How at omforme en Badeværelse

Når du overvejer, hvordan man remodel et badeværelse, der er et par ting, du skal huske. Den første er dit budget og den anden er den slags remodellering du ønsker at gøre. Hvis du tænker på at øge gulvplads, sætte i en ny bad og erstatter toiletter, dens kommer til at koste en hel del. Nøglen til en vellykket badeværelse remodeling skal være klar om dine behov, planlægning og organisation.
Sådan at omforme et badeværelse på et budget?
Hvis du er på et budget, vide, hvordan man remodel et badeværelse kan være en udfordring, men med en smule opfindsomhed og kreativitet kan du forvandle den måde, dit badeværelse ser ud. Der er flere ting, du skal holde for øje, mens remodeling dit badeværelse. For det første laver en liste over alle de ting, du nødt til at opgradere, ligesom toilet, håndvask, badekar, gulve, fliser og badeværelse indretning. Prioriter hvad der er mere vigtigt og derefter beslutte, på din aktionslinje. Den bedste måde at give dit badeværelse en ansigtsløftning, er ved at male væggene i badeværelset. Undgå at bruge alt for højt og skrigende farver i badeværelset. Blød, dæmpede pastel farver som pulver blå og elfenben er mere velegnede til et badeværelse, da det giver en afslappet og rolig fremtoning. Hvis du vil have badeværelset skal vises større og lysere gå til strategisk belysning og placere spejle over vasken. Mens valget spejlene, skal du ikke holde til den traditionelle rektangulære spejle. Bruge runde eller ovale spejle med rammer, der matcher den overordnede æstetik af badeværelset. Scour dit lokale loppemarked eller antikke butikker og du kan bare finde den rigtige spejl eller ramme, der vil supplere dit badeværelse. Du kan også gerne vide om designeren badeværelse spejl.
Flisebelægning dit badeværelse gør ikke alene se godt, men det er også en af ​​de bedst måder fugtisolering dit bad. Badeværelsesfliser fås i en række forskellige teksturer, størrelser, former og farver. Hvis du ønsker at give dit badeværelse et moderne og elegant look, er det en god idé at gå efter mosaikfliser og hvis du foretrækker en Middelhavet look, brug terracotta eller hånd malet fliser. Hvis du ønsker at udskifte din gamle badekar eller synke, der er mange smarte muligheder, der findes på markedet. Sikre, at disse badeværelse inventar er af bedste kvalitet og matche indretningen af ​​dit badeværelse. Læs mere på badeværelset flise installation.
Hvordan man Remodel en Badeværelse dig selv?
Er det en godt idé at søge professionel hjælp, hvis du tænker at gøre større strukturelle ændringer, mens remodeling et badeværelse. Men for mindre projekter som at skabe ekstra lagerplads, installere gardiner på vinduer eller male væggene i badeværelset, kan du omforme badeværelset selv. Hvis du ønsker at vide, hvordan man remodel et badeværelse uden at bruge en formue, bare ændre nogle elementer af tour badeværelse. Installation af et nyt lys stativ eller vandhane, ændre badeforhæng eller tilføje nogle farverige tilbehør kan straks gøre selv den drabbest af badeværelser. Mere om badeværelset badeforhæng.
En af de bedste måder at lave et badeværelse ser pæn og uden kabelrod er at gøre plads til alle poster, der er gemt i badeværelset. Gør plads for leverancer såsom vaskemidler og skyllemiddel over badeværelset døren, så de er let tilgængelige. Tandbørste, kamme, børster og tandpasta optage store mængde plads, som de er lagt vandret på en hylde. Installer nogle flade-underlag, selv-klæbende cups på indersiden af ​​kabinettet døren til holde dem mere effektivt. Forsvarlig opbevaring i badeværelset meget afgørende, da de fleste mennesker holder mange andre vare som håndklæder, toiletpapir og andre toiletartikler leverancer i badeværelset. Disse omfatter kosmetik, skønhedsprodukter, rene vasketøj, beskidt vasketøj, rengøringsmidler poster og vaskemiddel. Det er derfor vigtigt, at mens tænker på, hvordan man remodel et badeværelse, du inkorporere masser af opbevaringsplads. Hvis du har en lille badeværelse kan du bygge opbevaring under vasken eller alternativt placere en lille hylde lige uden for badeværelset. Læs mere på:; Badeværelse renovering Ideer; Badeværelse Remodeling Idéer, Badeværelse Remodel: Små Badeværelse Remodeling Idéer, Så her var en guide til hvordan at omforme et badeværelse. Den bedste måde at skabe et badeværelse, der er både smart og funktionelt er først gå igennem masser af design magasiner og bøger for at få en idé om den slags badeværelset, som du foretrækker. Remodeling et badeværelse kræver tid og indsats, men resultaterne er det værd.

Sådan får du dit hår til at vokse hurtigere
Hvordan man Fold en Fitted Sheet
Sensitive Facial Skin
Beach Wedding Hairstyles
Herre Bryllup Påklædning
Sådan fjernes en Tick
Vehicle Safety Checkliste
Alyssum Flower
Terrassedør Reparation
Hvordan man kan forbedre korttidshukommelsen
Hvordan man kan være populære