Hotteste Pepper i verden

Ikke mange mennesker er klar over dette, men der er varierende grader af pikanteri eller krydret, som kan hjælpe os med at afgøre, hvilke ingredienser i vores køkken er mere krydret end den anden. Når vi taler om de mest krydrede ingrediens i vores køkken de første ting at komme til vores sind er peber, men ikke mange af os er bevidste om, som er den hotteste peber i verden. Før vi går over til de hotteste peber, lad os prøve at forstå, hvordan pikanteri eller hotness peber måles.
Scoville Skala: Scoville Heat Units (SHU), den Scoville skalaen bruges til at måle pikanteri af peber, som er baseret på størrelsen af ​​capsaicin – det kemiske stof til stede i det. Denne skala blev indført ved en amerikansk kemiker – Wilbur Scoville i 1912. The hotness af peber er generelt, afbildet som en »nummer« kaldet Scoville Heat Units (SHU) eller Scoville vurderinger (SR). SR er dybest set, at indikator for mængden af ​​capsaicin til stede i det. For eksempel SR for Jalapeño peber, som er en af ​​de mest populære sort peber i USA. Varierer mellem 2.500 og 8.000 Dette er dog ubetydelig i betragtning af, at SR for de hotteste peber i verden er en kæmpestor 1 mio.
Hvad er de hotteste Pepper i verden?, Den ære at være de hotteste peber i verden går til Bhut Jolokia peber indfødte til Indien. Denne peber sorten er kendt under forskellige navne i forskellige regioner. Bhut Jolokia og Naga Jolokia er populære navne i det indiske subkontinent, mens Ghost peber og Ghost kølig er populære navne i vest. The Bhut Jolokia peber plante vokser til en højde på 45 til 120 cm, og idræt en konisk formet frugt, som kan svinge mellem 5,95 til 8,54 cm i størrelse. De pikanteri for chilipeber sort svinger mellem 800.000 og 1.000.000 SR. I 2007, officielt Guinness World Records erklæret Bhut Jolokia peber de hotteste peber i verden. Det fordrevne Røde Savina Habanero peber til det andet sted på listen over hotteste peber i verden.
Andre Hotteste Peppers i verden; Blandt de øvrige kandidater til de hotteste peber i verden var Røde Savina Habanero peber hjemmehørende i Nordamerika, Habanero Peber indfødte til Kina, Datil Peber hjemmehørende i USA og Afrika Birdseye Peber indfødte til øst Afrika. The Red Savina Habanero peber med en pikanteri of 580.000 SR var den hotteste peber i verden fra 1994 til 2007, da det endelig blev fortrængt af Bhut Jolokia peber. Selvom Habanero pepper ikke er faktisk den varmeste, er det netop »den hotteste peber kan købes«. Det har en pikanteri på 350.000 SR. Selvom Datil peber og afrikanske Birdseye peber er ikke i nærheden af ​​Bhut Jolokia, gør de kvalificere sig til listen over hotteste peber i verden med pikanteri på 300.000 og 150.000 SR hhv. Læs mere om typer af peber.
Dette var en kort information om de hotteste peber i verden – Bhut Jolokia peber. Det kan komme som en overraskelse for mange, men denne peber er meget udbredt i de regioner, hvor det er dyrket. Dens fremtrædende anvendelser omfatter anvendelse af Bhut Jolokia peber til at helbrede diverse mave lidelser og håndtere varmt vejr om sommeren.

Sådan fjernes en Tick
Gulv Tile Idéer
Havestue rhus
Hvordan man kan være Funny
Couple Gave Idéer
Rengøring Silverware
Hvordan man kan forbedre korttidshukommelsen
Beskæftiger sig med utroskab
Asian Inspireret Bedding
Hvornår skal du Udskift Timing bælte
Amaryllis Care