How at nærme sig en Guy

Det er rigtigt, at mænd altid tage det første skridt, mens vi kvinder lever under det indtryk, at gøre de første skridt er altid en »fyr ting”. Ikke rigtig. At spørge en mand ud, gør dig ikke mindre af en kvinde. Så hvis du har været uafbrudt eying en fyr i din klasse, kontor, skole eller hvor, her er din chance. Mænd også lide det, når de bliver spurgt ud. Efter alt, er det altid et ego boost (at blive spurgt ud af selvfølgelig!). Mænd elsker fed, ærlige og umiddelbare kvinder, til trods for, at de fleste grød romantik, skildrer andet. Her går det første hemmelige for hvordan man laver en mand forelsker med dig. Spørg ham ud. Hvis du spørger sig selv, hvordan man henvende sig til en fyr du kan lide, i første omgang, her er hvordan du gør det.
Hvordan man griber en Guy You Don’t Know
Face din frygt, det er frygten for det ukendte, det er at holde dig væk fra ham. Det øjeblik du lægge dine øjne på ham, bliver tungen snoet, du bryder ud i massive svede, få ord forvandlede til ingen ord og panik sætter ind HVORFOR? Seriøst, hvorfor sker det? Dette sker, som du frygter at miste ham, også uden ham i første omgang. Uanset jeres tilbøjeligheder over for ham (romantisk eller på anden måde), så er du først fået at vide ham, være sammen med ham og derefter bange for at miste ham. Manglende tillid, er noget, du skal arbejde på. Derfor slippe af med alle dine frygt og genopbygge den tabte tillid indenfor selv. Og gøre en ny start i morgen når du ser ham. Læs mere om at overvinde generthed omkring fyre.
Søge opmærksomhed, han har til at anerkende din eksistens og tilstedeværelse, for noget skal ske mellem de to af jer. Så hvis du virkelig ønsker at vide, hvordan man nærme sig en fyr i fitnesscentret eller hvordan man henvende sig til en fyr på skolen, skal du vide, hvordan du får lagt mærke til. Gør det, ved at være rundt om ham, så han ser dig (det vigtigste) og gør en øjenkontakt. En øjenkontakt, straks fører til et smil, som er en tavs samtale starteren. Hvis han smiler igen, er han interesseret sikkert og man kan dermed flytte til næste trin for at vide, hvordan man nærme sig en fyr.
Vedholdenhed vinder; Fortsætte rettidig øjet kontakter og lejlighedsvis smil i et stykke tid. Disse vil gradvist gå over til ‘Hi’ og ‘Hello’. Så det er din cue, for at gøre det næste træk. Lav en lille snak med ham, det er aktiv og en dialog. Hele pointen med at lave en lille snak med ham, er at få ham udvikle en interesse i dig. En forstyrret, er altid let at manøvrere. Må ikke vi kvinder, bare vide det! For eksempel er dynamik, hvordan man henvende sig til en fyr på arbejdet, eller hvordan man henvende sig til en fyr på en bar tyder, at få ham hooked med nonverbal kommunikation (læs mellem linjerne), den måde. Da er du på udkig efter hvordan man griber en fyr, du har en crush på, gå nem og stabil.
Læs mere på:; Sådan får du en fyr til meddelelse Dig; Samtale startere med en fyr, Sådan får du en fyr til Like You; Selvom mænd som kvinder ærlige kvinder, de også får slukket ved aggressive og overmodig kvinder. Du kan blive ‘Ms Know-It-All “, men du ville ende op uden at kende noget om ham, hvis du handler det. Den vigtigste regel om hvordan man griber en fyr, er at gøre alene, og ikke med en flok af dine veninder. Så disse var en del af de nemmeste måder, hvorpå du kan besvare de kryptiske spørgsmål om, hvordan at nærme sig en mand. Held og lykke!

Glow in the Dark Paint
Hvordan man Tap ett Keg
Hazel Eyes: Makeup for Hazel Eyes
Social Etiquette Tips
Transmission Problemer
Hvordan man kan justere Garage Door Springs
Binde en butterfly
Fugning Skifer Tile
Rengøring Bil Carpet
Bedst Truth or Dare spørgsmål
At starte forfra Citater