Olive Oil
Bonsai Tree Betydning
Farvel Party Idéer
Billige Gavekurve
Frygt for afvisning
Typer af plast
Design din egne sko
Hvordan man kan dræbe edderkopper