Hovedgærde Idéer

En hovedgærde er dybest set en møblet, der sættes på hovedet af en seng. Normalt en headboard er installeret for at støtte puder eller blot at hvile ryggen på den, mens du ser TV eller læse bøger. En hovedgærde kan være en dekorativ stykke anvendes til at styrke soveværelset indretning eller det kan være enkel og funktionel. Du kan gøre det til et af de mest attraktive og kreative del af soveværelset møbler. Så hvis du planlægger at ændre din gamle hovedgærde, er her nogle hovedgærde ideer til dig.
Creative Hovedgærde Idéer
Hænge en spejl; Et almindeligt stort spejl kan give et pænt udseende til dit soveværelse. Du kan også gå for lille spejl stykker arrangeret i firkantede måde eller nogen anden form. Sådanne hovedgærder tilføje plads og gøre soveværelset mere luftige. Du bør bruge et spejl headboard når dit soveværelse er fyldt med forskellige levende farver. Du kan gå til farverige spejl fliser eller bare hænge et stort spejl over sengen. Hvis du hænger en dejlig maleri på den modsatte væg, vil det supplere virkningen af ​​spejlet.
Fotorammer, Viser minderne om din elskede dem gør en af ​​de søde ideer til hovedgærder til senge. Du kan hænge sort / hvid eller farvet fotografier for at gøre dette hovedgærde. For sort-hvide fotografier, kan du prøve at bruge hvid farvet rammer til at forbedre effekten. Disse fotorammer kan hænges på en vandret måde, lige over kanten af ​​sengen eller andet, du kan hænge dem til at strække sig op til loftet. Læs mere om indretning.
Brug en Quilt; Hvis du vil have nogle stof hovedgærde ideer, så quilts gøre en god mulighed. Alt du skal gøre er simpelthen hænge dynen over sengen. Du kan vælge farve og mønster af dynen, der går godt med soveværelse indretning. Dynen kan hænges i forskellige måde, bortset fra kvadratisk eller rektangulær form.
Stick plakater En teenage soveværelse har masser af hovedgavl muligheder for at eksperimentere med. Så hvis du har et lavt budget på hovedgærde, indsætte plakater af berømtheder gør en af ​​de billige headboard ideer. Du kan indsætte disse plakater direkte over tørre væg eller nogle store ramme fastgjort til væggen. Rockstjerner, fodboldspillere, tegneseriefigurer osv. er nogle af plakaten muligheder, der kan bruges til hovedgærder afhængigt af valget af teenager. Læs mere på hjemmebane udsmykning.
Wrap en Polstring, Betrukket hovedgærde ideer gør gode muligheder for dig, når du vil have nogle polstring i din hovedgærde. Disse hovedgærder har været meget populær, da en lang tid. Disse hovedgærder kan være direkte knyttet til sengen eller de kan hænges separat på væggen over sengen. Brug den polstring, der passer med det andet soveværelse møbler.
Hænge en Curtain, Blandt alle de hjemmelavede hovedgavl ideer, er gardin hovedgærder meget let at lave. Alt du skal gøre er at vælge en gardiner, fastsætte en gardinstang og blot hænge stoffet over sengen. Du kan hænge disse gardiner i forskellige mønstre og vælge smukke gardin farver for at øge soveværelset indretning. Disse hovedgærder er ret økonomisk, og du kan bruge dem, hvis du har et lavt budget for hovedgærde.
Byg et stakit; stakit hovedgærder har altid været favorit af folk, der elsker landet stil indretning. Sådanne hovedgærder se godt ud i en lille piges soveværelse. Du kan konstruere stakit hovedgærdet af dig selv eller tage hjælp fra en professionel. At øge skønhed af stakit hovedgærde, kan du wrap nogle kunstige vinstokke og blomster mellem træ strejkevagter. Læs mere om landlig stil udsmykning idéer.
Det var nogle forslag og ideer til hovedgærder til senge. Hovedgærder som gardin hovedgærder og plakater hovedgærder, er DIY hovedgærder, mens stakit hovedgærder og polstrede hovedgærder, kan kræve hjælp fra en professionel. Så der er utallige hovedgærde ideer, og du kan vælge den, der har appelleret dig mest og passer ind i dit budget.

Clivia Frø
Remodeling Mobile Homes
Hvordan man stopper Radiator Leak
Ting at gøre på Valentinsdag
Termostat Fejlfinding
Brætspil for par
Hvornår skal man gå ind
Summer Wedding Farver
Sådan fjernes cigaret Lugt fra Tøj
Træ Podning
Berømte Love Quotes